רק אתמול יצא לי להפעיל את החבילה של דוסבוקס עם חלונות 95 והחבילה של 3.11, אז דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה ענקית לכל מי שלקח חלק גם בכתיבה המדריך המאוד מפורט ומובן, ושוב תודה ענקית לOG על היוזמה והיצירה של החבילה הזאת שכל כך פשוטה להפעלה
השאלה שלי היא לא לגבי ההפעלה עצמה אלא קצת יותר כללית, החבילה עצמה מגיעה עם הארדיסק וירטואלי ׁכונן D של 2 גי'גה
נאמר שהייתי רוצה ליצור כונן נוסף אבל של 8 ג'יגה לדוגמא, באיזה תוכנה אני אמור לעשות את זה? והאם יש משהו מיוחד שאני צריך לשים עליו דגש בגלל שמדובר על כונן שמערכת הפעלה חלונות 95 צריכה לזהות?
שאלה נוספת, החבילה מגיעה עם נורטון קומנדר 5, אני זוכר שהיו בתוכו שומרי מסך למשל של אקווריום, ROBO MICE, זיקוקים וכו', כשאני מנסה להגדיר בנורטון את השומר מסך אני לא מצליח לראות שם את שומרי המסך שהגדרתי, אפילו אם אני בוחר אותם אני רואה שומר מסך שונה, האם ניתן לסדר את זה?
ושאלה אחרונה לבינתיים, כשאני מנסה להרית נורטון (סתם בשביל הנוסטלגיה) דרך חלונות 95 אני מקבל הודעה שהתוכנה עלולה לא לפעול כמו שצריך (או משהו בסגנון) וכשאני בכל זאת מריץ אני לא רואה את התוכנה כמו שאמורים לראות אותה עם הקבצים והכל, אלא מסך בTEXT MODE אבל כחול חלק עם קצת ירוק (נראה באגי) האם אפשר להפעיל נורטון דרך חלונות 95 ואם כן איך?