קיוויתי לעבור את ה20000 אבל זה לא הלך. יש כאן מישהו שהגיע ליותר? (אני יודע שאפשרי להגיע קרוב ל30000).
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

בשביל לעקוף אותי, אתה לא צריך קצת יותר זמן, אתה צריך הרבה יותר זמן. אני יכול לומר לך את כל נקודות המפתח כדי להגיע לתוצאה שקרובה ל-30,000 אבל משחק כזה (ללא רימויים) יארוך כמה מאות שעות משחק, לכל הפחות. המשחק שלי ארך באזור ה-100 שעות, אולי אפילו קצת יותר.Azurerider כתב:אולי כשיהיה לי קצת יותר זמן אנסה לעקוף אותך :]

לא. אין קשר לאסטרטגיה. מדובר על עבודה נטו.Azurerider כתב:אלא אם כן אני אסטרטג מוכשר ביותר...
מן הסתם, לא ניסיתי את כל המשחקים בז'אנר, אבל מאלה שכן ניסיתי אני יכול לומר ש(לעניות דעתי)לא.עידן כתב:באמת לא יצא שום משחק בז'אנר באותה רמה מאז MOO 2?
בפעם האחרונה שניסיתי אותו, שהייתה לא מזמן, המשחק לא היה שחיק (כלומר, הוא לא גמור - ברמת אלפא).עידן כתב:נתקלתי במשחק קוד פתוח שאמור להיות מבוסס על המשחק, בשם FreeOrion-
http://www.youtube.com/watch?v=gF3_RFsXeU8" target="_blank
http://www.freeorion.org/index.php/Main_Page" target="_blank
אולי הוא ברמה טובה יחסית

אם ניסית לגרום לי לזרוק פנימה את Homm 3 אז הנה, הצלחת :]עידן כתב:נראה שישנם משחקי מחשב כמו MOO 2 ו-Diablo 2, שגם אחרי עשור (עפ"י דיעת רוב המעריצים לפחות, לפי מה שאני מבין-גם למשחקי Hack&Slash אני לא ממש מתחבר)-לא יצא משחק שמשתווה להם. הבנתי שגם ב-Master Of Magic משחקים עדיין לא מעט.
אתה לא רוצה לגרום לי להתחיל לדבר על הגאונות של סטיב ברסייה... על כל עשרות הנסיונות הכושלים לשחזר את הנוסחאות שיצאו מהראש המבריק הזה, בין אם מסחריים או לאו. באמת שאני לא רוצה להתחיל, כי אני פשוט לא אפסיק.עידן כתב:נראה שישנם משחקי מחשב כמו MOO 2 ו-Diablo 2, שגם אחרי עשור (עפ"י דיעת רוב המעריצים לפחות, לפי מה שאני מבין-גם למשחקי Hack&Slash אני לא ממש מתחבר)-לא יצא משחק שמשתווה להם. הבנתי שגם ב-Master Of Magic משחקים עדיין לא מעט.
Azurerider כתב:אני עדיין משחק מדי פעם.
את ששת משחקי ה Chronicles סיימתם? זה פשוט עוול להיות מעריץ של HoMM III ולא לסיים את ששת הChronicles, ביחד יש להם את אחת העלילות הטובה ביותר שראיתי במשחק מחשב, אולי אפילו הטובה ביותר אחרי SC2...עידן כתב:HOMM 3 באמת אחד הטובים
nah, גם ככה אנחנו בד"ח והנושא הזה הוא סתם ברברת ולא משהו רשמי...עידן כתב:אנחנו כבר גונבים לך את הנושא, אולי שווה לפצל.
ובכן, אני ממליץ לך להוסיף אותם לרשימת ה2PLAY שלך, אם אתה מעריץ של H3. נדמה לי שיש אותם בGOG (אני לא יכול לבדוק כי יש עומס על השרת שלהם) אבל אלה דווקא מהמשחקים הבודדים שלא הייתי ממליץ לקנות. לא רק בגלל שהחברה היוצרת (NWC) כבר לא קיימת, ולא רק בגלל שבעלי הזכיון הנוכחיים הם אחת החברות המגעילות וצמאות הדם ביותר שאני מכיר (יובי), אלא בגלל שעוד כשהמשחקים היו חדשים הם היו שוד לאור היום. 3DO גבו עליהם מחיר של משחקים מלאים כשבפועל הם לא יותר מאשר MOD פשוט ביותר לHoMM III.עידן כתב:ולא, שיחקתי ב-HOMM 3 עם ההרחבות הרגילות שלו, לא ב-Chronicles(זה עוד משחק מהתקופה שבה הייתי קונה, לא היה לי מאיפה להוריד מהאינטרנט. ואת המשחקים האלו לא היה לי).

יש שמונה, אם אתה מחשיב את השניים ששוחררו כבונוס למי שקנה שניים או שלושה. לצערי הרב שיחקתי רק ב clash of the dragons, revolt of the beastmasters וב- the sword of frost. את האחרים לא מצאתי עד לא מזמן, ועכשיו שהשגתי אותם, אני לא מצליח להפעיל אותם על חלונות 7. ואני בהחלט מסכים איתך שהעלילה מצויינת. בכלל, האפשרות ליצור בכל פעם עלילה חדשה היא אחד הדברים שעושים את המשחק הזה למדהים. אם אתה עוד משחק, אני ממליץ לך לחפש באינטרנט את המפות "sander's folly" (הקשר לדיאבלו 2 מקרי בהחלט, עד כמה שידוע לי) ואת "the outpost of progress" שהן המפות עם הסיפור הכי מושקע שיצא לי לקרוא.Og כתב:את ששת משחקי ה Chronicles סיימתם? זה פשוט עוול להיות מעריץ של HoMM III ולא לסיים את ששת הChronicles, ביחד יש להם את אחת העלילות הטובה ביותר שראיתי במשחק מחשב, אולי אפילו הטובה ביותר אחרי SC2...