אני מתנצל אם לא הסברתי את עצמי טוב בהודעה הקודמת, אני לא חושב שזו בעיה במטמון או בעיה שההמתנה בשמירה גרמה לה (או יותר נכון, לא
חשבתי, בעבר. עכשיו אני בטוח שלא).
בכל מקרה, חקרתי יותר לעומק, הרבה יותר לעומק: ראשית, מדובר בכל הקבצים משרת down3. מדובר רק בIE והתופעה קבועה. חלק מהקבצים התקולים שוקלים קצת יותר וחלק קצת פחות.
מה לא ניסיתי? למחוק כל אפשרות באפשרויות ההיסטוריה והקבצים הזמניים, לרסט את ההגדרות המתקדמות, לרסט את כל הדפדפן (tools>internet options>advanced>reset IE settings), למחוק ידנית קבצים שונים, למחוק את כל הערכים שמצאתי של IE ברג'יסטרי, ליצור משתמש חדש בחלונות ולנסות שם, לנסות מספקי אינטרנט שונים (בזב"ל וברק), לנסות עם פרוקסי ואפילו לבטל עדכונים אחרונים לIE (לא מצאתי איך לעשות את זה, לעומת זאת).
ואם רק מאית מכל הקללות שקיללתי את מיקרוסופט בזמן כל העבודה המפרכת הזאת יתגשמו, אז האדמה תפתח את פיה ותבלע כל בניין מיקרוסופט בעולם על כל עובדיו (לא שום דבר אישי, אופיר) והם יגיעו ישירות לגיהינום שם מחכה להם תקופת אינסוף של של גלישה באתר הרשמי של הגיהינום רק דרך הדפדפן המחורבן הזה שהם יצרו.
מה שמצחיק זה שכשהתחילו התלונות, בדקתי עם IE ואז הכל היה בסדר...
אז חשבתי אולי לתקוף את הבעיה מכיוון אחר: הבעיה היא רק בשרת down3, אז אולי אפשר לשנות משהו בהגדרות שלו שיהיה יותר ידידותי לIE ? שמתי לב שכשאני מוריד משרת אחר אני מקבל כזה דבר:
ומהשרת הבעייתי כזה דבר:
אני חושב שזה אומר שהשרת הבעייתי לא תומך ב Resuming, ואולי אם היה ניתן לאפשר את זה, הכל היה מסתדר?