עזרה דחופה עם דיסקוורלד
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
cherrypirate
עזרה דחופה עם דיסקוורלד
הורדתי את דיסקוורלד 1 מהפורום בשיתוף קבצים אבל אני בשום פנים ואופן לא מצליחה לשמור את המשחק. יש למישו מושג איך אני פותרת את הבעיה?

מכיוון שהנושא הוזכר כבר בעבר, התאמצתי, הורדתי ובדקתי את המשחק ואכן יש בעיה: המשחק שומר את השמירה למיקום הבא:
c:\discwld.cd\save
אך בפקודות שגורדי כתב לדוסבוקס אין כזו ספרייה
ניתן לעקוף את הבעיה בצורה הבאה:
1. יש ליצור ספרייה בשם DISCWLD.CD בתוך ספריית המשחק (כלומר שתהיה במיקום שבה נמצאת התיקייה SAVE).
2. יש ליצור תיקייה בשם SAVE בתוך התיקייה שיצרנו בשלב מס' 1 או לחילופין, להעביר את תיקיית הSAVE הישנה לתוך DISCWLD.CD.
אם יהיה לי זמן אני אנסה להעלות גרסה מתוקנת בערב.
c:\discwld.cd\save
אך בפקודות שגורדי כתב לדוסבוקס אין כזו ספרייה
ניתן לעקוף את הבעיה בצורה הבאה:
1. יש ליצור ספרייה בשם DISCWLD.CD בתוך ספריית המשחק (כלומר שתהיה במיקום שבה נמצאת התיקייה SAVE).
2. יש ליצור תיקייה בשם SAVE בתוך התיקייה שיצרנו בשלב מס' 1 או לחילופין, להעביר את תיקיית הSAVE הישנה לתוך DISCWLD.CD.
אם יהיה לי זמן אני אנסה להעלות גרסה מתוקנת בערב.
-
cherrypirate
- משתמש רשום

- איש קשר:
יאיי!
יאיי ממש תודה!
זה כבר שבוע משגע אותי
זה כבר שבוע משגע אותי
לא הבנתי, עשית את מה שהצעתי וזה עבד או שאמרת תודה על הקובץ שאמרתי שאעלה?
בכל אופן, הנה גרסה מתוקנת:
http://www.fileflyer.com/view/2Rxo1Bl
(לא ממש אפשר לקרוא לזה "גרסה מתוקנת", זו בסך הכל אותה הגרסה, רק שיניתי קצת את הפקודות בדוסבוקס(ואת שיטת הכיווץ
))
אגב, אני מקבל מהאתר שאליו העליתי מהירות ממש טובה, אולי אני אנסה אותו עם עוד כמה העלאות.
בכל אופן, הנה גרסה מתוקנת:
http://www.fileflyer.com/view/2Rxo1Bl
(לא ממש אפשר לקרוא לזה "גרסה מתוקנת", זו בסך הכל אותה הגרסה, רק שיניתי קצת את הפקודות בדוסבוקס(ואת שיטת הכיווץ
אגב, אני מקבל מהאתר שאליו העליתי מהירות ממש טובה, אולי אני אנסה אותו עם עוד כמה העלאות.
-
cherrypirate
- משתמש רשום

- איש קשר:
הממ...
זה היה יותר מין תודה כללית כזאת עלזה שמישו בכלל שם על ההודעה שלי 
חח, אוקיי. תודיעי לנו מה נסגר.cherrypirate כתב:זה היה יותר מין תודה כללית כזאת עלזה שמישו בכלל שם על ההודעה שלי
מתקן ומעלה לבד...Gordi כתב:מה הייתי עושה בלעדיך, Og?
[עריכה]
אגב, צריך גם לשנות את סעיף הגודל המכווץ מ 174MB ל- 139MB. (הגודל לאחר פריסה נשאר כשהיה)