חיפוש אחר משחק נוסטלגיה שלוקח 3 וחצי שנים!

[ארכיון] (לשעבר) הפורום הראשי של פינת האמולטורים. הערות, בקשות לרומים, תמיכה טכנית וכל מה ש(היה) שייך לאמולטורים - (היה) שייך גם לפה...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
סהר בן- משה
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

חיפוש אחר משחק נוסטלגיה שלוקח 3 וחצי שנים!

שליחה על ידי סהר בן- משה »

שלום..
אני מחפש משחק קרבות רחוב אבל הוא לא סטריט פייטר אם משהו שיחק פעם בתוכנה ניטנדו אולי הוא מכיר את המשחק!!
המשחק הוא השלישי או השני מתוך הסדרה הוא הולך ככה שיש קרבות רחוב במקומות שונים ולכל מקום יש בסוף את ה"KING" של אותו מקום ונלחמים בוא.
אם זכרוני אינו מתעה אותי הייתה במשחק דמות של אדם שרירי הלבוש בירוק עם שפם והייתה לא מתקפה שכאשר הוא היה מבצע אותה היה יורד לו מכמות החיים.
במשחק אתה נלחם באנשים ובשלדים וכו'...

אם למישהו יש את התוכנה ניטנדו אני אשמח מאוד אם האו יעזור לי למצוא דרך להביא אותה למחשב שלי...
תודה רבה!!....
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

תוכנת ה"נינטנדו" הזו נראתה ככה במקרה:

תמונה

?
כן כן ככה היא נראתה

שליחה על ידי כן כן ככה היא נראתה »

תקשיב אני מכיר 2 תוכנות ניטנדו אחת היא ניטנדו 2002 ואחד היא הניטנדו הישנה והישנה זה מה שאני מחפש אבל אני חושב שזו הישנה ואני אשמח אם תשלח לי אותה או מס' איי סי קיו שדרך שם אני יוכל לקבל אותה ממך!!
תסתכל גם על מה שכתוב כאן!

שליחה על ידי תסתכל גם על מה שכתוב כאן! »

דיברתי אם אחי והוא אומר שזו נינטנדו 2002 והוא אומר מוסר לך אם תוכל למצוא את הנינטנדו הקודם לזה אתה מלך!!
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

ראשית כל, אבקש ממך להתחבר בשם המשתמש שלך (סהר בן- משה) מכיוון שכשאתה כותב הודעות כאורח אני לא יכול לדעת אם זה אתה או מישהו אחר.

שנית, יש כמה דברים שאתה חייב להבין, ואמנם אמרתי אותם כבר כמה פעמים(לא לך) ואני שונא לחזור על עצמי, אבל אני אנסה לעשות את זה כמה שיותר ברור עכשיו בכדי שאני אוכל לשלוח אנשים להסבר הזה במידה ואתקל בעוד שאלה כזו.

נתחיל בזה שהמשחקים שאתה מדבר עליהם פותחו לקונסולה בשם "Family Computer" (או בקיצור Famicom) של חברת Nintendo ביפן, שיצאה לראשונה בשנת 1983 (ולא ב85 כמו שרשום בויג'יפריק). אח"כ יצאה גרסה משופרת(לפחות היא אמורה הייתה להיות משופרת) בארה"ב בשם "Nintendo Entertainment System" או NES בקיצור.
יצאו גם חיקויים פיראטיים רבים(מאוד) לקונסולה הזו, ובישראל, משום מה, רובם/כולם נקראו "מגסון".

במהלך השנים נוצרו אמולטורים רבים לקונסולה הזו, חלקם אף הגיעו לשלמות(או מאוד קרוב לכך).
השם אמולטור מגיע מאנגלית: Emulator, ולהסביר מהו אמולטור בדיוק יקח שעות, אבל בשבילך מספיק לדעת שאמולטור היא תוכנה שמחקה חומרה, במקרה הזה את החומרה של המגסון/NES/FAMICOM.
אז האמולטור מחקה את מכשיר המגסון, אבל עדיין צריך את המשחקים (שבאו על מחסניות).
אותם מחסניות משחק הכילו שבבי זכרון מסוג ROM (וחלק מהמאוחרים יותר השתמשו בPROM(אבל כנראה רק פיראטים)). וניתן היה, בעזרת קוראים מיוחדים לקרוא את המידע שבשבבים ולהעביר אותו לקובץ בינארי, הקבצים האלו נקראים היום בעגת העם רומים (ROMs).
האמולטרים נחשבים(ברובם) לתוכנות חוקיות, ואילו הרומים לא.
אז בימינו אנו, אם אתה רוצה לשחק במשחק של מגסון כל שעליך לעשות הוא להוריד אמולטור ואת הרום הספציפי שברצונך לשחק בו.
בארצו הקטנטונת יצאו כמה דיסקים שמכילים אמולטור+רומים מוכנים כבר על הדיסק(כמובן שזה לא חוקי), אחד מהדיסקים האלה כמו שציינת נקרא נינטנדו 2002:

תמונה
(מצטער על הפלאש, לא היה לי כח לבטל אותו)

תמונה

אני קניתי את הדיסק הזה בטעות, כי חשבתי שזה רומים לN64....(הייתי תמים).

האמולטור שבא עם הדיסק הנ"ל הוא NESticle שאפשר להוריד מהאתר הרשמי של החברה(כן, זו חברה):
http://bloodlust.zophar.net/NESticle/nes.html
בזמנו, זה היה האמולטור הכי טוב, היום כבר יש יותר טובים...
אתרים שמארחים הורדות לרומים של מגסון יש בשפע, אפילו באתר שבפורום שלו אתה נמצא כרגע (ROM2) יש כמה כאלה, אבל יחסית לאתרים כמו ויג'יפריק המבחר של הNES הוא דל.

בקצרה: אתה ממש לא צריך את הדיסק שאותו אתה מחפש, פשוט תוריד אמולטור לNES מROM2, ואם מישהו יזהה את המשחק שלך חפש את הרום שלו להורדה, או שפשוט תעיין בויג'יפריק וחפש שם לפי התמונות, ואם יש צורך אני אתן לך ים של אתרים(באנגלית) עם תמונות והורדות של רומים לנינטנדו.
סמל אישי של משתמש
סהר בן- משה
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

אני רוצה להוסיף עוד משהו

אני לא כך כך מבין מה שכתבת לי אבל רציתי לבקש ממך משהו, נכון שיש את נינטנדו 2002 אבל אני מחפש את נינטנדו או ניטנדו הישן יש לך דרך למצוא לי את התוכנה הזאת??
אני יודע שאתה אמרת שיש כמה גרסאות אבל אם תצליח למצור לי את התוכנה שאני מחפש לא יהיו מילים בפי לגבייך...
אה אגב, תודה רבה לך על עזרתך...
:D
סמל אישי של משתמש
סהר בן- משה
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

עוד משהו...

רק רציתי להגיד לך שאת התוכנה שאני מחפש אם אני לא טועה היא בצבע תכלת נראה לי אני לא זוכר טוב במיוחד את זה..
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

בבקשה תקרא את מה שכתבתי בעיון, ובתשומת לב גדולה יותר, אם אתה עדיין לא מבין, תבקש האחיך (אני מניח שזה אחיך הגדול?) לקרוא ולהסביר לך.
AC

GENSIS

שליחה על ידי AC »

STREET OF RAGE.

היה לו 3 משחקים ואני זוכר שהוא היה ל-GENSIS.
ושם יש את מד החיים בראש המסך, ושאוכל תפוח או עוף זה עולה.
סמל אישי של משתמש
סהר בן- משה
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

תודה רבה לך AC על עזרתך רק אם אפשר עוד משהו בבקשה...

נראה לי מאוד שזה המשחק אבל אני עדיין לא בטוח אתה אולי יכול למצוא לי את התמונה של אותה דמות במשחק??, אם תמצא זה יעזור לי מאוד לזיהוי המשחק...
(הדמות לבושה בירוק והיא (כלומר הוא(זכר)) ויש לשחקן שפם וצמא אם אני לא טועה...
ושוב אם תמצא תמונה של אותו דמות זה יעזור לי מאוד לזהות את המשחק...
תודה רבה לך על עזרתך...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא יודע אם זה המשחק שאתה מחפש, אבל אם באמת אתה מתכוון לאמולטור של SEGA ולא של נינטנדו, אז Genecyst היה גם נפוץ באותה תקופה:

תמונה
סמל אישי של משתמש
סהר בן- משה
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

יכול להיות רק עוד משהו...

אם נצא מנקודת הנחה שזו התוכנה שאני מחפש איך אני מוריד אותה???
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

הייתי בטוח בהתחלה שזה Streets Of Rage בגלל שהוא אמר שיש התקפה שמורידה לך חיים אבל הוא אמר שהוא שיחק על זה באמולטור של לNES אז ויתרתי על הרעיון..
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני לא מכיר את המשחק, אבל שחיפשתי בגוגל תמונות, לא ראיתי אף תמונה עם ברנש שרירי לבוש בירוק ועם צמה...

אבל אם אחד מכם חושב שזה המשחק אז אולי תראו לבחור תמונה?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

יש את השני ברומולטור, שיחקתי בו באינטרנט עם עידן..

אם הוא רוצה שתמונת שיחפש בגוגל.
נעול הנושא הקודםהנושא הבא