Og...?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Og...?
"ביקר לאחרונה: א' פברואר 26, 2012 9:48 pm"

Re: Og...?
ידוע.
מה שלא ידוע זה מה איתו...כבר שאלתי כאן בפורום לפני כמה זמן, נראה שלאף אחד אין תשובה :/
מה שלא ידוע זה מה איתו...כבר שאלתי כאן בפורום לפני כמה זמן, נראה שלאף אחד אין תשובה :/
הגיע הזמן להכין דף קשר לחברי הפורום.
אנחנו בתקופת יובש קשה אני חושש. מאז עזיבתו הפתאומית של עוג בחודשים האחרונים, הפעילות פחתה עוד יותר 
לפי דף הפרופיל שלו, הוא מספק כמעט כ-20% מכלל ההודעות בפורומים, אז כמובן שהפעילות פחתה.עידן כתב:אנחנו בתקופת יובש קשה אני חושש. מאז עזיבתו הפתאומית של עוג בחודשים האחרונים, הפעילות פחתה עוד יותר
לא חושב שזה כזה מדד מדויק...יש לו פשוט פי שתיים הודעות בערך מאלו הבאים אחריו בכמות ההודעות.Yoyole כתב:לפי דף הפרופיל שלו, הוא מספק כמעט כ-20% מכלל ההודעות בפורומים, אז כמובן שהפעילות פחתה.עידן כתב:אנחנו בתקופת יובש קשה אני חושש. מאז עזיבתו הפתאומית של עוג בחודשים האחרונים, הפעילות פחתה עוד יותר
אבל אוקטרין למשל מהווה "רק" כ-2% אחוזים וקצת מסך ההודעות בפורום, אך אם הוא יעזוב(חלילה)-אנחנו "נרגיש" את זה הרבה יותר מ-2%
(I am the 2%...?)
2.65%, לרגע זה.Octarine כתב:
(I am the 2%...?)
אבל למה אתה עצוב? להיפך, אמרתי שאם תעזוב, זה יהיה משמעותי בהרבה
זה לא עצב, זו מבוכה.
עכשיו לי מתאים להגיד "אופס"...טעות שליOctarine כתב:זה לא עצב, זו מבוכה.
הייתי בטוח שדווקא אתה תדע יותר מאשר סמיילי. :>Gordi כתב:
הייתי רוצה, אבל לצערי אין לי שביב מידע נוסף, ואני יכול רק לקוות שיחזור במהרה...raztk כתב:הייתי בטוח שדווקא אתה תדע יותר מאשר סמיילי. :>Gordi כתב:
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
פחחח. ודאי. רק אצלנו.Octarine כתב:הגיע הזמן להכין דף קשר לחברי הפורום.
דווקא לחלקנו אין בעיה. אתה בהחלט חלק מ"החשאיים" מה שכן. יחד עם גורדי, עוג(הנעלם) ו-Yoyole.Radioactive Grandpa כתב:פחחח. ודאי. רק אצלנו.Octarine כתב:הגיע הזמן להכין דף קשר לחברי הפורום.