יקרה במהלך השבוע, אנשאללה.Gordi כתב:Octarine, אשמח אם תוכל להעלות עותק של המשחקים הבאים וכו'
אם אתה רואה ששכחתי מזה, תזכר אותי בפרטי.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
יקרה במהלך השבוע, אנשאללה.Gordi כתב:Octarine, אשמח אם תוכל להעלות עותק של המשחקים הבאים וכו'
לאחר דיון קצר עם Og השתכנעתי שמצב כזה הוא בעייתי גם עבור המעלה המקורי וגם עבור המעלה החדש.Og כתב:אני לא חושב שזה רעיון טוב להעלות גרסאות שונות מאלו שהועלו במקור תחת ההודעות המקוריות. הדבר יכול ליצור שלל בעיות טכניות ומוסריות. אני ממליץ שרק אם לא ימצא מישהו שיש לו את ההעלאה המקורית ונסיון ליצור קשר עם המעלה לא יצלח, לאחר זמן מסויים ההודעה חסרת ההורדה תוסר מהשת"ק (אבל תישאר בפורום) ומי שרוצה יוכל להעלות מחדש את הקובץ שלו בהודעה חדשה שלו.
עבר חודש, נראה לי שזה יהיה זמן טוב (והרבה יותר חשוב, אני אתחיל להכנס לפאניקה אם לא אראה ממך אות חיים בקרוב!).Og כתב:רק תעשה לי טובה ותן לי תזכורת מתי שאתה חושב שבטוח להעלות לשרת

חשוב לציין שחלק מהמשחקים כבר הועלו מחדש

ברוך השבsixkiller כתב:ווואייי שנים לא הייתי פה....שמח לראות שהאתר והפורם עדיין מתפקדים
יש איזה משחק שעלתי פעם ואתם רוצים שאני אעלה אותו שוב בעקבות הסגירה של מגהאפלוד?

אם זה עד 250 מגה, אולי שווה לנסות את http://www.upf.co.il" target="_blanksixkiller כתב:אני לא מוצא את הדיסק של muppts :\ ... לגבי פרדי פרקש ושאר המשחקים אני אעלה בקרוב...אגב איזה שרת אתם ממליצים?