חבילת Indie Royale חדשה-ST.PATRICK'S DAY BUNDLE
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
חבילת Indie Royale חדשה-ST.PATRICK'S DAY BUNDLE
לדעתי זו אחת החבילות הטובות ביותר עד כה.
http://www.indieroyale.com" target="_blank
ה-"Highlight"-כוללת את Hard Reset, ששמעתי שהוא FPS לא רע בכלל.
Jolly Rover, שזה קווסט שגם עליו שמעתי שהוא לא רע בכלל.
Vertex Dispenser שזה...טוב, עליו לא ממש שמעתי, אבל זה מעין משחק אסטרטגיה/פאזל. אם הוא לא טוב הוא לפחות נראה יחסית מעניין.
DLC Quest, פלטפורמה/אקשן שהוא פארודיה על כל חבילות ה-DLC המיותרות של משחקים. זכה במגזין XBOX במשחק האינדי הטוב ביותר לשנת 2011, אז הוא בטח לא משחק רע.
Lair Of The Evildoer, מאת אותם היוצרים של DLC Quest. נראה משחק אקשן/תפקידים(עם רובים וכד') נחמד עפ"י הסרטון.
Vertex Cortex Remix Vortex-הממ...כן. זה משהו בסגנון Vertex Dispenser? גם במקרה הזה אין לי ממש מושג.
בנוסף, גם אלבום מוסיקה שנשמע דווקא טוב, למי שמשלם יותר ממחיר המינימום של החבילה(גם סנט אחד מספיק לדעתי).
זהו, על פניו זו אחלה חבילה אם תשאלו אותי.
http://www.indieroyale.com" target="_blank
ה-"Highlight"-כוללת את Hard Reset, ששמעתי שהוא FPS לא רע בכלל.
Jolly Rover, שזה קווסט שגם עליו שמעתי שהוא לא רע בכלל.
Vertex Dispenser שזה...טוב, עליו לא ממש שמעתי, אבל זה מעין משחק אסטרטגיה/פאזל. אם הוא לא טוב הוא לפחות נראה יחסית מעניין.
DLC Quest, פלטפורמה/אקשן שהוא פארודיה על כל חבילות ה-DLC המיותרות של משחקים. זכה במגזין XBOX במשחק האינדי הטוב ביותר לשנת 2011, אז הוא בטח לא משחק רע.
Lair Of The Evildoer, מאת אותם היוצרים של DLC Quest. נראה משחק אקשן/תפקידים(עם רובים וכד') נחמד עפ"י הסרטון.
Vertex Cortex Remix Vortex-הממ...כן. זה משהו בסגנון Vertex Dispenser? גם במקרה הזה אין לי ממש מושג.
בנוסף, גם אלבום מוסיקה שנשמע דווקא טוב, למי שמשלם יותר ממחיר המינימום של החבילה(גם סנט אחד מספיק לדעתי).
זהו, על פניו זו אחלה חבילה אם תשאלו אותי.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: חבילת Indie Royale חדשה-ST.PATRICK'S DAY BUNDLE
דווקא לא נראה לי משהו.
הסופרלטיבים על DLC Quest, גם התיאור, נשמעים הרבה יותר טוב מאיך שהטריילר המעאפן נראה. הם בטח עושים לעצמם עוול.
אבל מאוד אהבתי את המוסיקה הראשונה שמופיעה בטריילר של Lair Of The Evildoer... (למי שמעוניין, המקור.)
[עריכה]
והנה לינק שכנראה ישאר אינפורמטיבי גם כשהחבילה תרד:
http://www.indieroyale.com/newsletter/107" target="_blank
הסופרלטיבים על DLC Quest, גם התיאור, נשמעים הרבה יותר טוב מאיך שהטריילר המעאפן נראה. הם בטח עושים לעצמם עוול.
אבל מאוד אהבתי את המוסיקה הראשונה שמופיעה בטריילר של Lair Of The Evildoer... (למי שמעוניין, המקור.)
[עריכה]
והנה לינק שכנראה ישאר אינפורמטיבי גם כשהחבילה תרד:
http://www.indieroyale.com/newsletter/107" target="_blank
חח כן, אחרי שניסיתי, DLC Quest בהחלט רחוק...שנות אור ממשחק איכותי...הוא פארודיה די מוצלחת, אבל לא מעבר לזה.
אם הוא זכה במשחק האינדי הטוב ביותר לשנת 2011 לאקס-בוקס, המצב קשה...
האורך שלו, אגב, זה משהו כמו שעה-שעה וחצי.
אם הוא זכה במשחק האינדי הטוב ביותר לשנת 2011 לאקס-בוקס, המצב קשה...
האורך שלו, אגב, זה משהו כמו שעה-שעה וחצי.
TB בדק את DLC Quest ונראה לי שהוא די אהב אותו:
http://www.youtube.com/watch?v=_36SSx0inBE" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=_36SSx0inBE" target="_blank
סיימתי את Jolly Rover. אם אתם מעוניינים בשורה התחתונה: זה קווסט(קומי) מצוין שכל מי שחובב קווסטים צריך לשחק בו. הטריילר לדעתי עושה לו קצת עוול, כי הוא שווה הרבה יותר יחס מאשר "Rip-Off של אי הקופים".
יותר לעומק-מדובר לטעמי בקווסט שבנוי בצורה אולי הכי טובה מבין הקווסטים ששיחקתי בהם. מבחינת הגרפיקה, הסאונד, הדיבוב וכד'-הם כולם ברמה טובה, לכל הפחות. אבל מה שבאמת מצוין בו זה הממשק עצמו והמשחקיות.
מעבר לדברים חביבים, אך חסרי משמעות אמיתית כמו Achievements, דרגות שעולים במהלך המשחק, ניקוד שצוברים וכן הלאה, יש גם Collectibles בצורת קרקרים, מטבעות ודגלים, כשלפחות לגבי שני הראשונים, הרי שיש להם שימוש גם במשחק עצמו.
מעבר לכך, כדי לגוון, המשחקיות כוללת למשל "ספר כישופי וודו", אותם אפשר להטיל אחרי ביצוע "צעדי ריקוד" ו/או איסוף רכיבים באמצעות "דף צ'יטים"(עשוי אולי להזכיר מעט את "האורגים"). חשבתי בהתחלה שהוא ישמש רק בתור גימיק, אבל הוא הוכיח עצמו כאלמנט שמשולב היטב לאורך המשחק, ולרוב נהניתי להשתמש בו ולפתור באמצעותו חידות.
המשחק עצמו בנוי בצורה מאוד ידידותית למשתמש, אולי הכי ידידותית שראיתי במשחק קווסט שהוא. יש משהו חדש במסך שאפשר להשתמש בו? הוא יהיה צבוע בצבע. אין יותר מה לעשות איתו? הוא יהיה בצבע לבן. כך גם לגבי שימוש בחפצים עם חפצים אחרים וכד'. לא מצליחים למצוא משהו שמחפשים? לחיצה על מקש הרווח תדגיש את כל הדברים אותם ניתן לאסוף/להשתמש בהם באותו המסך. אפשר גם ללחוץ על הגיבור עצמו כדי לדעת מה הוא חושב. עדיין יש קשיים? כאן נכנסת לפעולה המערכת של הרמזים. לגיבור יש תוכי איתו אפשר לדבר ולקבל רמז ראשון בחינם. רוצים עוד רמזים? צריך להאכיל את התוכי בקרקרים, שהם עצמם Collectibles.
החידות במשחק עצמו מאוד הגיוניות, שזה משהו שאני מאוד מעריך, אם כי אני מניח שיש כאלו שבשבילם זה יהיה קל מידי, והמשחק אכן לא קשה כלל(מבחינתי זה יתרון בקווסטים מה שכן, כי אני גרוע בהם).
מבחינת אורך המשחק, הוא סביר להערכתי למשחק הרפתקאה, בטח כשמדובר במשחק אינדי-אני מעריך שהייתי צריך בערך 7 שעות כדי לסיים אותו, פלוס-מינוס.
בשורה תחתונה, אני נהניתי ממנו מאוד, ומבחינתי רק בשבילו שווה לקנות את החבילה.
יותר לעומק-מדובר לטעמי בקווסט שבנוי בצורה אולי הכי טובה מבין הקווסטים ששיחקתי בהם. מבחינת הגרפיקה, הסאונד, הדיבוב וכד'-הם כולם ברמה טובה, לכל הפחות. אבל מה שבאמת מצוין בו זה הממשק עצמו והמשחקיות.
מעבר לדברים חביבים, אך חסרי משמעות אמיתית כמו Achievements, דרגות שעולים במהלך המשחק, ניקוד שצוברים וכן הלאה, יש גם Collectibles בצורת קרקרים, מטבעות ודגלים, כשלפחות לגבי שני הראשונים, הרי שיש להם שימוש גם במשחק עצמו.
מעבר לכך, כדי לגוון, המשחקיות כוללת למשל "ספר כישופי וודו", אותם אפשר להטיל אחרי ביצוע "צעדי ריקוד" ו/או איסוף רכיבים באמצעות "דף צ'יטים"(עשוי אולי להזכיר מעט את "האורגים"). חשבתי בהתחלה שהוא ישמש רק בתור גימיק, אבל הוא הוכיח עצמו כאלמנט שמשולב היטב לאורך המשחק, ולרוב נהניתי להשתמש בו ולפתור באמצעותו חידות.
המשחק עצמו בנוי בצורה מאוד ידידותית למשתמש, אולי הכי ידידותית שראיתי במשחק קווסט שהוא. יש משהו חדש במסך שאפשר להשתמש בו? הוא יהיה צבוע בצבע. אין יותר מה לעשות איתו? הוא יהיה בצבע לבן. כך גם לגבי שימוש בחפצים עם חפצים אחרים וכד'. לא מצליחים למצוא משהו שמחפשים? לחיצה על מקש הרווח תדגיש את כל הדברים אותם ניתן לאסוף/להשתמש בהם באותו המסך. אפשר גם ללחוץ על הגיבור עצמו כדי לדעת מה הוא חושב. עדיין יש קשיים? כאן נכנסת לפעולה המערכת של הרמזים. לגיבור יש תוכי איתו אפשר לדבר ולקבל רמז ראשון בחינם. רוצים עוד רמזים? צריך להאכיל את התוכי בקרקרים, שהם עצמם Collectibles.
החידות במשחק עצמו מאוד הגיוניות, שזה משהו שאני מאוד מעריך, אם כי אני מניח שיש כאלו שבשבילם זה יהיה קל מידי, והמשחק אכן לא קשה כלל(מבחינתי זה יתרון בקווסטים מה שכן, כי אני גרוע בהם).
מבחינת אורך המשחק, הוא סביר להערכתי למשחק הרפתקאה, בטח כשמדובר במשחק אינדי-אני מעריך שהייתי צריך בערך 7 שעות כדי לסיים אותו, פלוס-מינוס.
בשורה תחתונה, אני נהניתי ממנו מאוד, ומבחינתי רק בשבילו שווה לקנות את החבילה.
או, עכשיו התחלת לעניין אותי. קניתי, אם כי אני בספק מתי אם בכלל אגיע לזה.
(יש לי עוד את סדרת בלקוול מהחבילה הקודמת שלהם בתכנון)
(יש לי עוד את סדרת בלקוול מהחבילה הקודמת שלהם בתכנון)
אני מאמין שלא תתאכזב, מהקצת שאני מכיר את הטעם שלך. סדרת Blackwell משובחת ואתה בהחלט צריך לשחק בה, ו-Jolly Rover אמנם יהיה יותר קצר משלושת המשחקים הראשונים בסדרת Blackwell, אבל הוא ברמת ליטוש גבוהה מאוד, כמו שאמרתי. בשביל משחק אינדי על אחת כמה וכמה.
אגב, אני מקווה ששילמת סנט אחד יותר מעל המינימום כדי לקבל את אלבום המוסיקה. הוא אלבום חביב מאוד לדעתי 
באותה הזדמנות אציין שאני שילמתי מעל מחיר המינימום, אך לא קיבלתי את האלבום. שלחתי מייל לתמיכה שלהם, וקיבלתי תשובה תוך 5 דקות בה הם התנצלו, והוסיפו לי לחבילה את האלבום. הייתי מאוד מרוצה מהשירות.
באותה הזדמנות אציין שאני שילמתי מעל מחיר המינימום, אך לא קיבלתי את האלבום. שלחתי מייל לתמיכה שלהם, וקיבלתי תשובה תוך 5 דקות בה הם התנצלו, והוסיפו לי לחבילה את האלבום. הייתי מאוד מרוצה מהשירות.
לא, לא שמתי לב שזה קיים בכלל.
כל מי שקנה את החבילה והפעיל את Hard Reset ב-Steam, הולך לקבל שדרוג ל-Extended Edition בחינם. מתוך הפייסבוק של החברה:
"To show our respect for all the PC gamers who picked up Hard Reset, we decided that the upcoming Expansion will be FREE for all those who already own Hard Reset on Steam!"
This new content was authored in association with Kalypso's just-launched retail version of the game, and includes: "four new creature types, a new boss monster, five new campaign levels with a total of about three additional hours playing time as well as two new levels for the survival mode and an improved graphics engine."
לא רע, לא רע בכלל...
עריכה: ובונוסים שהתווספו עכשיו לחבילה: פסי הקול של Hard Reset ו-Jolly Rover ו...אממ...קרב בוס מיוחד ל-Vertex Dispenser?! אל תשאלו אותי, אין לי מושג...
"To show our respect for all the PC gamers who picked up Hard Reset, we decided that the upcoming Expansion will be FREE for all those who already own Hard Reset on Steam!"
This new content was authored in association with Kalypso's just-launched retail version of the game, and includes: "four new creature types, a new boss monster, five new campaign levels with a total of about three additional hours playing time as well as two new levels for the survival mode and an improved graphics engine."
לא רע, לא רע בכלל...
עריכה: ובונוסים שהתווספו עכשיו לחבילה: פסי הקול של Hard Reset ו-Jolly Rover ו...אממ...קרב בוס מיוחד ל-Vertex Dispenser?! אל תשאלו אותי, אין לי מושג...
אז צריך כבר עכשיו להפעיל את זה בסטים כדי לקבל את השדרוג, או מה?
לא ברור באמת. אבל אפעיל את זה כבר עכשיו כדי שלא יהיו עם זה בעיות לאחר מכן.Octarine כתב:אז צריך כבר עכשיו להפעיל את זה בסטים כדי לקבל את השדרוג, או מה?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
זה נשמע כמו משהו שרב חובבי הקווסטים יתלוננו עליו. אגב, גם בסיימון אפשר לראות אילו פריטים במסך הם אינטראקטיביים בלחיצת כפתור.עידן כתב:יש משהו חדש במסך שאפשר להשתמש בו? הוא יהיה צבוע בצבע. אין יותר מה לעשות איתו? הוא יהיה בצבע לבן.
מעניין שאתה מספר שהוא כ"כ טוב. גם איתו הם הצליחו לפספס אותי לגמרי ע"י טריילר די עלוב. אני אנסה לזכור אותו כשיתפנה לי קצת זמן.
הטריילר אכן גרוע. לא משקף בעליל כמה המשחק טוב. הגעתי למשחק עם ציפיות נמוכות בהרבה, והופתעתי מאוד לטובה. זה לא קורה יותר מידי.Radioactive Grandpa כתב:זה נשמע כמו משהו שרב חובבי הקווסטים יתלוננו עליו. אגב, גם בסיימון אפשר לראות אילו פריטים במסך הם אינטראקטיביים בלחיצת כפתור.עידן כתב:יש משהו חדש במסך שאפשר להשתמש בו? הוא יהיה צבוע בצבע. אין יותר מה לעשות איתו? הוא יהיה בצבע לבן.
מעניין שאתה מספר שהוא כ"כ טוב. גם איתו הם הצליחו לפספס אותי לגמרי ע"י טריילר די עלוב. אני אנסה לזכור אותו כשיתפנה לי קצת זמן.