[הורדה] Master Of Dimensions - שליט המימדים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: אחים שלי?
גורדי ערך את ההודעה הראשית ושם בה פתרון לבעיה שלך, הנה, תקרא אותו:נתי סוזנה כתב:אחים שלי הורדתי ופתחתי והכל ועכשיו אני בא להתקין את המשחק והוא אומר לי רק על מערכת WIN 95 ישנו איזה פאצ'? אם לא אז איך אני משחק בזה ...יש לי XP חח
viewtopic.php?t=13171
(איפה שרשום בגדול "הוראות הפעלה לחלונות XP")
-
נתי סוזנה
כן
כן שמתי לב שהוספתה אבל ניזכרתי בזה עוד לפני ועשיתי זאת אחלה משחק כמה טוב להזכר בימים הטובים שכל הבעיות היו איך לעבור את השלב הזה במשחק הזה חחח תודה.
-
X-reX אורח
(אני מגיב בתור אורח כי שכחתי את הסיסמה, ו-hotmail עוד לא קיבלו את האימייל שנשלח כדי לשנות אותה.)
מצאתי את המשחק בדיסק המקורי, וסיימתי להתקין אותו כמו שרשום. (העברתי את ההתקנה למצב התאמה לוינדוס 95)
עכשיו אני מנסה להפעיל את המשחק, אבל הוא נותן לי 2 הודעות שגיאה, אחת אחרי השניה:
"תקלה!
מחסור בזיכרון", ואז
"Info
פרטים טכניים:
advent.c -> 2343"
את המשחק עצמו אני מריץ במצב תמיכה של וינדוס 95, 256 צבעים, רזולוציה של 640 על 480, וכמו שגורדי רשם - הוספתי את הפרמטרים לקיצור הדרך.
(-m32 -j)
מצאתי את המשחק בדיסק המקורי, וסיימתי להתקין אותו כמו שרשום. (העברתי את ההתקנה למצב התאמה לוינדוס 95)
עכשיו אני מנסה להפעיל את המשחק, אבל הוא נותן לי 2 הודעות שגיאה, אחת אחרי השניה:
"תקלה!
מחסור בזיכרון", ואז
"Info
פרטים טכניים:
advent.c -> 2343"
את המשחק עצמו אני מריץ במצב תמיכה של וינדוס 95, 256 צבעים, רזולוציה של 640 על 480, וכמו שגורדי רשם - הוספתי את הפרמטרים לקיצור הדרך.
(-m32 -j)
על כל מחשב עם XP שאני ניסיתי עד היום הצלחתי להפעיל את המשחק ע"י משחקים עם מצב התאימות והפרמטרים שלעיל, אבל אני מניח שיש מחשבים שהמשחק יסרב לעבוד בהם בכל מקרה.
דבר ראשון, תאמר לי אם הגרסה שיש לך היא מהדורה ראשונה או שניה כמו שפה(רשום על התקליטור).
ודבר שני, תבדוק אם כאן יש משהו שיכול לעזור לך:
viewtopic.php?t=15432
דבר ראשון, תאמר לי אם הגרסה שיש לך היא מהדורה ראשונה או שניה כמו שפה(רשום על התקליטור).
ודבר שני, תבדוק אם כאן יש משהו שיכול לעזור לך:
viewtopic.php?t=15432
תודה רבה, קודם כל.
לא מצאתי איפה רשום באיזו מהדורה המשחק, גם בתמונות של המשחק שיש בדיון הזה, אז אני לא בטוח איזו מהדורה יש לי.
הורדתי את הגרסה שיש כאן, (בינתיים רק את הדיסק הראשון, אבל זה לא אמור לשנות)
ועכשיו יש לי בעיה אחרת. הכונן הוירטואלי שלי הוא F, וכשאני מפעיל את המשחק, הוא מחפש את הדיסק בכונן D. אבל אחרי שאני לוחץ על ביטול, הוא בכל מקרה מראה את השגיאה שהראתי קודם.
אני אנסה עכשיו להדליק את המחשב מחדש, אולי זה יעזור.
עריכה: עכשיו הוא מזהה את הכונן בלי בעיה. אבל עדיין יש את השגיאה.
לא מצאתי איפה רשום באיזו מהדורה המשחק, גם בתמונות של המשחק שיש בדיון הזה, אז אני לא בטוח איזו מהדורה יש לי.
הורדתי את הגרסה שיש כאן, (בינתיים רק את הדיסק הראשון, אבל זה לא אמור לשנות)
ועכשיו יש לי בעיה אחרת. הכונן הוירטואלי שלי הוא F, וכשאני מפעיל את המשחק, הוא מחפש את הדיסק בכונן D. אבל אחרי שאני לוחץ על ביטול, הוא בכל מקרה מראה את השגיאה שהראתי קודם.
אני אנסה עכשיו להדליק את המחשב מחדש, אולי זה יעזור.
עריכה: עכשיו הוא מזהה את הכונן בלי בעיה. אבל עדיין יש את השגיאה.
עריכה:
לא משנה, הצלחתי!
תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא משנה, הצלחתי!
תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי Jack ב ג' ספטמבר 18, 2007 11:49 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
קליק ימני על קובץ ההתקנה ולאחר-מכן על 'מאפיינים'. בחר בלשונית 'תאימות', ותחת 'מצב תאימות' סמן את התיבה 'הפעל תוכנית זו במצב תאימות עבור' ובחר ב-Windows 95.Jack כתב:הורדתי את הכל, ואחרי כל התהליך נשארתי עם שני קבצי Image של MOD וMOD2.
כשאני מנסה להתקין את זה עם הDAEMON משהו הזה, הוא אומר לי באמצע ההתקנה שזה יכול לפעול רק ב95.
איפה אני אמור להפעיל את המצב תאימות הזה בכלל?
ובקשר למטבעות, כמו שכתוב בפתרון שלי, גם אני לא מצאתי משהו שאפשר לעשות איתם.חוקי הפורום כתב: * מומלץ להשתדל להמנע מעריכת הודעות לאחר פרסומן. במידה ועולה צורך לערוך את ההודעה, יש לסמן את התוכן החדש באמצעות תגית [עריכה]. בכל מקרה אין להחליף לחלוטין את תוכן ההודעה המקורית בהודעה חדשה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר: