הצעות ייעול לגבי תמונות המשחקים שבאתר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: הצעות ייעול לגבי תמונות המשחקים שבאתר
טוב, במקור רציתי ללכוד הרבה יותר תמונות, וגם תכננתי לעשות באלה שלכדתי סדר, אבל נראה שאני לעולם לא אשלים את המלאכה ואני כבר לא זוכר מה לעזאזל עשיתי בתמונות שכן לכדתי (אולי כדאי להעביר אותן דרך PNGOUT כי אני לא זוכר אם עשיתי את זה) אז הנה הן:
http://www.mediafire.com/download.php?yimylxbgsvd8e8i" target="_blank
(הססמה היא 1234123412341234123412341234123412341234)
"זה מדהים! יש לי את אותה הססמה במזוודה שלי!"
אם אני זוכר נכון, אם חסרות תמונות למשחק מסוים שיש לו כבר תמונה או שתיים זה אומר שהתמונות שיש באתר תקינות.
כלומר אם יש בקבצים ששלחתי dave1.png ו- dave3.png אז זה אומר שהתמונה dave2.png שנמצאת באתר תקינה.
ואם כבר הצגת לכולם את אזלת ידי וגרמת לי לפרסם את התמונות כאן במקום בה"פ (כדי להפחית מרגשות האשם), אני כבר אשאל אותך שאלה שרציתי לשאול כבר מזמן וחיכיתי לשאול אותה ביחד עם שליחת התמונות: אתה חושב שכדאי לשלוח לבחור הזה:
viewtopic.php?p=110016#p110016" target="_blank
תזכורת ידידותית לדוא"ל? או שאין טעם להציק לו (אם הוא לא שלח עד עכשיו, כנראה שגם מהתזכורת יתעלם)?
http://www.mediafire.com/download.php?yimylxbgsvd8e8i" target="_blank
(הססמה היא 1234123412341234123412341234123412341234)
אם אני זוכר נכון, אם חסרות תמונות למשחק מסוים שיש לו כבר תמונה או שתיים זה אומר שהתמונות שיש באתר תקינות.
כלומר אם יש בקבצים ששלחתי dave1.png ו- dave3.png אז זה אומר שהתמונה dave2.png שנמצאת באתר תקינה.
ואם כבר הצגת לכולם את אזלת ידי וגרמת לי לפרסם את התמונות כאן במקום בה"פ (כדי להפחית מרגשות האשם), אני כבר אשאל אותך שאלה שרציתי לשאול כבר מזמן וחיכיתי לשאול אותה ביחד עם שליחת התמונות: אתה חושב שכדאי לשלוח לבחור הזה:
viewtopic.php?p=110016#p110016" target="_blank
תזכורת ידידותית לדוא"ל? או שאין טעם להציק לו (אם הוא לא שלח עד עכשיו, כנראה שגם מהתזכורת יתעלם)?
תודה רבה, תמונות מעולות!
הן עולות לאתר ברגעים אלו ממש.
.
הן עולות לאתר ברגעים אלו ממש.
חס וחלילה, גם אם מישהו היה רוצה אני בספק שהוא היה מצליח, לאור מה שאתה עושה פה בשנים האחרונות (והלא אחרונות)Og כתב:ואם כבר הצגת לכולם את אזלת ידי ...
. לא נראה לי מזיק, גם אם הוא לא יענה. במקרה כזה, אני אסקר ואוסיף לאתר.Og כתב:אתה חושב שכדאי לשלוח לבחור הזה:
viewtopic.php?p=110016#p110016
תזכורת ידידותית לדוא"ל?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ואללה מעולות.Gordi כתב:תודה רבה, תמונות מעולות!
Og כתב:(הססמה היא 1234123412341234123412341234123412341234)
אז ככה,
רציתי להוסיף תמונות גם עבור משחקי השת"ק (מתוך מאגר התמונות הקיים). עברתי על כל המשחקים ועבור כל משחק שמתי בצד תמונה אחת או שתיים. הבעיה היא שהתמונות שצורפו למשחקי השת"ק מגיעות במגוון פורמטים ומימדים, ובסופו של דבר כל העסק הזה שוקל לא מעט.
אני לא מבין גדול בתמונות אבל ניסיתי לבצע את הטריקים שראינו פה בשרשור, ועדיין בהרבה מקרים יצא לא משהו - יש תמונות שמשקלן גדל, ולפעמים הן נראות פחות טוב. אני מנחש שהקרב אבוד כי כנראה שהפורמט ההתחלתי היה Lossy, מה שמנע כיווץ סביר במעבר לפורמט PNG. ואף על פי כן, ראיתי את Og עושה כמה קסמים במהלך העשור האחרון, אז חשבת לצרף פה את הקבצים ולשמוע אם יש תקווה.
אני מצרף שני ארכיונים:
- התמונות המקוריות
- התמונות לאחר מעבר ל-PNG, שינוי הרוחב ל-320 פיקסלים והעברה דרך PNGOut.
יש משהו לעשות בנידון?
רציתי להוסיף תמונות גם עבור משחקי השת"ק (מתוך מאגר התמונות הקיים). עברתי על כל המשחקים ועבור כל משחק שמתי בצד תמונה אחת או שתיים. הבעיה היא שהתמונות שצורפו למשחקי השת"ק מגיעות במגוון פורמטים ומימדים, ובסופו של דבר כל העסק הזה שוקל לא מעט.
אני לא מבין גדול בתמונות אבל ניסיתי לבצע את הטריקים שראינו פה בשרשור, ועדיין בהרבה מקרים יצא לא משהו - יש תמונות שמשקלן גדל, ולפעמים הן נראות פחות טוב. אני מנחש שהקרב אבוד כי כנראה שהפורמט ההתחלתי היה Lossy, מה שמנע כיווץ סביר במעבר לפורמט PNG. ואף על פי כן, ראיתי את Og עושה כמה קסמים במהלך העשור האחרון, אז חשבת לצרף פה את הקבצים ולשמוע אם יש תקווה.
אני מצרף שני ארכיונים:
- התמונות המקוריות
- התמונות לאחר מעבר ל-PNG, שינוי הרוחב ל-320 פיקסלים והעברה דרך PNGOut.
יש משהו לעשות בנידון?
ראשית חשוב לי לציין שכל מה שאמרתי לגבי התמונות וכל מה שאני הולך לומר עכשיו הוא תוצאה של הגיון ודדוקציה בלבד, לא תוצאה של קריאה או בירור כלשהו כי מעולם לא קראתי שום דבר בנושא.
ולעניין:
אז מה שאני מאמין זה שאם התמונה נשמרה עם כמות הפיקסלים המקורית ועם בדיוק אותם הצבעים של הפיקסלים (אפילו שהפלטה גדלה), PNGOUT תחזיר את התמונה הסוררת למקור.
אם לעומת זאת, התמונה עברה דרך פילטר כלשהו, אין דבר שניתן לעשות כיוון שהפילטר משנה את התמונה עצמה (פילטר יכול להיות מוחל ע"י שמירה בפורמט שפעיל אותו, לדוגמה JPG, או ע"י החלתו ע"י תוכנה שעושה איזשהו שינוי בתמונה, אפילו אם השינוי לא מצריך בהכרח פילטר (זו ברירת המחדל של רוב התוכנות)).
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שבמקרה נדיר, אם הפלטה השתנתה בצורה כזו שהיא שינתה את הצבעים לכאלה שמתאימים לפלטה גדולה יותר אבל כמות הצבעים לא השתנה... אז אולי אם הייתה תכנה שיודעת להחזיר את הגוונים בפאזה המתאימה... ? אבל באמת, אפילו אם הייתה קיימת כזו תכנה, כבר יותר קל ללכוד את התמונות מחדש.
בכל זאת, אני אוריד את התמונות במהלך השבוע ואעיף מבט, אבל לא נראה לי שיש סיכוי.
ולעניין:
אז מה שאני מאמין זה שאם התמונה נשמרה עם כמות הפיקסלים המקורית ועם בדיוק אותם הצבעים של הפיקסלים (אפילו שהפלטה גדלה), PNGOUT תחזיר את התמונה הסוררת למקור.
אם לעומת זאת, התמונה עברה דרך פילטר כלשהו, אין דבר שניתן לעשות כיוון שהפילטר משנה את התמונה עצמה (פילטר יכול להיות מוחל ע"י שמירה בפורמט שפעיל אותו, לדוגמה JPG, או ע"י החלתו ע"י תוכנה שעושה איזשהו שינוי בתמונה, אפילו אם השינוי לא מצריך בהכרח פילטר (זו ברירת המחדל של רוב התוכנות)).
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שבמקרה נדיר, אם הפלטה השתנתה בצורה כזו שהיא שינתה את הצבעים לכאלה שמתאימים לפלטה גדולה יותר אבל כמות הצבעים לא השתנה... אז אולי אם הייתה תכנה שיודעת להחזיר את הגוונים בפאזה המתאימה... ? אבל באמת, אפילו אם הייתה קיימת כזו תכנה, כבר יותר קל ללכוד את התמונות מחדש.
בכל זאת, אני אוריד את התמונות במהלך השבוע ואעיף מבט, אבל לא נראה לי שיש סיכוי.
לא נראה לי שזה הולך לקרות, חוששני.Og כתב:בכל זאת, אני אוריד את התמונות במהלך השבוע ואעיף מבט