בעיה עם theme hospital

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

הצחיל המיואש... :(

בעיה עם theme hospital

שליחה על ידי הצחיל המיואש... :( »

היי לכולם!
ניסיתי להוריד את המשחק theme hospital, משחק שאני ממש ממש ממש רציתי, ויש בעיה בקבצים שמופיעים במייל של walla.com . חבר שלי שהוריד כבר את המשחק אמר שעבד לו, ואז השווינו קבצים וראינו שכל אחד מעשרים הקבצים הקטנים שאח"כ מאחים אותם שוקל אצלו שישה מגה ואצלי רק שישה קילו, גם עם הקובץ שסיומתו p2m גם הוא שקל אצלו שישה מגה ואצלי שישה קילו....
אני ממש מבקש אם תוכלו לתקן את זה כי כל כך רציתי את המשחק הזה כבר המון זמן...
תודה מראש!
צחי.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

סביר להניח שהבעיה היא לא בקבצים עצמם שיושבים בחשבון הדואר אלא שהבעיה התרחשה בזמן שהורדת את הקבצים הבעייתיים. פשוט תוריד את הקבצים הפגומים שוב ותראה אם רובם הסתדרו.

אגב C-Man, למה אתה לא מעביר את המשחק לחשבון Gmail עם P2MP ? אתמול העברתי את Oddworld עם P2MP וזה לקח רק כמה שניות, אפילו יותר קל ממה שזכרתי...
הצחיל המיואש

אני עדיין לא מצליח.... :(

שליחה על ידי הצחיל המיואש »

היי לכולם ול Og!!
ניסיתי מה שאמרת לפחות איזה שלוש פעמים, וגם לפני שאמרת ניסיתי שוב ושוב, וזה כל הזמן עדיין מוריד את הקבצים בגודל של שישה קילו ביית....
אני אשמח אם תענה לי שוב...
תודה מראש!!!!!
צחי.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אוקיי, בדקתי עכשיו ואתה צודק, וואלה שוב שינו את הקוד במייל, אני אדווח על זה בפורום של P2M ואמורה לצאת גרסה חדשה תוך יום-יומיים.
צחי_***

הבנתי....

שליחה על ידי צחי_*** »

תודה רבה Og!
רק אם תוכל להודיע לי כשזה יסתדר שאני אוריד שוב....
תודה מראש!!!!!
צחי.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

Og כתב:אגב C-Man, למה אתה לא מעביר את המשחק לחשבון Gmail עם P2MP ? אתמול העברתי את Oddworld עם P2MP וזה לקח רק כמה שניות, אפילו יותר קל ממה שזכרתי...
הממ, כנראה בגלל שאני די עצלן.. אני אשתדל לעשות את זה בקרוב אולי.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא