היי לכולם!
ניסיתי להוריד את המשחק theme hospital, משחק שאני ממש ממש ממש רציתי, ויש בעיה בקבצים שמופיעים במייל של walla.com . חבר שלי שהוריד כבר את המשחק אמר שעבד לו, ואז השווינו קבצים וראינו שכל אחד מעשרים הקבצים הקטנים שאח"כ מאחים אותם שוקל אצלו שישה מגה ואצלי רק שישה קילו, גם עם הקובץ שסיומתו p2m גם הוא שקל אצלו שישה מגה ואצלי שישה קילו....
אני ממש מבקש אם תוכלו לתקן את זה כי כל כך רציתי את המשחק הזה כבר המון זמן...
תודה מראש!
צחי.
בעיה עם theme hospital
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
סביר להניח שהבעיה היא לא בקבצים עצמם שיושבים בחשבון הדואר אלא שהבעיה התרחשה בזמן שהורדת את הקבצים הבעייתיים. פשוט תוריד את הקבצים הפגומים שוב ותראה אם רובם הסתדרו.
אגב C-Man, למה אתה לא מעביר את המשחק לחשבון Gmail עם P2MP ? אתמול העברתי את Oddworld עם P2MP וזה לקח רק כמה שניות, אפילו יותר קל ממה שזכרתי...
אגב C-Man, למה אתה לא מעביר את המשחק לחשבון Gmail עם P2MP ? אתמול העברתי את Oddworld עם P2MP וזה לקח רק כמה שניות, אפילו יותר קל ממה שזכרתי...
-
הצחיל המיואש
אני עדיין לא מצליח.... :(
היי לכולם ול Og!!
ניסיתי מה שאמרת לפחות איזה שלוש פעמים, וגם לפני שאמרת ניסיתי שוב ושוב, וזה כל הזמן עדיין מוריד את הקבצים בגודל של שישה קילו ביית....
אני אשמח אם תענה לי שוב...
תודה מראש!!!!!
צחי.
ניסיתי מה שאמרת לפחות איזה שלוש פעמים, וגם לפני שאמרת ניסיתי שוב ושוב, וזה כל הזמן עדיין מוריד את הקבצים בגודל של שישה קילו ביית....
אני אשמח אם תענה לי שוב...
תודה מראש!!!!!
צחי.
-
צחי_***
הבנתי....
תודה רבה Og!
רק אם תוכל להודיע לי כשזה יסתדר שאני אוריד שוב....
תודה מראש!!!!!
צחי.
רק אם תוכל להודיע לי כשזה יסתדר שאני אוריד שוב....
תודה מראש!!!!!
צחי.