חבילת Indie Royale חדשה-ST.PATRICK'S DAY BUNDLE

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: חבילת Indie Royale חדשה-ST.PATRICK'S DAY BUNDLE

שליחה על ידי עידן »

וכן, אמרתי שבהחלט יכול להיות שחובבי קווסטים כבדים לא יאהבו את הקלות שלו. הוא קווסט קל, כפי שכבר ציינתי, ובשבילי זה מצוין.

ואני יודע גם שחלק מהאלמנטים בממשק ובידידותיות למשתמש היו קיימים במשחקי קווסט קודמים, למעשה אני לא חושב שאפילו אחד מהם הוא ייחודי ל-Jolly Rover, אבל אף פעם לא ראיתי כל כך הרבה אלמנטים טובים ביחד במשחק קווסט בודד. וזה מעולה, לדעתי.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: חבילת Indie Royale חדשה-ST.PATRICK'S DAY BUNDLE

שליחה על ידי עידן »

עידן כתב:כל מי שקנה את החבילה והפעיל את Hard Reset ב-Steam, הולך לקבל שדרוג ל-Extended Edition בחינם. מתוך הפייסבוק של החברה:

"To show our respect for all the PC gamers who picked up Hard Reset, we decided that the upcoming Expansion will be FREE for all those who already own Hard Reset on Steam!"

This new content was authored in association with Kalypso's just-launched retail version of the game, and includes: "four new creature types, a new boss monster, five new campaign levels with a total of about three additional hours playing time as well as two new levels for the survival mode and an improved graphics engine."

לא רע, לא רע בכלל...
סוף סוף, אחרי עיכוב ארוך, יצא ה-DLC ל-Hard Resest. שמו בישראל(בסדר, זה באנגלית, אל תהיו קטנוניים) הוא Exile. אם כבר היה לכם את המשחק קודם ב-Steam, אתם תקבלו אותו בחינם.

אני בספק שזה נוגע ליותר מידי אנשים פה(אוקטרין, אולי?), אבל חשבתי שאולי זה שווה פרסום בכל מקרה...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא