לא מצליח להוריד
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
לא מצליח להוריד
בכל המשחקים שיש רק "הורדה ראשית" בלי גיבוי אני לא מצליח לפתוח את המשחק לאחר ההורדה.
מה אפשר לעשות?
מה אפשר לעשות?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: לא מצליח להוריד
וכשיש גיבוי אתה כן מצליח?
מה בדיוק קורה כשאתה מנסה לפתוח?
מה בדיוק קורה כשאתה מנסה לפתוח?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כתוב נא את נוסח השגיאה במדויק.
-
אורח
איך אני מוסיף תמונה?
צילמתי את המסך ואני לא מצליח להעלות את התמונה
צילמתי את המסך ואני לא מצליח להעלות את התמונה
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אתה מעלה אותה לאתר כמו Imgur, ImageShack, ImageBam, ושם לינק (בין תגיות [img] אם אתה רוצה שהיא תוצג ישירות בפורום).
-
אורח
C:Documents and settings/user/desktop/ /Kyrandia 1.zip:either multipart or corrupt ZIP archive
ובשורה השנייה:
Cannot execute "C:docume~/user/LOCALS~/TEMP/Rar$Ex 00.422/Kyrandia 1/7z.exe
זו ההודעה שהוא מראה לי
ובשורה השנייה:
Cannot execute "C:docume~/user/LOCALS~/TEMP/Rar$Ex 00.422/Kyrandia 1/7z.exe
זו ההודעה שהוא מראה לי
-
אורח
הוא לא מזהה את הקובץ.
את המשחקים שיש להם הורדת גיבוי הוא מחלץ וגם מפעיל. פה כשאני מנסה לחלץ הוא לא מזהה וטוען שיש שגיאה.
יכול להיות שיש בעיה בהורדה, או שהמחשב השתגע?
את המשחקים שיש להם הורדת גיבוי הוא מחלץ וגם מפעיל. פה כשאני מנסה לחלץ הוא לא מזהה וטוען שיש שגיאה.
יכול להיות שיש בעיה בהורדה, או שהמחשב השתגע?
נשמע שאתה מנסה לפתוח את הקובץ ישירות במקום לשמור אותו קודם במחשב. אל תעשה פתיחה, אלא שמירה בשם, ותבחר תיקייה במחשב לשמור שם את הקובץ. נסה גם להוריד עם דפדפן אחר אם הבעייה נמשכת.
זה גם מה שאני חשבתי בהתחלה:
viewtopic.php?f=2&t=20462" target="_blank
אבל זו כבר התלונה השלישית (לפחות) בזמן קצר על אותה הבעיה. אולי יש כאן משהו יותר רציני, כמו שקרה עם עניין השת"ק לאחרונה?
viewtopic.php?f=2&t=20462" target="_blank
אבל זו כבר התלונה השלישית (לפחות) בזמן קצר על אותה הבעיה. אולי יש כאן משהו יותר רציני, כמו שקרה עם עניין השת"ק לאחרונה?
זה נראה לי בעיה עם אינטרנט אקספלורר.
אורח: אתה יכול לומר באיזה דפדפן אתה משתמש ומהי גרסתו המדוייקת? (אתה יכול לצפות בגרסה ע"י לחיצה על ALT, ואז ללכת ל: HELP>ABOUT)
[עריכה]
astralc: כן, גם אני חשבתי כך אבל בIE שלי הכל יורד בסדר.
[עריכה]
astralc: כן, גם אני חשבתי כך אבל בIE שלי הכל יורד בסדר.
גם לי זה נשמע מוזר, אבל אצלי לפחות הכל עובד כשורה (גם דרך IE, גם באמצעות כלי הפריסה המובנה של חלונות 7).Og כתב: אבל זו כבר התלונה השלישית (לפחות) בזמן קצר על אותה הבעיה. אולי יש כאן משהו יותר רציני, כמו שקרה עם עניין השת"ק לאחרונה?
טוב, אני חוזר בי.
מאז שכתבתי את ההודעה האחרונה נתקלתי בלא מעט בעיות בהורדה, גם ב-IE וגם ב-FF. ההורדה תמיד מגיעה לסביבות ה-95%-99% ואז נתקעת. מה שמעניין זה שלא מדובר בקבצים מהאתר אלא בקבצים משרתים שונים ומשונים ברחבי העולם. לפעמים אני צריך לחזור על התהליך כמה פעמים עד שאני מצליח להוריד (המטמון מנוקה בין פעם לפעם).
מאז שכתבתי את ההודעה האחרונה נתקלתי בלא מעט בעיות בהורדה, גם ב-IE וגם ב-FF. ההורדה תמיד מגיעה לסביבות ה-95%-99% ואז נתקעת. מה שמעניין זה שלא מדובר בקבצים מהאתר אלא בקבצים משרתים שונים ומשונים ברחבי העולם. לפעמים אני צריך לחזור על התהליך כמה פעמים עד שאני מצליח להוריד (המטמון מנוקה בין פעם לפעם).
לא הבנתי בדיוק על מה מדובר. תוכל לפרט?Gordi כתב:טוב, אני חוזר בי.