Og...?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: Og...?
יויו לא כזה חשאי, נראה לי שהוא אפילו שלח לי פעם הודעה בפייסבוק.
מהההה. היה לי קשה אפילו להוציא ממנו את שמו! אז זה רק כלפי?Octarine כתב:יויו לא כזה חשאי, נראה לי שהוא אפילו שלח לי פעם הודעה בפייסבוק.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
את שמו?... היו אפילו קוראים לו כאן בשמו, לפני שתפס הכינוי "יויו" שהדבקתי לו... (כשלא השתמשו בניק שלו).
אני לא הייתי אומר "חשאי", רק אני דואג שלא יהיה קל מדי לשלוף ממני מידע אישי (בניגוד לעוג או לגורדי שמהם זה לא קשה, אלא בלתי אפשרי לגמרי).

אני לא זוכר דבר כזה, אבל יכול להיותOctarine כתב:יויו לא כזה חשאי, נראה לי שהוא אפילו שלח לי פעם הודעה בפייסבוק.
שלחת לו הודעה בפייסבוק, יויו?!
ואיתי בכלל לא רצית לדבר על כך
אגב, אני שלחתי לך פעם, אוקטרין. התעלמת.
אה, סליחה, זה היה עידן. נו, זכרתי שזה היה מישהו מהפורום.Yoyole כתב:אני לא זוכר דבר כזה, אבל יכול להיות
עידן כתב:שלחת לו הודעה בפייסבוק, יויו?!ואיתי בכלל לא רצית לדבר על כך
![]()
הא! רואה? האשמות שווא!Octarine כתב:אה, סליחה, זה היה עידן. נו, זכרתי שזה היה מישהו מהפורום.Yoyole כתב:אני לא זוכר דבר כזה, אבל יכול להיות
אז מה? מכינים דף קשר? 
אני זמין לכל מי שרוצה למצוא אותי, במייל או בפייסבוק.
תן קישור לפייסבוק שלך(פה או בפרטי) ואוסיף אותך. רק תתייחס אליי הפעם, אה?Octarine כתב:אני זמין לכל מי שרוצה למצוא אותי, במייל או בפייסבוק.
אני לא אתן קישור, אבל מי שמכיר אותי יודע מה שם המשתמש הקבוע השני שלי ויכול להמשיך משם.
ולא התעלמת ממך. זה אתה שלא ענית.
לא עניתי...? לא קיבלתי ממך אז תגובה!Octarine כתב:אני לא אתן קישור, אבל מי שמכיר אותי יודע מה שם המשתמש הקבוע השני שלי ויכול להמשיך משם.
בכל אופן, לזכותי ייאמר, שזה לא מדויק-צריך לחפש את השם שלך עם נקודה. אבל בסדר, שלחתי לך בקשה.
אפשר עם נקודה או בלי. נסה ותראה.
אהה. ניסיתי עם רווח וקיבלתי כל מיני דברים לא קשורים. או ליתר דיוק, קשורים, אבל לא אליךOctarine כתב:אפשר עם נקודה או בלי. נסה ותראה.