חבילת דוסבוקס עם חלונות 95

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: חבילת דוסבוקס עם חלונות 95

שליחה על ידי Gordi »

אני ביצעתי שני שינויים מאז התקופה האחרונה שהשתמשנו בויקי:
  • חסימת יכולת עריכה לאורחים
  • הפעלת הצורך ב"אימות כתובת דואר" למשתמשים רשומים
שני השינויים הגיעו בעקבות גל ספאם של בוטים כנגד הויקי. לפי מה שאני רואה, אף אחד מהם לא גרם לתקלה הזו.

בכל מקרה, אני בהחלט מסכים שבהנתן המצב היום, פחות נוח לערוך את הערך. שים לב שהתקלה מתרחשת רק החל ממספר קישורים מסוים - ייתכן מאוד שאם רק אתה תוסיף קישורים, עדיין נהיה מתחת למספר שיגרום לבאג להתרחש. אתה רוצה לנסות לסדר את החלקים מחדש כאשר רק אתה מכניס קישורים?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

כתוצאה ממחסור בזמן, לא נראה לי שאני אכניס את השינויים שרציתי. אבל באופן כללי, אתה לא חושב שכדאי לנסות לסדר את הבאג הזה? התחלתי לפני כמה שבועות לכתוב מדריך חדש (שיכיל הרבה קישורים) ואמנם אני לא בטוח שאני אסיים אותו בעתיד הקרוב, אבל הייתי רוצה לדעת שלפחות יש לי את האפשרות לכתוב אותו בויקי...
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

לצערי הרב, אני לא מצליח לסדר את הבעיה בכוחות עצמי.
הלכתי על תוכנית ב', ופתחתי ויקי חדש בשרת אחר. ייבאתי את כל התוכן מהויקי הישן, אבל מי שירצה לקבל הרשאות עריכה יצטרך להרשם מחדש.
על פניו נראה שהבעיה הזאת לא קיימת בויקי החדש. אני יודע שזה לא פתרון אידיאלי אבל זה הכי טוב שאני יכול להציע עכשיו...

הנה קישור ישיר לערך אודות חבילת דוסבוקס עם חלונות 95.
Og, אם ההחלטה שלך סופית, תאמר לי ואתחיל לייבא את המדריך לאתר. אם יש סיכוי (אפילו קטן) שבכל זאת תכניס את השינויים שרצית, אני מעדיף לחכות עם זה, לפחות בינתיים.
וכמובן - אם יש בעיות עם הויקי החדש, אשמח לשמוע על כך.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

ויקי חדש? פששש...
יש דברים כמו "ארגז חול" בויקיפדיה (הרשמית) שאפשר לכתוב שם מה שרוצים. אם הבעיה היא בסך הכל "לקמפל" קוד ויקי כתוב לתצוגת ויקי, אפשר לעשות בזה שימוש.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Gordi כתב:Og, אם ההחלטה שלך סופית, תאמר לי ואתחיל לייבא את המדריך לאתר. אם יש סיכוי (אפילו קטן) שבכל זאת תכניס את השינויים שרצית, אני מעדיף לחכות עם זה, לפחות בינתיים.
אני מתנצל, בתקופה הקרובה בקושי יהיה לי זמן לפורום/אתר ואני לא יודע מתי זה ישתנה. הייתי ממליץ לך לייבא את המדריך ככה (או עם אילו שינויים שתחליט).
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אוקיי, אני אתחיל לעבוד על הייבוא בקרוב, תודה!
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

רק אתמול יצא לי להפעיל את החבילה של דוסבוקס עם חלונות 95 והחבילה של 3.11, אז דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה ענקית לכל מי שלקח חלק גם בכתיבה המדריך המאוד מפורט ומובן, ושוב תודה ענקית לOG על היוזמה והיצירה של החבילה הזאת שכל כך פשוטה להפעלה :salute:

השאלה שלי היא לא לגבי ההפעלה עצמה אלא קצת יותר כללית, החבילה עצמה מגיעה עם הארדיסק וירטואלי ׁכונן D של 2 גי'גה

נאמר שהייתי רוצה ליצור כונן נוסף אבל של 8 ג'יגה לדוגמא, באיזה תוכנה אני אמור לעשות את זה? והאם יש משהו מיוחד שאני צריך לשים עליו דגש בגלל שמדובר על כונן שמערכת הפעלה חלונות 95 צריכה לזהות?

שאלה נוספת, החבילה מגיעה עם נורטון קומנדר 5, אני זוכר שהיו בתוכו שומרי מסך למשל של אקווריום, ROBO MICE, זיקוקים וכו', כשאני מנסה להגדיר בנורטון את השומר מסך אני לא מצליח לראות שם את שומרי המסך שהגדרתי, אפילו אם אני בוחר אותם אני רואה שומר מסך שונה, האם ניתן לסדר את זה?

ושאלה אחרונה לבינתיים, כשאני מנסה להרית נורטון (סתם בשביל הנוסטלגיה) דרך חלונות 95 אני מקבל הודעה שהתוכנה עלולה לא לפעול כמו שצריך (או משהו בסגנון) וכשאני בכל זאת מריץ אני לא רואה את התוכנה כמו שאמורים לראות אותה עם הקבצים והכל, אלא מסך בTEXT MODE אבל כחול חלק עם קצת ירוק (נראה באגי) האם אפשר להפעיל נורטון דרך חלונות 95 ואם כן איך?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

לגבי השאלה האחרונה, אם זה רק בשביל הנוסטלגיה, למה להתעקש לעשות את זה דרך חלונות 95? למה לא להריץ אותו בדוס (דוסבוקס) באופן נורמלי?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

>ודה בכל מקרה הסתדרתי בסופו של דבר, השאלה שלי כרגע היא אם אפשר בבקשה המלצה לתוכנה שיכולה ליצור IMAGE של הארדיסק ריק? כמו שיש בחבילה של DOSBOX WINDOWS 95?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

לא ניסיתי, אבל במדריך של דוסבוקס להתקנת חלונות 95 ישנו קישור עם הסברים בסיסיים.
dj_anubis כתב:נאמר שהייתי רוצה ליצור כונן נוסף אבל של 8 ג'יגה לדוגמא
רק קח בחשבון שישנן הגבלות מסויימות (בהתאם לפורמט וכו'). תוכל לקרוא עוד על כך בקישור הזה.

[עריכה]
וכמובן, אם הצלחת להסתדר עם הבעיות האחרות, לא יזיק אם תשתף אותנו בפתרון :-)
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

הסתדרתי מהבחינה שהחלטתי לעבוד עם VIRTUAL PC, התוכנה הזאת תמיד סיקרנה אותי, וסוף סוף הצלחתי להבין (בין היתר בזכות המדריך המצוין) על איך לעבוד איתה

אני רוצה לשתף פה בעיה שניתקלתי בה (אולי מישהו יתקל בזה) זה טיפ בשביל VIRTUAL PC

אני יצרתי פרופיל חדש והתקנתי פה WINDOWS בעברית, ואז רציתי ליצור מצב שאני יכול להעביר קבצים בין מערכת ההפעלה המארחת והוירטואלית ולהפך, כדי לעשות זאת אמורים להתקין בעצם VIRTUAL PC ADDITIONS, הבעיה שלאחר שעשיתי את זה התחילו להיות באגים ויזואלים במערכת ההפעלה הוירטואלית (לא היה טקסט על הכתפורים של הWINDOWS) אבל עדיין ניתן היה להעביר קבצים בין 2 מערכות ההפעלה

החלטתי לנסות זאת בגרסה האנגלית ושם הכל עבד בסדר ולא היו באגים

בסופו של דבר יצרתי לכל פרופיל כונן קשיח משלו, ובנוסף כונן קשיח שישמש לשיתוף קבצים
כלומר
בWINDOWS בעברית יש כונן C עם מערכת הפעלה, וכונן D שהוא למטרת שיתוף
בWINDOWS באנגלית יש כונן C עם מערכת ההפעלה, וכונן D שהוא למטרת שיתוף (אותו כונן של מערכת ההפעלה בעברית)

ז"א שאם אני רוצה להעביר קבצים ממערכת ההפעלה המארחת לWINDOWS בעברית, אני קודם מעביר אותו לWINDOWS באנגלית ע"י גרירה, ואז אני מפעיל את הWINDOWS בעברית, נכנס לכונן המשותף והקבצים שם

נכון שבחבילה של WINDOWS 95 בעברית עם דוסבוקס, אפשר להימנע מזה, אבל שוב זה פתרון עבור VIRTUAL PC, אני מקווה שמישהו יוכל להיעזר בזה

ואני מזכיר את השאלה שלי, אולי OG יראה את זה בקרוב ויוכל לענות..האם אפשר בבקשה המלצה לתוכנה שיכולה ליצור IMAGE של הארדיסק ריק? כמו שיש בחבילה של DOSBOX WINDOWS 95?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

dj_anubis כתב:ואני מזכיר את השאלה שלי, אולי OG יראה את זה בקרוב ויוכל לענות..האם אפשר בבקשה המלצה לתוכנה שיכולה ליצור IMAGE של הארדיסק ריק? כמו שיש בחבילה של DOSBOX WINDOWS 95?
קראת את התגובה הקודמת שלי?
Eran_Lin
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Eran_Lin »

קודם כל, כל הכבוד על המדריך המושקע, הרבה זמן חיפשתי משהו כזה.
הבעיה היא שכשאני מפעיל את הפנתר הורוד(משימה בינלאומית) המשחק כל הזמן נקטע. קטיעות קטנות כאלה בתצוגה ובשמע, ברמה שאי אפשר לשחק במשחק.
זה אגב המשחק היחיד שניסיתי עד כה דרך התוכנה הזו.

יש אולי איזשהו פתרון לזה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

יכול להיות שהמשחק פשוט כבד מדי עבור דוסבוקס. אפשר לשאול למה אתה לא מפעיל ישירות מחלונות? או שיש לך מערכת הפעלה שאינה חלונות?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא