Og...?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: Og...?
מה שעידן אמר. באמת שדאגנו גם לך, סבא.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ברצינות?
אז אני מצטער. ותודה. אבל באמת שהשארתי פתק במשרד (אני לא צוחק).
גם באמת שחשבתי שזה היה זניח (לכן צחקתי על זה).
אז אני מצטער. ותודה. אבל באמת שהשארתי פתק במשרד (אני לא צוחק).
גם באמת שחשבתי שזה היה זניח (לכן צחקתי על זה).
זה כולל גם דברים שלא נכתבו (עדיין) אבל אולי תוכל לעזור בהם?Og כתב:.. אז אם מישהו זוכר משהו שספציפית קשור אלי או שחושב שאני יכול לעזור בו, אנא קשרו לשרשור כאן. תודה.
Shoot.
חלונות 95 על דוסבוקס - נראה לך לעניין?
אם זה יהיה מוצלח כמו החבילה של חלונות 3.11, אני מאמין שפתרון כזה יקל מאוד על הרבה משתמשים. מצד שני, יש בסוף ההודעה שם רשימה של TODOs שעשויים לפגוע בשימושיות. ובנוסף, התהליך לא נראה טריוויאלי כל כך (הייתי מנסה אם היו לי קבצי התקנה, רוצה לשלוח לי את מה שהשתמשת בו עבור יצירת הדיסק הקשיח?).
מה אתה חושב? יש עתיד לרעיון?
אם זה יהיה מוצלח כמו החבילה של חלונות 3.11, אני מאמין שפתרון כזה יקל מאוד על הרבה משתמשים. מצד שני, יש בסוף ההודעה שם רשימה של TODOs שעשויים לפגוע בשימושיות. ובנוסף, התהליך לא נראה טריוויאלי כל כך (הייתי מנסה אם היו לי קבצי התקנה, רוצה לשלוח לי את מה שהשתמשת בו עבור יצירת הדיסק הקשיח?).
מה אתה חושב? יש עתיד לרעיון?
כמובן שגם אני חשבתי על הרעיון, עוד לפני כמה שנים, אני מודה שמעולם לא ניסיתי בפועל לבצע את זה, אבל מהרבה שרשורים שקראתי, נכון לעכשיו, זה לא ממש ישים כפתרון כללי אפילו לבנאדם שמבין, קל וחומר להדיוט.
הבאגים והקווירקים הרבה יותר גדולים ממה שאתה כנראה חושב, גם אין אפשרות להשתמש בכונן תקליטור מדומה (גם לא ע"י קובץ תמונה) וגם, בניגוד לW311, מערכת W95 לא בנויה על דוס, ככה שאי אפשר לטעון ספרייה ככונן קשיח, צריך לטעון קובץ תמונה של כונן קשיח ואז העברת קבצים אליו וממנו הופכת מאד מסובכת, בעיקר להדיוטות.
קראתי שהגרסה הבאה של דוסבוקס הולכת להכניס שיפורים לתמיכה בחלונות (זו הגרסה הראשונה שתעשה כן, עד 0.73 המפתחים סירבו לתמוך בחלונות), אז אולי כדאי לדחות את זה לאז.
הבאגים והקווירקים הרבה יותר גדולים ממה שאתה כנראה חושב, גם אין אפשרות להשתמש בכונן תקליטור מדומה (גם לא ע"י קובץ תמונה) וגם, בניגוד לW311, מערכת W95 לא בנויה על דוס, ככה שאי אפשר לטעון ספרייה ככונן קשיח, צריך לטעון קובץ תמונה של כונן קשיח ואז העברת קבצים אליו וממנו הופכת מאד מסובכת, בעיקר להדיוטות.
קראתי שהגרסה הבאה של דוסבוקס הולכת להכניס שיפורים לתמיכה בחלונות (זו הגרסה הראשונה שתעשה כן, עד 0.73 המפתחים סירבו לתמוך בחלונות), אז אולי כדאי לדחות את זה לאז.
אוקיי, הבנתי.
תודה!
תודה!
מבלי לחפור לעמוק אני חושב שיש טעות.
חלונות 95 וגם 98 עדיין התבססו על דוס.
+1.אופיר כתב:מבלי לחפור לעמוק אני חושב שיש טעות.
מעבר לכך, שאלה של הדיוט: מה רע/חסר ב-Virtual PC? עבור המשתמש הממוצע, כלומר.
מעבר לעובדה שהוא מיושן כבר ? לא תומך ב-64 ביט (בצד האורח) ? לא תומך מלא ב-USB ?
לא מזהה כל חומרה ?
לא מזהה כל חומרה ?
ממ...אבל אמרתי משתמש ממוצע=משתמש מסע אל העבר שרוצה לשחק בכמה משחקים ישנים...הדברים האלו באמת משנים עד כדי כך?אופיר כתב:מעבר לעובדה שהוא מיושן כבר ? לא תומך ב-64 ביט (בצד האורח) ? לא תומך מלא ב-USB ?
לא מזהה כל חומרה ?
לא.
אבל אבל התוכנות האחרות הם אותו ממשק כמו VPC ואני לא רואה סיבה שלא להתקדם למשהו עדכני יותר.
ההבדל הבולט אולי זה הגודל הפיזי של ההתקנות (VPC משהו כמו 20 מגה אולי אם אני זוכר) לעומת VirtualBox למשל ששוקל איזה 60-80.
אבל אבל התוכנות האחרות הם אותו ממשק כמו VPC ואני לא רואה סיבה שלא להתקדם למשהו עדכני יותר.
ההבדל הבולט אולי זה הגודל הפיזי של ההתקנות (VPC משהו כמו 20 מגה אולי אם אני זוכר) לעומת VirtualBox למשל ששוקל איזה 60-80.
מעבר לזה, התקנת VPC שיתאים לחלונות 95 על מערכת מארחת של חלונות 7 (ומעלה?) מצריכה התעסקות קלה, והייתי מעדיף שהמשתמשים יוכלו להמנע מכך.
לא אמרתי שהן לא "מבוססות" על דוס (אבל הן לא, אם אתה כבר שואל, גם W3.11 לא) אמרתי שW95 לא בנויה על דוס, במשמעות של בנויה כמו תוכנה לדוס - כלומר אפשר להפעיל את W3.11 ישירות מדוס בניגוד ל W95 שחייבים לטעון חלקים מהליבה שלה קודם.אופיר כתב:מבלי לחפור לעמוק אני חושב שיש טעות.
אתה חייב להפסיק להתערב בנושאים שאין לך מושג בהם.עידן כתב:+1.
מצטער להגיד לך Og, אבל אני אגיב על מה שאני רוצה. מאוד לא אהבתי את התגובה שלך, בלשון המעטה(גם אם אתה חושב שאני לא מבין).