הצעות למערכת האתר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: הצעות למערכת האתר
נראה שהממשק לא מאפשר זאת (השורה הראשונה היא התגים הסטנדרטיים, השניה היא תגים מותאמים אישית ושם הסידור הוא לפי הא"ב).
אז לפחות תשנה את השם ל-strikethrough כדי שישימו לב לכפתור.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
Gordi כתב:משימות:
- להוסיף קו חוצה.
- לטפל בניטפוקים ובהצעות.

תודה!
(כבר הספקתי להשתמש בזה).
(כבר הספקתי להשתמש בזה).
לצערי השם שמופיע בחלון כתיבת ההודעה צריך להיות זהה לתגית עצמה, כך שנראה לי שעדיף להשאר עם s...Octarine כתב:אז לפחות תשנה את השם ל-strikethrough כדי שישימו לב לכפתור.
חבל שאי אפשר להעביר קו חוצה דרך s (כמו שעשו עם u).
עם זאת, שים לב שכשמעבירים מעליו את הסמן, ישנו הסבר טקסטואלי.
המצב בטטה
עקב המצב בזמן האחרון בפורום התיאורים (למרות שהותיקים ממני בטח לא מתפעלים במיוחד), קפצתי לרגע לבדוק לאיפה בעצם אנחנו שולחים אותם כשאנחנו מציינים
את זה. אז בהודעה השניה, לדעתי, (פרטים נוספים וכו') במקום לקשר לערכים כבדים בויקיפדיה באנגלית, שלמרות שהם ערכים טובים הם לא בדיוק משהו שאתה מתיישב לנשנש אותו ברגע, (וחוצמזה חסר שם אחידות והRPG מפנה למובי - למה?) כשאתה מנסה להזכר איך להגדיר את המשחק שאתה בקושי מצליח להזכיר לעצמך אם זה היה עם טיפוס סגול במכנסיים או עם יצור ירוק בחצאית. הצעתי היא שבמקום זה יקשרו פשוט לעמוד הקטגוריה המתאימה במסע. ברור לי שזה פחות רשמי, אבל אולי יותר יעיל. במיוחד אם תתקבל הצעתו של RG אי שם בשרשור הקטגוריות (לא היה לי כח לחפש איפה בדיוק, אבל זה שם) שבראש כל עמוד קטגוריה כזה ינתן הסבר קצר על הגדרת הקטגוריה.
דרך אגב ניטפוק קטן - באותה הודעה כשמציינים את זויות הראיה, ב"גוף ראשון" מופיעה תמונה של דיוק ניוקם בפתיחת המשחק - שזה נחמד אבל לא תורם כלום להבנת הגוף ראשון שבענין (חוץ מהגוף של דיוק, כמובן).
את זה. אז בהודעה השניה, לדעתי, (פרטים נוספים וכו') במקום לקשר לערכים כבדים בויקיפדיה באנגלית, שלמרות שהם ערכים טובים הם לא בדיוק משהו שאתה מתיישב לנשנש אותו ברגע, (וחוצמזה חסר שם אחידות והRPG מפנה למובי - למה?) כשאתה מנסה להזכר איך להגדיר את המשחק שאתה בקושי מצליח להזכיר לעצמך אם זה היה עם טיפוס סגול במכנסיים או עם יצור ירוק בחצאית. הצעתי היא שבמקום זה יקשרו פשוט לעמוד הקטגוריה המתאימה במסע. ברור לי שזה פחות רשמי, אבל אולי יותר יעיל. במיוחד אם תתקבל הצעתו של RG אי שם בשרשור הקטגוריות (לא היה לי כח לחפש איפה בדיוק, אבל זה שם) שבראש כל עמוד קטגוריה כזה ינתן הסבר קצר על הגדרת הקטגוריה.
דרך אגב ניטפוק קטן - באותה הודעה כשמציינים את זויות הראיה, ב"גוף ראשון" מופיעה תמונה של דיוק ניוקם בפתיחת המשחק - שזה נחמד אבל לא תורם כלום להבנת הגוף ראשון שבענין (חוץ מהגוף של דיוק, כמובן).
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
מערבבת שוקולדה עם סלט
זה רעיון לא רע, לקשר לקטגוריות באתר, אבל העדפתי בשעתו שלא לעשות משהו כזה מסיבות האינספור שציינתי בשרשור הקטגוריות הידוע לשמצה, וגם כמו שכתבתי בהודעת ההנחיות:
אם חזון הקטגוריות היבשות באתר באמת יקרום עור וגידים, ברור שזו הצעה אידיאלית...
חוסר האחידות נובע מזה שגם בויקיפדיה יש ערכים בעייתיים ובזמנו קישרתי למה שחשבתי כתיאור הכי נכון, ברור ותָחום. אבל אני מסכים איתך, ה"דיוק האקדמי" הזה כנראה רק מרחיק אותנו מהמטרה, גם אם הוא הרצוי "מבחינה חינוכית"."פעולה" או "הרפתקאות" הם בדרך כלל תיאורים לא טובים (אבל עדיפים על כלום).
אם חזון הקטגוריות היבשות באתר באמת יקרום עור וגידים, ברור שזו הצעה אידיאלית...
טוב שמישהו עוזר לי לשחרר את הניטפוקים שאני אוגר... אכן, התמונה שהיתה שם במקור כבר לא קיימת בין תמונות המשחק אצלנו. אני מניח ששינוי התמונות גרר שינוי שמות קבצי התמונה ולכן זו התמונה שמוצגת שם עכשיו.brother34 כתב:באותה הודעה כשמציינים את זויות הראיה, ב"גוף ראשון" מופיעה תמונה של דיוק ניוקם בפתיחת המשחק - שזה נחמד אבל לא תורם כלום להבנת הגוף ראשון שבענין (חוץ מהגוף של דיוק, כמובן).
up to date
Radioactive Grandpa כתב: אם חזון הקטגוריות היבשות באתר באמת יקרום עור וגידים,

יש משהו בדבריך...
מה לגבי דבר כזה? Overkill?
מה לגבי דבר כזה? Overkill?
- סוגה (ז'אנר) - באיזה סגנון המשחק היה?
- ירי מגוף ראשון? (הסבר מויקיפדיה, הסבר מ-MobyGames, הקטגוריה באתר)
- פלטפורמר? (הסבר מויקיפדיה, הסבר מ-MobyGames, הקטגוריה באתר)
- אסטרטגיה בזמן אמת? (הסבר מויקיפדיה, הסבר מ-MobyGames)
- RPG? (הסבר מויקיפדיה, הסבר מ-MobyGames)
- מכות אחד-על-אחד? (הסבר מויקיפדיה, הסבר מ-MobyGames, הקטגוריה באתר)
- מכות Beat'em Up? (הסבר מויקיפדיה, הסבר מ-MobyGames)
- אחר? "פעולה" או "הרפתקאות" הם בדרך כלל תיאורים לא טובים (אבל עדיפים על כלום). אם אתם לא בטוחים, רצוי מאוד לציין משחק מוכר אחר מאותה סוגה.
סידרתי, תודה!Radioactive Grandpa כתב:טוב שמישהו עוזר לי לשחרר את הניטפוקים שאני אוגר...
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
להערכתי, כן. זה כבר עכשיו כנראה מייגע מדי, וזה גם צעד בכיוון די הפוך ממה שמציע אחינו.Gordi כתב:Overkill?
(מצד שני אני לא חושב שיש פתרון מושלם. ההודעות הגרועות נובעות מעצלות, ולא משנה כמה שמיניות באוויר נעשה כדי ליידד את תכני ההסברה, לא נוכל לפתור אותה.)
אני מסכים עם סבא, ולדעתי מספיק קישור מויקי או מובי, אם לא מוצא חן בעיניך לשים רק מהאתר. (אולי שורה בסוף עם משהו "מי שרוצה לעיין יכול לבדוק את ההגדרות פה ושם", ילך?
)
בכל אופן לנצל"ש פה שניה : דחוף לעשות קטגוריית משנה של Beat'em up באתר, לא? אני לא חושב שזה לוקח הרבה זמן. אני מכין את הרשימה אם אין לך כח לעבור על המשחקים.

בכל אופן לנצל"ש פה שניה : דחוף לעשות קטגוריית משנה של Beat'em up באתר, לא? אני לא חושב שזה לוקח הרבה זמן. אני מכין את הרשימה אם אין לך כח לעבור על המשחקים.
בעקבות כל מיני שרשורים כאלה שעולים מדי פעם, אולי כדאי להוסיף md5 לקבצים, רק כדי שתהיה איזו אפשרות לביקורת.
אני מניח שזו הרבה עבודה להוסיף רטרואקטיבית למה שכבר קיים, אבל לפחות למשחקים שמעלים מהיום והלאה.
אני מניח שזו הרבה עבודה להוסיף רטרואקטיבית למה שכבר קיים, אבל לפחות למשחקים שמעלים מהיום והלאה.
בעולם מושלם הייתי מסכים מיד (מצד שני, בעולם ממש מושלם לא היית נתקל בבעיות הורדה).
אני תוהה אם המאמץ שכרוך בהסברים הטכניים הדרושים על מנת להסביר למשתמש ההדיוט כיצד לאמת את ההורדה בשיטה זו הוא פרופורציונלי.
במילים אחרות - המשתמש המתקדם יצליח להסתדר בכוחות עצמו ממילא, והמשתמש ההדיוט כנראה לא יצליח לנצל את המידע הזה לטובה.
Og, בכל אופן, מצרף כבר די הרבה זמן את הפלט של CRC32 (למשל כאן).
אני תוהה אם המאמץ שכרוך בהסברים הטכניים הדרושים על מנת להסביר למשתמש ההדיוט כיצד לאמת את ההורדה בשיטה זו הוא פרופורציונלי.
במילים אחרות - המשתמש המתקדם יצליח להסתדר בכוחות עצמו ממילא, והמשתמש ההדיוט כנראה לא יצליח לנצל את המידע הזה לטובה.
Og, בכל אופן, מצרף כבר די הרבה זמן את הפלט של CRC32 (למשל כאן).
את הרשימה הזו של Ingsoc לשים בדביק (בתאורים למשחקים) או בקטגוריית משנה, זה נראה לי שימושי:
Ingsoc כתב: קווסטים שתורגמו:
האורגים
שוליית המכשף 1 ו-2
עולם הדיסק
שליט המימדים
גרניקס
גובלינים 3
אבודים בזמן
הרפתקאות מלכת האמזונס
פייבל
זרע האופל
חף מפשע (לפחות עד שאתפס)
רצח במיאמי
מיסט 3
הפנתר הורוד הוקוס פוקוס והפנתר הוורוד משימה בינלאומית
סופר ספיי 1
רומא: מזימות בלב האימפריה
אבירי השולחן העגול: אגדת החרב אקסקליבר
הרפתקה גדולה קטנה 1 -2
זאת אכן רשימה שימושית אבל אני לא בטוח שהיא מתאימה היכן שהצעת :-\
מצד שני אין לי הצעה יותר טובה, צריך לחשוב על זה.
מצד שני אין לי הצעה יותר טובה, צריך לחשוב על זה.