בעיה בהפעלת גלגל המזל
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
gshul
בעיה בהפעלת גלגל המזל
הורדתי את כל הקבצים. התקנתי עאותם וכשאני לוחץ על המשחק זה כותב לי
call to undefined dynalink
מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
call to undefined dynalink
מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
Re: בעיה בהפעלת גלגל המזל
כן, אפשר לקרוא את הוראות ההפעלה ולעקוב אחריהן.gshul כתב:מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
gshul
התקנתי הכל כמו שצריך הגעתי לקובץ INSTALL התקנתי והוא מסיים את ההתקנה. אח"כ אני מפעיל וקופצת ההערה
איזו מערכת הפעלה?
לא, לא מערכת ההפעלה המארחת. מהי מערכת ההפעלה האורחת?
במדריך שמקושר בהוראות ההפעלה של המשחק.
-
gshul
לא מוצא את המדריך שבו אני יכול למצוא את מערכת ההפעלה.
אני רואה רק מדריך שהוא צילום של העטיפה של המשחק ובו אין משהו שקשור.
אשמח אם תהיה יותר ספציפי, כמו שאתה רואה אני די בור בהבנה.
אני רואה רק מדריך שהוא צילום של העטיפה של המשחק ובו אין משהו שקשור.
אשמח אם תהיה יותר ספציפי, כמו שאתה רואה אני די בור בהבנה.
עוג מדבר על המדריך ל-VPC כאן.
אני מדבר על הוראות ההפעלה שדי ברור שהוא לא קרא (עדיין, למרות כל ההפצרות).
-
gshul
OG היקר, לא כולם חכמים כמוך, ולא כולם מתנשאים כמוך. בסך הכל ביקשתי עזרה. אתה לא חייב לעזור.
קראתי את ההוראות ולפי מה שהבנתי את התוכנה ההיא צריך רק אם לא מגיעים לשלב שבו יש לך את קובץ ההתקנה.
לכן לא המשכתי והורדתי את התוכנה.
מה לעשות לא כולם מבינים במחשבים....
עכשיו ניסיתי להוריד את התוכנה וכשאני לוחץ על 32 או ה-64 להורדה הוא מביא אותי לדף שבו הוא אומר שהאינטרנט לא מסוגל להראות את הדף הזה. כלומר הוא לא מתחיל בהורדה.
מישהו יכול לעזור בבקשה?
קראתי את ההוראות ולפי מה שהבנתי את התוכנה ההיא צריך רק אם לא מגיעים לשלב שבו יש לך את קובץ ההתקנה.
לכן לא המשכתי והורדתי את התוכנה.
מה לעשות לא כולם מבינים במחשבים....
עכשיו ניסיתי להוריד את התוכנה וכשאני לוחץ על 32 או ה-64 להורדה הוא מביא אותי לדף שבו הוא אומר שהאינטרנט לא מסוגל להראות את הדף הזה. כלומר הוא לא מתחיל בהורדה.
מישהו יכול לעזור בבקשה?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מתוך הוראות ההפעלה של המשחק (סעיף בן פחות מעשר שורות):
כל מי שירצה לעזור לך (ועוג כנראה הכי מוכשר לכך בעניין הזה) יעדיף שתקרא היטב את ההוראות, כי אין הרבה טעם לחזור על מה שכתוב שם, בשביל זה אנחנו כותבים אותן. אנא קבל זאת בהבנה.
ולשאלתך, אני דווקא מצליח להוריד את שתי הגרסאות, וגם את גרסת 2004 בה אינך מתבקש לבחור 32 או 64 ביט (והיא גם זו שהמדריך ממליץ עליה לצרכים שלך), כך שהקישורים כנראה תקינים. נסית שנית בזמן אחר?
חבר, זה לא עניין של הבנה במחשבים. זה עניין של קריאת ההוראות, וזה מתוך הסבר קצר מאד. ומכוון שזה כתוב בצורה ברורה מאד, גם קשה להאמין שאכן מדובר בעניין של הבנת הנקרא (אם משהו בניסוח הכשיל אותך, אנא ספר לנו כדי שנתקן אותו והוא יהיה ברור יותר לבאים אחריך).הפעלה:
המשחק מסרב בכל תוקף לפעול ישירות מחלונות XP ואין טלאי שמטפל בעניין, לכן יש להפעיל אותו דרך התכנה Virtual PC בלבד
כל מי שירצה לעזור לך (ועוג כנראה הכי מוכשר לכך בעניין הזה) יעדיף שתקרא היטב את ההוראות, כי אין הרבה טעם לחזור על מה שכתוב שם, בשביל זה אנחנו כותבים אותן. אנא קבל זאת בהבנה.
ולשאלתך, אני דווקא מצליח להוריד את שתי הגרסאות, וגם את גרסת 2004 בה אינך מתבקש לבחור 32 או 64 ביט (והיא גם זו שהמדריך ממליץ עליה לצרכים שלך), כך שהקישורים כנראה תקינים. נסית שנית בזמן אחר?
-
gshul
אולי יש לי בעייה בהבנת הנקרא אבל עדיין התשובה שלו היתה לא נעימה.
בכל מקרה גם את ה-2004 הוא לא נותן לי להוריד. אני לוחץ הורדה והוא פותח לי דף שגיאה.
בכל מקרה גם את ה-2004 הוא לא נותן לי להוריד. אני לוחץ הורדה והוא פותח לי דף שגיאה.
חבל שכך. אם כולם היו מתנשאים כמוני, לא היו אנשים מתנשאים בעולם.gshul כתב:לא כולם מתנשאים כמוך
התשובה שלי לא הייתה "לא נעימה", למרות שהיא הייתה צריכה להיות. והיא הייתה צריכה להיות כי זו הדרך היחידה לטפל באנשים עצלנים.gshul כתב:עדיין התשובה שלו היתה לא נעימה
תפסיק לחפש דרכים להתווכח ולהראות שאתה תמים למרות שאתה לא, נאמר לך לקרוא את הוראות ההפעלה כמה פעמים (למה היה צורך לומר לך לקרוא אותן מלכתחילה?) והמשכת להתעלם ולהגיב לא לעניין. ההוראות אינן משתמעות לשני פנים, כפי שאמר R.G, אין פה עניין של הבנה במחשבים או חוסר שלה.
בקשר להורדה, נסה את זה:
http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... laylang=en" target="_blank