הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
יש לציין שיש עוד מדריכים בדרך, ויש כמה פונקציות שאולי יתווספו בעתיד, כשאני אסיים לשלוח לגורדי את כל המדריכים למשחקים שבאתר שיש לי מדריכים שלהם, אז אין טעם בהצעות לשיפור עדיין.
אגב, גם אם אתם לא מתעניינים במדריכים, אני ממליץ לנסות אחד מן המדריכים שיש לו יותר משני דפים, ולנסות לשחק בעמודים(לא בכריכות) עם העכבר, זה נראה כ"כ אמיתי שזה מדהים, כשגורדי הראה לי את זה בהתחלה ישבתי משהו כמו 10 דקות ודיפדפתי עם העכבר
Gordi כתב:לצערי אחד החסרונות של שימוש בפלאש (במקרה שלנו, פה באתר) הוא שצריך לקבל את התוצר as is - אין לי מספיק ידע כדי לשנות דברים בקוד עצמו.
מה הבעיה להגדיל/להקטין את המונה בלחיצה על הכפתורים קדימה/אחורה בהתאמה?
אבל עכשיו כשאני חושב על זה אתה לא תוכל לדעת אם לחצו על קדימה מעבר לדף האחרון אם אתה לא מכיר את הגאד'ט הזה (אלא (אלה או אלה? אני תמיד מתבלבל) אם תשמור משתנה עם מס' הדפים לכל חוברת)..
Gordi כתב:לצערי אחד החסרונות של שימוש בפלאש (במקרה שלנו, פה באתר) הוא שצריך לקבל את התוצר as is - אין לי מספיק ידע כדי לשנות דברים בקוד עצמו.
זה אומר שגם כשהעמודים מזייפים - אין מה לעשות כנגד זה?
מדריך אחד - רק העמוד הפנימי הראשון נקרא 1 (360 נקודות). מדריך אחר - העמוד הפנימי כבר נקרא 2 (שליט המימדים). התוצאה היא שצמדי העמודים אינם חופפים (4-3 מובילים ל-5-4).
כדאי להוסיף להערות הכלליות שלא כדאי לטעון כמה מדריכים במקביל באותו דפדפן אם אתם אוהבים אותו...
(וכרגיל, לינק חזרה למשחק יהיה לעניין.)