הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אבל אני לא צריך לקרוא את הכול!
בגלל שאני תקוע במקום אחד, במדריך הזה כתוב כל מיני אופציות להישתמש עם dosbox
ואני לא צריך את כולם אני צריך את :"טעינת קובץ תמונה"!!
עשיתי קליק ימני בעכבר על הכונן הוירטואלי שלי, אח"כ בחרתי מתוך האפשרויות את האפשרות:mount image
עשיתי open ובחרתי את מה שרציתי לשים שם (שזה קובץ תמונה).
עשיתי אישור.
אז הרכבת את הצלמית ככונן בחלונות, כמו שאמרת שעשית מלכתחילה.
מה זה אומר?
זה אומר שהצלמית כבר מתנהגת ככונן, תחת חלונות.
עכשיו השאלה היא מה אתה רוצה לעשות: לחזור על התהליך עם פקודות DOSBox כדי להרכיב את הצלמית ככונן גם ל-DOSBox (וע"י כך להפוך את הרכבת הצלמית ככונן בחלונות למיותרת ובזבוז זמן), או להרכיב את הכונן הקיים בחלונות (הצלמית שהרכבת כבר, ובקלות יתרה) ככונן ב-DOSBox?
הרשה לי לעזור לך להחליט:
הסתכל על אורך הסבר שלב 'א1: טעינת כונן תקליטורים' לעומת אורך הסבר שלב 'א2: טעינת קובץ תמונה' (צלמית), וחשוב לעצמך: "מה נראה לי קל ופשוט יותר לבצע"?
פרוש BluePrint:
האם אני רוצה "לבנות" על הפעולות שאני מכיר היטב וכבר ביצעתי, וע"י כך להעזר בחלק הקצר והפשוט יותר במדריך?
או שאני רוצה להתעלם מכל ההתקדמות שהשגתי עד כה ולהתחיל מההתחלה עם ההוראות הארוכות והמורכבות יותר?
תקשיב, בן אדם, אמנם לא קראתי בעיון את כל ההתכתבות הזו שבאמת היא כבר יותר מידי ארוכה, אבל בוא ננסה לשאול פרט קטן? קראת את המדריך(ש-Og נתן לך)? ביצעת את שלב א'? אם כן-אז יופי-עבור לשלב ב'.
כי נשמע לי שסיימת לקרוא את המדריך הישן יותר ושם נתקעת כי לא הבנת שפשוט צריך להמשיך כרגיל אחרי שמגדירים את הכונן דיסקים. תקרא(שוב, אם צריך) את ההוראות, ותעבוד על פיהן-ורק אז חזור לכאן שוב אם נתקעת, עם יותר פרטים.
השליטה במשחק הזה היא אחת מהקשות ביותר שקיימות בתבל. אני ממליץ על שימוש של עכבר ביחד עם מקלדת - לכוון את הסמן עם העכבר ולזוז עם מקשי החיצים (אני חושב שאפשר גם לשנות את המקשים לא?). אני לא זוכר איך מעבירים בין פריטים שברשותך אבל *נדמה* לי שעם ALT מסמנים את הפריט שאותו ברצונך לקחת/להשתמש ועם ENTER מרימים/משתמשים.
אם לא תסתדר עם המדריך באנגלית תאמר לנו.
Og כתב:השליטה במשחק הזה היא אחת מהקשות ביותר שקיימות בתבל.
ממש לא. הדבר היחיד שקשה לכוון זה את הקפיצות. Crusader הוא שריד מהתקופה הטובה של משחקים שאפשר לשחק ביד אחת (מה שמשאיר את היד השניה חופשיה להחזיק את הפיצה ). כל המקשים מסודרים בנוחות על ה-numpad מה שבכלל נפלא לשמאליים כמוני.
Og כתב:אני ממליץ על שימוש של עכבר ביחד עם מקלדת - לכוון את הסמן עם העכבר ולזוז עם מקשי החיצים
אני ממליץ להשתמש רק במקלדת, וכדי לכוון מהר יותר להשתמש ב-.shift