משחק נוסטלגי של קרבות

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

מנסה להיזכר

משחק נוסטלגי של קרבות

שליחה על ידי מנסה להיזכר »

שלום לכולם
כבר כמה ימים שאני מנסה להיזכר בשם של משחק שהייתי משחק כבר משנת 2010 לערך.
המשחק הוא שילוב של beat em up ו-fighting. מדובר במשחק מחשב אונליין ללא צורך בהורדה, והוא משחק שבו אתה דמות עגולה לגמרי (למעט ידיים ורגליית קטנות) ועליך לעבור שלבים ומשחקים. כל שלב שניצחת קיבלת את הדמות (הסקין) של הדמות שמולה שיחקת. בשלב האחרון אתה נלחם בדמות שכולה עשויה להבה, ואם אתה מנצח אותה ניצחת כעיקרון את המשחק.
עכשיו כמה פרטים מהזיכרון על המשחק. המשחק פועל כתצוגה אחת מרכזית (אין מפה ולא זזים בה, מזכיר בוויב את לוחמי הרטרו). המשחק הוא מבט צידי רגיל ממש כמו לוחמי הרטרו. במשחק נופלות/מגיחות קופסאות ובהם הנשק שאיתו תוכל להרוג את היריב שלך. בין היתר מלכודות לקלוע את היריב. טלפורטר להתחלף עם מיקום יריבך ועוד ועוד.
יש גם שלב שאני ממש זוכר שאתה נמצא במין ארינה של קרבות גלדיאטורים ומשחק מול שניים עם חניתות.
יש עוד עולם של כמו בית קברות עם היריבים שיוצאים מקבר
יש עוד עולם של איכר שכל כמה שניות מגיעות מלא פרות (נראלי שאלו פרות) ומעיפות את כל השחקנים שנמצאים.
דברים שאולי יעזרו לכם לעזור לי:
- יש מנגינה קצבית למשחק וייחודית לו
- המשחק נפתח במין ריצוד השם שלו וכמו אריחים נופל הדף הראשי ועמוד הבית נפתח.
- חושב (ממש לא בטוח) שיש את המילה fight בשם

תודה רבה מראש על העזרה!!
zibib
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: משחק נוסטלגי של קרבות

שליחה על ידי zibib »

האם הדמות העגולה היא קירבי או גיגליפאף?
תמונה\
תמונה
רשימת משחקי קירבי לרשת
מנסה להיזכר

zibib כתב: ש' ספטמבר 30, 2023 8:53 pm האם הדמות העגולה היא קירבי או גיגליפאף?
תמונה\
תמונה
רשימת משחקי קירבי לרשת
לא לצערי.
זה לא מתוך סדרה מפורסמת או משהו בסגנון. דיי אינדי
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

בעיקרון הפורום שלנו לא מתעסק במשחקי פלאש / דפדפן. עם זאת, משחקים כאלו מומלץ לחפש ב-Flashpoint.

נ.ב. גורדי, אולי הגיע הזמן לשקול שוב את מדיניות טווח הזמן של האתר כי כבר הגענו לשלב שמשחקי פלאש הם הנוסטלגיה הנוכחית...
מנסה להיזכר

Octarine כתב: א' אוקטובר 01, 2023 1:08 pm בעיקרון הפורום שלנו לא מתעסק במשחקי פלאש / דפדפן. עם זאת, משחקים כאלו מומלץ לחפש ב-Flashpoint.

נ.ב. גורדי, אולי הגיע הזמן לשקול שוב את מדיניות טווח הזמן של האתר כי כבר הגענו לשלב שמשחקי פלאש הם הנוסטלגיה הנוכחית...
בזכות זה שכתבת על משחקי פלאש- הצלחתי לחפש והתשובה הייתה chaos faction 2. תודה רבה על העזרה ומעניין אם זה משחק נוסטלגי לעוד אנשים.
emh
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי emh »

אז הנה וידאו שנראה
https://www.youtube.com/watch?v=7I5qIENSTRg

ותמונה של אחת הזירות
תמונה
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Octarine כתב: א' אוקטובר 01, 2023 1:08 pm נ.ב. גורדי, אולי הגיע הזמן לשקול שוב את מדיניות טווח הזמן של האתר כי כבר הגענו לשלב שמשחקי פלאש הם הנוסטלגיה הנוכחית...
הצעירים האלה והטרנדים שלהם...
מבחינת דיונים בפורום אני חושב שלא צריכה להיות בעיה, מלבד אולי העובדה שנדמה לי שרוב הקבועים פשוט לא מכירים מספיק, אבל אם מישהו מכיר - בשמחה.
או שכיוונת גם למשחקים שעולים לאתר עצמו?
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

דיברתי על דיונים בפורום, אבל עכשיו אני רואה שבכללים הרשמיים הגדרת את נושא הפורום כמשחקים שיצאו לפני עשור ומעלה. אז בסדר.
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

Octarine כתב: א' פברואר 11, 2024 10:46 am בכללים הרשמיים הגדרת את נושא הפורום כמשחקים שיצאו לפני עשור ומעלה
Heroes VII יצא ב29/9/2015,
תיכף אפילו זה נכנס לרשימה.

Feeling old yet?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא