אתה יכול אולי להביא לי קישור להורדה? אני לא ממש מסתדרת עם האתר שהבאת...
ואני זוכרת גם כמה דברים מהמשחק, אולי זה יעזור למצוא את המשחק הספציפי מהסדרה.
אם אני לא טועה וזה אכן המשחק הזה, אז היה שם עמודים כאלה שצריך לקפוץ מאחד לאחד בשביל להגיע לשלב סופי ושם זה מן עיגול כזה ואני לא ממש זוכרת מה צריך לעשות שם חח.
אל תתפסו אותי במילה, הזיכרון שלי לא משו
בקשר למשחק, למרות שאני מכיר את רוב רובם של המשחקים בסדרה לא הצלחתי להבין על איזה משחק את מדברת. את זוכרת באיזו קונסולה שיחקת בו? (פלייסטיישן, פלייסטיישן 2)
נראה לי שמדובר על אחד משלושת המשחקים האלה. אני יודע שזה מייגע, אבל נגיע למשחק בסוף
[עריכה]
אני חושב שאת מדברת על השלישי. יש קישור שם למעלה. אם תאשרי אני כבר אמצא לך קישור להורדה
אני לא ממש זוכרת, אבל נראלי שזה הראשון. שלושתם נראים לי ששיחקתי בהם כי הם ממש דומים
אם תמצא לי את הראשון אני ממש אשמח..אבל גם כל השאר בסדר
את האמת שאין לי פלייסטישן בבית אבל לבנדוד שלי יש...
טוב, אני יכול להביא לך קישור לדיסק שיש בו את שלושתם, אחל יש הרבה חלקים. כשתסיימי להוריד את כל החלקים תפתחי את הקובץ הראשון (psx-cb-01 או משהו בסגנון) ותחלצי את הקובץ. (אם את לא יודעת איך לחלץ קבצים תסתכלי על המדריך הפשוט הזה.)
קודם כל, תודה רבה רבה!
ומצטערת על החפירה חח >< אבל כמה שאלות אחרונות כי אני קצת טיפשה חח..
בקישור הראשון שהבאת אז כתוב psx-cb-01 ואז בסוגריים EU ומתחתיו אותו דבר רק שבסוגריים USA.
להוריד את שניהם או רק אחד מהם? ואם אחד מהם, אז איזה?
אני יכול להציע לך או לחפש בגוגל דברים בסגנון 'crash bandicoot PSX rom download' או להשתמש בתוכנת שיתוף קבצים כמו µtorrent או אמיול, שם בטח תמצאי בהרבה יותר קלות. לפעמים דרוש חיפוש מאוד ארוך כדי למצוא הורדות הגונות של משחקי פלייסטיישן באינטרנט, אז זה המיטב שאני יכול להציע