פעם היה לי דיסק כזה שזה אוסף משחקים ונראה לי שקראו לזה משחקים לחלונות 95 או משהו כזה זה היה בעברית וזאת הייתה מין תוכנה שאם אני לא טועה הרקע שלה היה כחול והיו שם כל מיני משחקים (או דמואים) ממויינים לפי ז'אנרים
יש למישהו מושג איך קראו לאוסף הזה ואם אפשר להוריד את זה איפשהו?
עכשיו כמה משחקים ישנים
1. מכירים משחקי "כובש שטחים"? אז פעם היה לי משחק כזה וממש אין לי מושג איך לתאר אותו פשוט סוג של כובש שטחים אולי תנחשו....
2. פעם היה איזה משחק שכל הזמן שיחקתי נראה לי שקוראים לו קרלוס או משהו זה עם כזה איש שמן עם בגד אדום ויש שלבים וכל זה....
3. MDK - יש כזה משחק? פעם היה לי איזה דמו של זה נראה לי.. זה משחק פעולה שמשחקים בו בתור איש בחליפה שחורה... אפשר קישור לאתר של המשחק או משהו? אולי אפשר להוריד את זה איפשהו?
4. היה לי פעם דמו של משחק כזה ששולטים בו על גמדים כאלה והם יכולים להתרבות וכל מיני כאלה דברים ואפשר להטביע אותם לבנות בתים ולשדרג אותם ועוד כל מיני דברים נחמדים כאלה...
5. יש כזה משחק או סדרה של משחקים שיש מלא כאלה אנשים קטנים וצריך לעזור להם להגיע למקום מסויים כדי לעבור שלב... זה ממש מוכר.
6. היה לי פעם משחק עם גולות או משהו כזה.. יש גולות וצריך לגרום להם להגיע למקום המתאים לפי הצבעים
7. יש משחק ממש ממש ישן ששיחקתי בו שהייתי ממש ממש קטן
זה משחק כזה שנכנסים אליו ואז יש אם אני לא טועה כמה משחקים שאפשר לבחור או משהו.... אני לא בטוח בכלל אבל אני זוכר משהו עם מכונית סגולה או משהו כזה (עם פרצוף)
תודה וסליחה אם זה יותר מדי