legoland
נראה לי שככה קראו למשחק הזה (בקושי זוכר אותו)
לגו: פעלולים \ lego stunt rally
1 lego island
רצוי את כולם בגרסה העברית אם כי איני בטוח שלכולם הייתה גרסה עברית
בקיצור מה שתוכלו למצוא לי יהיה מצוין תודה מראש

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
נראה לי שכדאי להפעיל את המשחק דרך מערכת הפעלה מדומה, ולא על מערכת ההפעלה הראשית שלך. בדוק את ההצעות להפעלת משחקי חלונות בפינת התמיכה הטכנית.mario כתב:אני לא מצליח להפעיל את המשחק (לגו מרוצים בעברית) לאחר התקנה דרך קובץ ה-Seup בספריה שלו. עולה הודעת שגיאה שאומרת שהיישום לא ניתן להפעלה. בחרתי שלא להתקין את ה-Directx6 מחשש שזה יעשה נזק לגרסה הכי עדכנית שיש לי.
rzil, מ"ח,משתמש חדש כתב:אני מקיים הבטחות rock raider, הנה הקישור למשחק:
http://www.upfile.co.il/file/184804259.html
שימו(לב): המשחק לא פועל על מערכות הפעלה חדשות (windows 8 ומעלה).
הנה קובץ תמונה למערכת חלונות 95 של האתר:
http://www.upfile.co.il/file/76086178.html
רק צריך לחלץ ולשנות את שם הקובץ ל-DriveD.img
תעדכנו אם ישנה בעיה כלשהי.
תודה אישית ל-rzil שעזר מאוד בהפעלת ויצירת הקבצים!
נכוןGordi כתב: קובץ ההפעלה נראה כמו ה-NoCD הזה. נכון?
לדעתי בתוכנת ההתקנה המקורית (יכול להיות שלא השמשתי בכלל, בהתקנה אנסה לבדוק יותר לעומק) – את האלטרנטיבית לא הכרתי.Gordi כתב: האם התקנתם את המשחק באמצעות תוכנת ההתקנה המקורית או באמצעות ה-Alternate Installer? אני אישית לא הצלחתי להפעיל את תוכנת ההתקנה המקורית תחת שום מערכת הפעלה.
לא קורה לי.. אבל...Gordi כתב: והכי חשוב - כשאני מפעיל את המשחק (בין אם את הגרסה שצורפה ובין אם גרסה שהכנתי בעצמי) בחבילת חלונות 95, המשחק נתקע בסרטון הפתיח, פה:
אני יכול לשחק רק אם אני לוחץ על ESC ברגע שהפתיח מתחיל, לפני שהוא מגיע לנקודה שציינתי (או אם אני מוחק את Intro.wav). האם זה קורה גם לכם? בנוסף, שלושת סרטוני לגולנד נתקעים גם הם.
אולי בגלל שהתקנתי שם נוספו דרייברים שלא שמתי לב אליהםrzil כתב: אם נעשתה התקנה, היא נעשתה בתוך חבילת חלונות 95 של עוג
ממה שהבנתי, המקודד של הוידאו נחסם באחד העדכונים של חלונות בגלל פרצות בטיחות, מוזר לי שב־8.1 זה עובד.Gordi כתב: ההתנהגות הזו לא משתחזרת בהפעלה על 8.1, שם נראה שהמשחק עובד לאחר שימוש במצב תאימות.
תחת חלונות 10, המשחק עולה ונתקע במסך הטעינה הראשוני (עם השעון).
היא קרסה לי, גם בחבילה של עוג.rzil כתב:לדעתי בתוכנת ההתקנה המקורית (יכול להיות שלא השמשתי בכלל, בהתקנה אנסה לבדוק יותר לעומק) – את האלטרנטיבית לא הכרתי.
אם נעשתה התקנה, היא נעשתה בתוך חבילת חלונות 95 של עוג.
אולי Indeo? לא אספיק לבדוק היום (ומחר החזל"ש הנורא מכל).rzil כתב:אולי בגלל שהתקנתי שם נוספו דרייברים שלא שמתי לב אליהם