עזרה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
עזרה
שלום אני מנסה להריץ את התוכנה "משרדון" באמצעות DOSBox אבל אני נתקע במסך הפתיחה של התוכנה איך אני יוצא ממנו?
בתודה מראש לעונה
בתודה מראש לעונה
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
Re: עזרה
זה באמת ממש מוזר שאין שום קובץ הוראות. (גורדי?)
אני מצליח להפעיל את תפריט התכנה על ידי צירוף של Ctrl+Alt+מקש-כלשהו (יציאה ב-Esc).
אני מצליח להפעיל את תפריט התכנה על ידי צירוף של Ctrl+Alt+מקש-כלשהו (יציאה ב-Esc).
מסך הפתיחה נראה כמו בתמונה הראשונה של התוכנה בעמוד שלה באתר אבל כתוב באנגלית:Radioactive Grandpa כתב:זה באמת ממש מוזר שאין שום קובץ הוראות. (גורדי?)
program loaded to memory!
while in another program, click Alt+Ctrl to open the menu.
יכול להיות שזה מרמז על המקש המסתורי?

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
קראת את ההודעה שלי בכלל או שאתה שואל על משהו אחר?
לפעמים קל לשכוח שמאחורי שם או מספר מסתתר אדם אמיתי בעל רגשות אמיתיים...Radioactive Grandpa כתב:קראת את ההודעה שלי בכלל או שאתה שואל על משהו אחר?

משהו חסר
שם או מספר?אורח כתב:

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
לכל אלמוני יש שם. או מספר. או שסתם לא אכפת לו.
א. גם מאחורי השם הזהאורח כתב:לפעמים קל לשכוח שמאחורי שם או מספר מסתתר אדם אמיתי בעל רגשות אמיתיים...
![]()

(עבד לך? לא עבד? לא לזה התכוונת?)
ב. לא התכוונתי לפגוע בך, ואני לא מאמין שיש איזושהי סיבה סבירה להיפגע ממה שכתבתי לך.
(אלא אם הפגיעה היא בעקבות בושה מכך שאכן לא קראת כראוי מה שכתבתי לך. ובמקרה הזה זו פגיעה בריאה - קח את זה בצורה ספורטיבית ושְמח שאכפת לך).
ג. אני פעיל כאן כמעט עשר שנים, ולפחות במחצית האחרונה שלהם אני מבטיח לך שמעולם לא שכחתי את זה.
ד. מה ש-brother34 אמר.
זה בסדר Radioactive Grandpa בכול מקרה גיליתי את "המקש הנעלם": מקש הbackspace המשמש למחיקת טקסט

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
מה זאת אומרת "המקש הנעלם"? כשאתה עושה למשל Ctrl+Alt+4 זה לא פותח את חלון התכנה? רק Ctrl+Alt+Backspace?
בעיקרון אני זה שהוסיף את שורת ההסבר (במקום קובץ הסבר):Radioactive Grandpa כתב:זה באמת ממש מוזר שאין שום קובץ הוראות.
לפי ההוראות בקובץ MIS.HLP, על מנת להקפיץ את חלון האפשרויות של "משרדון", יש ללחוץ על Alt+Ctrl מתוך כל תוכנה אחרת, וכך כתבתי בהוראות. עכשיו אני רואה שאפשר גם ללחוץ על Ctrl+Alt+<key> ללא פתיחת תוכנה אחרת. אני אעדכן את שורת ההסבר. אתם חושבים שנחוץ גם קובץ הסבר ייעודי?Program loaded to memory!
While in another program, click Alt+Ctrl to open the menu.
כן בהחלט כדי למנוע הישנות של מקרים דומיםGordi כתב:בעיקרון אני זה שהוסיף את שורת ההסבר (במקום קובץ הסבר):Radioactive Grandpa כתב:זה באמת ממש מוזר שאין שום קובץ הוראות.לפי ההוראות בקובץ MIS.HLP, על מנת להקפיץ את חלון האפשרויות של "משרדון", יש ללחוץ על Alt+Ctrl מתוך כל תוכנה אחרת, וכך כתבתי בהוראות. עכשיו אני רואה שאפשר גם ללחוץ על Ctrl+Alt+<key> ללא פתיחת תוכנה אחרת. אני אעדכן את שורת ההסבר. אתם חושבים שנחוץ גם קובץ הסבר ייעודי?Program loaded to memory!
While in another program, click Alt+Ctrl to open the menu.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
כלומר הכוונה היא Ctrl+Alt רק כשאתה נמצא בתכנה אחרת? זה לגמרי לא ברור. כן, אני מציע להרחיב את ההסבר / להוסיף קובץ הוראות ברור יותר / ערך בשאילתא.
כן הכוונה לctrl+alt רק כשאתה נמצא בתוכנה אחרת (כולל הכלים ש"משרדון" מספקת).Radioactive Grandpa כתב:כלומר הכוונה היא Ctrl+Alt רק כשאתה נמצא בתכנה אחרת? זה לגמרי לא ברור. כן, אני מציע להרחיב את ההסבר / להוסיף קובץ הוראות ברור יותר / ערך בשאילתא.
אוקיי, קיבלתי (RG, תרגיש חופשי להקדים אותי עם ערך בשאילתא
).

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
סבבה.