כן, אני זוכר את דעתך על Shank.
Indie Game Music Bundle! 2
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: Indie Game Music Bundle! 2
אז כשדיברנו עליו אמרתי שהורדתי גרסה פרוצה כדי לתת לו הזדמנות נוספת מעבר למה שהציע הדמו. רק שמאז עוד לא מצאתי את ההזדמנות לתת לו הזדמנות. 
יאפ, גם לי לקח זמן לתת לו הזדמנות. בהתחלה שיחקתי קצת והפסקתי. ואז חזרתי אליו שוב, ומאז לא הנחתי אותו מהידיים עד שסיימתי אותו 
ההתחלה באמת חלשה, כמו שאמרתי.
אנחנו כבר עושים אוף טופיק על אוף טופיק, אבל נראה לי שזה בסדר, מאחר שאני בספק שהנושא הנוכחי יעניין פה עוד מישהו
ההתחלה באמת חלשה, כמו שאמרתי.
אנחנו כבר עושים אוף טופיק על אוף טופיק, אבל נראה לי שזה בסדר, מאחר שאני בספק שהנושא הנוכחי יעניין פה עוד מישהו
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני מבטיח לא לסתום את הפה למי שירצה להמשיך לדבר כאן על או Indie Game Music Bundle או להגיב לדברים הקודמים שנאמרו בהקשר...
indie game music bundle 2
אכן, מחכה לחבילה שתמשוך אותי מבחינת ב. וג.Radioactive Grandpa כתב:Octarine כתב:לסיכום, לא בשבילי. אבל עקרונית הייתי משלם על דבר כזה בהרכב אחר.![]()
קצת מתנגש לי עם מה שאמרת קודם. סעיף ב' הפיל את זה? או שאתה מחכה לחבילה שבה גם ג' יפול?
בקשר ל-א, אני אולי מרגיש שמרמים אותי אבל זה לא הדבר היחיד שיעצור אותי מלקנות פסקול. את Beyond Good and Evil ו-Prince of persia קניתי שוב ב-GOG רק בשביל הפסקול, למשל.