Azurerider כתב:יש שמונה, אם אתה מחשיב את השניים ששוחררו כבונוס למי שקנה שניים או שלושה.
לא רק שאני מחשיב אותם, גם שיחקתי וסיימתי את שניהם (ובכלל, סיימתי את כל השמונה), הכוונה שלי הייתה לומר את כל השמונה אבל לא זכרתי כמה היו ובמקום לגגל, הלכתי לתיקייה שבה נמצאים השמירות במחשב שלי כי זכרתי שיש לי שמירות מכל השמונה על הכונן הזה. בתיקייה היו רק 6 שמירות ולכן אמרתי שישה. מסתבר ש-
The Sword of Frost Saves.7z הסתתר בתיקייה אחרת ואת השמירות של Revolt of the Beastmasters אני לא מצליח למצוא... אני ממש מקווה שלא מחקתי אותן בטעות
Azurerider כתב:אני לא מצליח להפעיל אותם על חלונות 7
מה בדיוק הבעיה? זה כואב לי באופן אישי לשמוע שאתה נופל על משהו פשוט כמו תאימות...
Azurerider כתב:לצערי הרב שיחקתי רק ב clash of the dragons, revolt of the beastmasters וב- the sword of frost.
אוי... כל כך חבל... יש אנשים שיגידו לך שהעלילות לא עוקבות ולכן הסדר שבו אתה משחק לא חשוב, אבל זה לא מדוייק: יש דברים קטנים ולא כ"כ משמעותיים בין 7 המשחקים האחרונים, כך שעדיף לשחק בהם לפי הסדר בו הם נוצרו (הסדר בויקיפדיה לא נכון). אבל הקטע החשוב הוא שבמשחק הראשון אתה חייב לשחק ראשון. כלומר, אם Warlords of the Wasteland הוא לא המשחק הראשון שבו שיחקת, הרסת לעצמך את העלילה, העלילות של כל שאר המשחקים כרוכים בעליליה של הנ"ל. זה לא שהעלילה חשובה למשחק עצמו, בכלל לא, פשוט העוצמה של העלילות של כל שאר המשחקים לא תהיה מובנת לך אם לא שיחקת בWarlords of the Wasteland.