הבמאי הצעיר בDosbox?

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

הבמאי הצעיר בDosbox?

שליחה על ידי ET »

ניסיתי כרגע להפעיל את Video Jam כשכונן A מכוון לכונן A האמיתי עם Input/output מופעל ותכונה של Floppy (ככה שהדיסקט בכונן באמת נקרא).משום מה,הוא עדיין מסרב לעבוד.

מישהוא הצליח במקרה?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אם זה מנחם אותך, גם אני לא מצליח...

אולי יש דרך "לעבוד" על SCUMMVM כך שיחשוב שמדובר במשחק PUTTPUTT או להוסיף את הפרטים של המשחק לSCUMMVM? כי בעיקרון SCUMMVM מצליח להפעיל את משחקי PUTTPUTT שנפרצו באותה שיטה...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

גורדי, אני אמנם לא מכיר את המשחק הזה, אבל אם הוא לא מבוסס על אחד ממעט המנועים ש ScummVM תומך בהם, אין טעם לנסות.

למעשה.... אפילו אם המשחק כן היה מבוסס על אחד המנועים הללו לא היה טעם, בפשטות, אם המשחק לא כאן:
http://www.scummvm.org/compatibility.php
הוא פשוט לא עובד עם ScummVM.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אני יודע שהמשחק לא יעבוד "כמו שהוא" בעזרת SCUMMVM, כי SCUMMVM פשוט לא יזהה את המשחק בתור אחד המשחקים שהוא תומך בהם ולכן זה יהיה בלתי אפשרי "לבחור" בו.
הנקודה שלי היא של-PUTTPUTT יש את אותה ההגנה שיש לVIDEOJAM (לפחות מהבחינה של הכנסת הדיסקט). לכן, אם אפשר להוסיף באופן "פיראטי" את VIDEOJAM לרשימה של המשחקים שנתמכים על ידי SCUMMVM או אולי "לעבוד" על SCUMMVM כך שיחשוב שהוא מפעיל את PUTTPUTT אבל בעצם יפעיל במקום את VIDEOJAM, יכול להיות שזה יעבוד.

יכול להיות שמה שאני אומר זאת עדיין שטות גמורה, אבל זה רק רעיון...
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

גם לא נראה

שליחה על ידי ET »

הסיבה שScummvm עוקף את ההגנה היא (לפי מה שאני יודע) שהוא מסתכל על קבצי המידע הפנימים (LFL במשחקים של לוקאס ארטס למשל),והוא לא מתייחס בכלל לקובץ ה.
הEXE.

אגב,ניסיתי למצוא גירסה באנגלית כדי לקחת משם קראק,אין זכר.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא