שלום, יש לי בעיה קטנה במשחק xcom.
איזה בניין משפיע על כמות החנויות? הgeneral stores או workshop?
בעיה בxcom
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: בעיה בxcom
אבל למה פתחת נושא חדש ולא המשכת פה:
viewtopic.php?f=2&t=16865" target="_blank
גם השאלה שלך שוב מוזרה... לא מצליח להבין את הראש שלך אבל ניחא, זה לא מפריע לי לענות, אז לתשובה:
ה General Stores הם איפה שמאוחסן כל הציוד שלך, הווה אומר נשקים, תחמושת ושונות (Medi-kit, לדוגמה). אם אתה יודע לשחק אין מצב שתצטרך יותר משתיים-שלושה חנויות, כלומר, אין טעם להחזיק מלאי מיותר, מכור אותו עבור כסף שמאד נחוץ.
ה Workshop (סדנה בעברית) היא המקום שבו המהנדסים שלך מייצרים דברים. זה בדיוק כמו Laboratory רק עבור מהנדסים במקום מדענים.
[עריכה]
שתיים-שלוש
viewtopic.php?f=2&t=16865" target="_blank
גם השאלה שלך שוב מוזרה... לא מצליח להבין את הראש שלך אבל ניחא, זה לא מפריע לי לענות, אז לתשובה:
ה General Stores הם איפה שמאוחסן כל הציוד שלך, הווה אומר נשקים, תחמושת ושונות (Medi-kit, לדוגמה). אם אתה יודע לשחק אין מצב שתצטרך יותר משתיים-שלושה חנויות, כלומר, אין טעם להחזיק מלאי מיותר, מכור אותו עבור כסף שמאד נחוץ.
ה Workshop (סדנה בעברית) היא המקום שבו המהנדסים שלך מייצרים דברים. זה בדיוק כמו Laboratory רק עבור מהנדסים במקום מדענים.
[עריכה]
שתיים-שלוש
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: בעיה בxcom
אני לא מכיר את המשחק אז אני לא יודע כמה ערך היה במידע כאן או שם (במונחים אובייקטיבים שאינם מושפעים מקיום או חוסר אינטליגנציה של שואל פוטנציאלי). קיצר, יש מקום לנסח ערכים לשאילתא?
Elementary, my dear Watson
מסופקני... כל המידע המוצע בשלושת השרשורים הוא כמחט בערימת שחת. זאת ועו"ד, הבחור בוחר דווקא שאלות (רובן, לא כולן) על דברים בסיסיים ופשוטים ביותר, בעוד שאת הנושאים המסובכים יותר נראה שהוא מבין לבד (?).