מחפש כמה דברים ישנים

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

אולי באמת:)
אבל אין לי הרבה דברים אחרים להציע...
אין לי דברים נדירים.
לעומת זאת, אולי השמות בנבחרי 95 שונים, ואולי מישהו רוצה את האוסף הזה.
אני אשמח לכל הצעה, אני גם רוצה לתרום קצת:)
gal7051
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: מחפש כמה דברים ישנים

שליחה על ידי gal7051 »

במקרה הגעתי לשרשור זה ומצטער על הקפצה ארוכה במיוחד :oops: , אבל שמתי לב ש Og פרסם פה (בעמוד השני) קישור להורדה של תפריט תקליטור האוסף "נבחרי 95" שמכיל את שמות המשחקים מהתקליטור, וראיתי שבשרשור תקליטורי אוסף אין את תמונות התפריטים מתוך התקליטור הזה, ולדעתי כדאי שהם יהיו בשרשור ההוא כדי שיהיו שם כמה שיותר תפריטים מתוך תקליטורי אוסף (גם כדי להגדיל את הסיכויים שאם מישהו מחפש תקליטור אוסף מסוים, הוא ימצא אותו). החלטתי לקחת על עצמי לצלם את התמונות מתוך תקליטור האוסף הזה. השאלה שלי האם לפרסם פה את התמונות מהתקליטור כדי שגורדי יוסיף לשרשור תקליטורי אוסף?

בנוסף יש לי 2 תקליטורי אוסף מקוריים "200 משחקים" ו "המסע אל הלא נודע", ואני יכול לתרום את תמונות התפריטים שלהם, ביחד עם העטיפות וסריקת התקליטורים שלהם כדי להוסיף לגלרייה.
אני עובד על להוציא מהתקליטור אוסף "200 משחקים" את השמות המלאים של המשחקים באנגלית (שמות המשחקים בתפריטים באנגלית, אבל לא תמיד זהו שמם המלא) על מנת שיתווסף באופן רשמי לפינת תקליטורי האוסף באתר, אבל בינתיים אני מוכן לתרום את תמונות התפריטים מהתקליטור.
גם יש לי את התקליטור אוסף "200 משחקי ה shareware הטובים בעולם", שכבר קיים באתר, אבל אין לו עטיפה בגלריית תקליטורי אוסף, ואני יכול לתרום אותה (אמנם היא נקרעה טיפה באמצע, אבל זה לא נורא).
גם שלחתי בקשה לגורדי בקשר לתרומת תמונות התפריטים של התקליטור "המסע אל הלא נודע" ותרומת העטיפה של התקליטור אוסף "200 משחקי ה shareware הטובים בעולם" , בערך לפני כשבוע ועדיין לא קיבלתי תשובה. השאלה שלי אם לפרסם פה את תמונות התפריטים של 2 התקליטורים, ואת העטיפה של התקליטור "200 משחקי ה shareware הטובים בעולם"?

חוץ מזה, אם יש ל Og עוד תקליטורי אוסף שתמונות התפריטים שלהם לא נמצאים באתר/בשרשור תקליטורי אוסף (הכוונה לתקליטורים שנמצאים בגלרייה ושלא מסומנים בצבע ירוק או כתום, או בכלל לתקליטורים שאפילו לא מופיעים בגלרייה), אני אשמח אם הוא יוכל לפרסם קישור להורדה שמכיל את התפריטים של התקליטורים עם שמות המשחקים כמו שהוא עשה פה עם התקליטור "נבחרי 95", ואני אוכל לצלם את התפריטים מהתקליטורים כדי להעלות לפה, וכך יהיה בשרשור תקליטורי אוסף כמה שיותר תקליטורי אוסף עם התפריטים שלהם!

עוד הערה קטנה, בשרשור תקליטורי אוסף שמתי לב שבגלרייה התקליטור של "אודיסאה בחלל" לא מסומן בשום צבע, ולמעשה הוא צריך להיות ירוק כי הוא קיים בפינת תקליטורי אוסף באתר. (כנראה זה כי הוא נוסף "לאחרונה" לאתר)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

gal7051 כתב:השאלה שלי האם לפרסם פה את התמונות מהתקליטור כדי שגורדי יוסיף לשרשור תקליטורי אוסף?
אין בעיה שתפרסם כאן את התמונות, אבל אני לא יכול להבטיח שהן תתווספנה במהרה לשרשור הרשמי. מעבר לעריכת ההודעות, לשם כך גם אצטרך לערוך את תמונות התצוגה הראשיות בהתאם (לצבוע את התקליטורים בכתום), וזה לא משהו שאוכל לעשות בזמן הקרוב לדעתי.
זה נכון גם לגבי שאר הדברים שאמרת. אתה מוזמן לפרסם את התמונות, אבל קבל בהבנה אם השרשור הרשמי לא יעודכן בזמן הקרוב (ולגבי עטיפות, אני אנסה למצוא את הדרך לקשר אליהן בצורה אלגנטית בלי להציג אותן בשרשור ולשנות את המבנה הקיים. אני לא רוצה להעמיס עליו, הוא עמוס מספיק כבר ככה).

לגבי הוספת "200 משחקים" כתפריט אינטראקטיבי באתר ובכלל, לזה כמובן תצטרך לחכות בסבלנות לתשובה של גורדי.
gal7051 כתב:בשרשור תקליטורי אוסף שמתי לב שבגלרייה התקליטור של "אודיסאה בחלל" לא מסומן בשום צבע, ולמעשה הוא צריך להיות ירוק כי הוא קיים בפינת תקליטורי אוסף באתר. (כנראה זה כי הוא נוסף "לאחרונה" לאתר)
תודה על ההערה. ואתה צודק, זו הסיבה.
gal7051
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי gal7051 »

תודה על ההסכמה! , ואני מבין שזה יכול לקחת זמן עד שיתווסף לשרשור תקליטורי אוסף.

התפריטים מהתקליטור "נבחרי 95":
תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה

התפריטים מהתקליטור "200 משחקים":
תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה

התפריטים מהתקליטור "המסע אל הלא נודע":
תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה

ולגבי העטיפות הינה תמונה שמכילה את העטיפות הקדמיות ותמונות התקליטורים של 3 תקליטורי האוסף שיש לי ("200 משחקים", "המסע אל הלא נודע" ו "200 משחקי ה shareware הטובים בעולם", שכבר קיים באתר ואפילו יש לו תמונת תקליטור בגלרייה, אבל התקליטור קצת שונה מבחינת הצבע לעומת התקליטור בגלרייה, אז החלטתי להוסיף גם אותו):
תמונה

דאגתי שהעטיפות יהיו צמודות ביחד, והתקליטורים מתחת לעטיפות, כדי שהתמונה תהיה כמו שאר התמונות בגלרייה. אם העטיפות לא מתאימות לך צמודות ואתה מעוניין בעטיפות לחוד, אני יכול להעלות כל עטיפה בנפרד. לפי דעתי זו יכולה להיות התמונה החמישית שתתווסף לגלריית העטיפות והתקליטורים (כמובן שאתה, גורדי ו/או שאר המנהלים מחליטים בסופו של דבר איך היא תתווסף כי כמו שאמרת כדי לא להרוס את המבנה הקיים)
emh
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי emh »

- 200 משחקי shareware הטובים בעולם -

לא העליתי פעם את העטיפה?
יש לי סריקה מ-2009, ויעכשיו סרקתי את היתר.

עטיפה קדמית
http://i.imgur.com/sHf9F5W.jpg
תמונה

צד אחורי של העטיפה הקדמית
http://i.imgur.com/DzcfyHt.jpg

צד פנימי של עטיפה קדמית
http://i.imgur.com/gosSCvw.jpg

עטיפה אחורית
http://i.imgur.com/fPhaeM1.jpg

הדיסק
http://i.imgur.com/i3fdrZK.jpg
gal7051
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי gal7051 »

תודה על הסריקות.
נראה שיש לתקליטור "200 משחקי ה shareware הטובים בעולם" כמה גירסאות.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

לא ידעתי שיצאו לתקליטור הזה כמה מהדורות ובעיצוב שונה כל-כך (איזה קטע, אפשר לחשוב. אוסף מצוין אמנם אבל כולה אוסף דמואים...). גם מה שהיה לי בזמנו היה בנושא העיצובי של מה שיש לגל ועוג.
gal7051 כתב:תודה על ההסכמה!
אתה לא צריך להודות לי על ההסכמה. :lol:
תודה על ההעלאה.

עוד לא החלטתי אם לשלב את תמונת התקליטורים שלך בשרשור הרשמי, אני צריך לחשוב על זה קצת (זה שצילמת את התפריטים פותר כמה דילמות, כרגע מפריעה לי בעיקר הכפילות).
גורדי, עוג, אם יש לכם עמדה בנושא, אמרו לי (וכמובן גורדי, אם אתה מעדיף שאתה תהיה היחיד שיערוך את השרשור ההוא, כנ"ל).

[סיכום לעצמי, 17/11/13]
לעדכן את תמונות התצוגה (נבחרי 95 - כתום תמונה #2; אודיסאה בחלל - ירוק תמונה #3), לשלב את צילומי התפריטים (נבחרי 95 ואולי את השאר), ולחשוב על שילוב שאר החומרים (ע"י לינק בכותרת משנה).
gal7051
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי gal7051 »

שמתי לב גם שבקישורים של תמונות חלקיות מאוספי קל-טף שונים שבשרשור תקליטורי אוסף יש מספר תפריטים ממספר דיסקים שלא נוספו לפינה של התפריטים כי חסרים חלק מהתמונות (מהקטגוריות). אותם תמונות של התפריטים גם מופיעות בשרשור זה.

למשל הינה התמונות מתקליטור אוסף מסוים (אני חושב ששמו "אזור הדמדומים") (Og פרסם את התמונות):
תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה

למעשה רוב התמונות של התפריטים (הקטגוריות) מהתקליטור הזה נמצאים פה, וצריך כולה עוד 4 תמונות של תפריטים (קטגוריות) ("זריזות", "חשיבה 2", "ספורט" ו "התקנות") לצלם כדי שיהיו כל התפריטים מהתקליטור הזה. אולי Og או כל אחד אחר שיש לו את התקליטור הזה יוכל לצלם את התמונות של 4 קטגוריות אלו מתקליטור זה ולעלות לפה (ואם הוא יוכל לאשר לי אם אכן שם התקליטור הוא "אזור הדמדומים"), וכך יהיה אפשר גם להוסיף את תמונות התפריטים של תקליטור זה לשרשור תקליטורי האוסף.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

תראה, תמיד אפשר למצוא עוד עבודה. לעוג יש אוסף לא קטן ולכן הדברים שצולמו והועלו נעשו בסדר עדיפויות מסוים. תודה על ההערה, אבל אני מעריך שזה לא הולך להיות מהדברים הראשונים שעוג הולך לעשות כשיהיה לו זמן לדברים בנושא.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

^מה שהוא אמר.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

זהו זה. תודה גל.
גורדי, תמונות התצוגה המסומנות לא מאוכסנות במחסן אלא באתר, אז במקום להעלות ולקשר מהמחסן אני מעלה אותן כאן כדי שתאכסן באתר (אחרי שתעשה את זה, עדכן את השרשור או שתתן לי את כתובת התמונות באתר כדי שאני אשלים את העניין).
תמונה 2, תמונה 3
gal7051
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי gal7051 »

תודה על ההוספה. :)

הצלחתי למצוא עוד תמונות של תקליטורי אוסף בפורום שאפשר להוסיף לשרשור תקליטורי האוסף:
1. בשרשור זה בסוף הדף Og פרסם תמונות של התקליטור אוסף "מכונת המשחקים". אמנם זה תקליטור אוסף לא גדול כמו שאר התקליטורים (לפי התמונה השנייה שבה רואים שמות 20 משחקים), אבל לפי דעתי כדאי להוסיף אותו גם לשרשור תקליטורי האוסף, ובנוסף התמונות האלו כבר מגובות במחסן פה. (אבל לא הועלה העטיפה הקדמית ותמונת תקליטור של התקליטור הזה)
2. במחסן פה יש תמונות מהתקליטור אוסף "סופר נובה". התמונות קיימות שם מדצמבר 2012 (לפי התאריך של התמונות שרשום כשנמצאים בדף Game-Collection CDs במחסן) ועדיין אין קישור אליהן בשרשור תקליטורי האוסף, כך שאני מציע להוסיף אותם גם לשרשור. אבל זה ידרוש עוד פעם לערוך את תמונת התצוגה של התמונה שמכילה את העטיפה והתקליטור של "סופר נובה", ולצבוע את "סופר נובה" בכתום.

[עריכה]
וראיתי ששמת קישור לעטיפה ולתמונת התקליטור ל 2 התקליטורים שלי, ואני מציע גם להוסיף בשרשור תקליטורי האוסף ליד איפה שרשום "200 משחקי ה-Shareware הטובים בעולם" קישור לעטיפה ולתקליטור של הדיסק שלי, (אפשר אולי לרשום אחרי מה שמופיע שם ([תמונה שלישית, שני מימין, שורה שלישית מלמעלה]:) עטיפה קדמית וגירסה אחרת של תמונת התקליטור)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

1. אשאיר את ההחלטה בעניין לעוג.
2. בסדר. אם אין התנגדות לאנשים הרלוונטים (גורדי, Og, ו-Ingsoc מעלה התמונות) אטפל בזה.
3. באמת שקלתי את זה כשטפלתי בעניין. אם עושים את זה כדאי לצרף את התמונות של ערן. אולי אפתח אלבום במחסן שיוקדש לעטיפות הגרסאות השונות של הדיסק ואקשר לשם. או שתקדים אותי - יש לך גישה למחסן?
gal7051
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי gal7051 »

אין לי גישה למחסן.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Radioactive Grandpa כתב:ורדי, תמונות התצוגה המסומנות לא מאוכסנות במחסן אלא באתר, אז במקום להעלות ולקשר מהמחסן אני מעלה אותן כאן כדי שתאכסן באתר
העלתי ועדכנתי, תודה!
gal7051 כתב:במחסן פה יש תמונות מהתקליטור אוסף "סופר נובה". התמונות קיימות שם מדצמבר 2012
Radioactive Grandpa כתב:אם אין התנגדות לאנשים הרלוונטים
בזמנו העדפתי גרסה ברזולוציה נמוכה יותר, אם זה אפשרי אני עדיין מעדיף זאת. Ingsoc?
gal7051 כתב:אין לי גישה למחסן.
שלחתי לך הודעה פרטית עם הפרטים. תתחדש :-)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא