מחפש 2 משחקים ישנים!

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

יואב1234

מחפש 2 משחקים ישנים!

שליחה על ידי יואב1234 »

שלום אני מחפש 2 משחקים מאוד ישנים היו פעילים אולי לפני 10 שנים.
המשחק הראשון: אפשר לבחור ב 2 מצבים או לשחק כשהרצפה היא קרח או אדמה, עומדים לרשותך נגיד אסקימוסים כאלה. אתה בונה להם איגלואים ומכניס אותם לתוך האיגלואים. כל איגלו מחולק ל 4 חדרים אני זוכר שחדר אחד זה שהם קופצים על המיטה שם, חדר שני זה חדר נשק והם מתחמשים שם, חדר שלישי זה חדר עם מסור ומי שמכניסים כאילו עובד שם עם המסור וחדר רביעי אני לא זוכר.. המטרה היא להכניס אותם לחדר ושהאוכלוסייה תגדל. יש גם אפשרות לשים אותם לשוטט בחוץ או לשים אותם על עצים והם שומרים ככה מאוייבים. יש במפה גם ים והכל ואפשר להטביע אותם..
מי שיודע בבקשה לעזור לי עם שם המשחק!!

משחק שני: המפה בצבע ירוק ואינה משתנה. מחולקת ל 2 ויש טנקים ב 2 הצדדים. משחקים אחד נגד השני וכל פעם בוחרים טנק אחר מזיזים אותו ויורים לצד השני של המפה יש רק סוג אחד של יריות לפי מה שאני זוכר ויורים עם המקש "0" שנמצא בספרות הימניות. בשום אופן לא מדובר ב scorch...

בבקשה מי שמכיר את 2 המשחקים הנ"ל ובמיוחד הראשון שיגיד את השם שלו!
תודה!! :D
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

השני, למרות שלא נשמע ככה (וגם לא מזיזים את התותחים), הוא אולי bang bang (יכול ליהיות עם סימן קריאה).
לא מצאתי תמונה של המשחק

שליחה על ידי לא מצאתי תמונה של המשחק »

לא מצאתי באנג באנג באתר או בגוגל זה מוצא דברים לא קשורים..
בכל מקרה השם לא מצלצל לי.. ומזיזים את הטנקים בטוח!
המשחק הראשון יותר חשוב וואי אני אתפלא אם מישהו יזכור אותו חח
השאלה היא אם אני אהנה לשחק בזה.. זה שכשהייתי קטן נהנתי מזה לא אומר שגם היום יהיה לי סבלנות לזה :P

תודה ומחכה לתשובות אם יש :)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

טוב, נשמע שזה לא המשחק שאתה מתכוון אליו אבל בכל מקרה אם אתה רוצה:
http://www.alex-soft.net/download/games.html
תחת old ובאות B.
לא לא

שליחה על ידי לא לא »

הורדתי וזה ממש לא זה.. אני מכיר את הבנג-בנג הזה עכשיו כשראיתי..

בכל מקרה אתה/אנשים אחרים בפורום יכולים לעזור לי במציאת 2 המשחקים בהודעת הפתיחה באשכול הזה? :cry:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

איזה מן משחק זה עם הטנקים? כמו Scorch או שאולי משהו בסגנון Battle tanks/Battle city?
בכלל תנסה לדלות עוד פרטים מזכרונך, כל דבר יכול לעזור.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא