מחפש משחק בערך משנות התשעים שמציג זירה עם 2 רובוטים משני הצד
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מחפש משחק בערך משנות התשעים שמציג זירה עם 2 רובוטים משני הצד
הצדדים של הזירה.. אממ אני זוכר שהייתה לו גראפיקה מאוד מעניינת ומקורית.. אני חושב שרובוט אחד היה בצבע כחול =/ מצטער אני לא זוכר הרבה..
מישהו זוכר משהו כזה? הם היו נלחמים בזירה.. אוי אני חושב שאני נזכר בעוד משהו אני לא בטוח, הרובוט הכחול היה רובוט שהופך לכלב או משהו כזה והיה רובוט אחד ששיחרר טילים (אולי אני מבלבל).. בקיצור המשחק היה נראה ממש מאגניב.. תודה מראש!
מישהו זוכר משהו כזה? הם היו נלחמים בזירה.. אוי אני חושב שאני נזכר בעוד משהו אני לא בטוח, הרובוט הכחול היה רובוט שהופך לכלב או משהו כזה והיה רובוט אחד ששיחרר טילים (אולי אני מבלבל).. בקיצור המשחק היה נראה ממש מאגניב.. תודה מראש!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: מחפש משחק בערך משנות התשעים שמציג זירה עם 2 רובוטים משני הצד
בסיכוי הקלוש (שעל פי הנסיון - דווקא סביר) שה"כלב" הוא למעשה היגואר, אולי אתה מתכוון ל-One Must Fall 2097.
לא אחי.. זה לא זה.. בלי קשר אני יוסיף ויאמר שהמשחק היה בדו מימד..
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
גם המשחק שהצעתי הוא דו-מימד.
נסה לתת קצת יותר פרטים על מה שאתה יכול. איך נראו הרובוטים? איך נראתה הזירה? זה אכן משחק מכות?
נסה לתת קצת יותר פרטים על מה שאתה יכול. איך נראו הרובוטים? איך נראתה הזירה? זה אכן משחק מכות?
בקשר לתגובה שלך, בגלל זה רשמתי בתגובה שלי בלי קשר XD
אממ זה היה בערך משחק מכות, אני חושב שהרובוטים לא היו דומים ממש לדמויות אדם (בשונה מהמשחק שהצעת נניח).. אני זוכר שהייתה זירה אחת שנראתה כמו חצר כזה דברים זרוקים אולי לא זוכר כל כך.. אפשר לתאר את הרובוטים בסגנון cartoon figures לדעתי ואני לא זוכר יותר לדעתי מצטער =/
אממ זה היה בערך משחק מכות, אני חושב שהרובוטים לא היו דומים ממש לדמויות אדם (בשונה מהמשחק שהצעת נניח).. אני זוכר שהייתה זירה אחת שנראתה כמו חצר כזה דברים זרוקים אולי לא זוכר כל כך.. אפשר לתאר את הרובוטים בסגנון cartoon figures לדעתי ואני לא זוכר יותר לדעתי מצטער =/
- שחטמאי המטורף!!!
- משתמש רשום

http://www.fileplanet.com/10732/10000/f ... p:-L.A.P.D" target="_blank זה? אם כן ואז תהנה...
שנה מוערכת או טווח שנים מוערך יעזרו מאוד.
-
אורח
@שחטמאי המטורף!!!
אחי זה לא המשחק.. אני זוכר שהמשחק היה דו מימד אבל תודה על הניסיון לעזור.. ולאחרון אולי שנים 92-98?.. אני לא יודע בדיוק על מה אני מדבר אני פשוט מנסה לקלוע לשנים לפי הגרפיקה של המשחק יחסית למשחקים אחרים.. תודה שוב (:
אחי זה לא המשחק.. אני זוכר שהמשחק היה דו מימד אבל תודה על הניסיון לעזור.. ולאחרון אולי שנים 92-98?.. אני לא יודע בדיוק על מה אני מדבר אני פשוט מנסה לקלוע לשנים לפי הגרפיקה של המשחק יחסית למשחקים אחרים.. תודה שוב (:
- שחטמאי המטורף!!!
- משתמש רשום

-
אורח
לא אחי זה לא זה..שחטמאי המטורף!!! כתב:אולי מגה-מן?
אולי Rise of the Robots?
מקווה שתופיע שוב, כי אני חושב שהמשחק שאתה מחפש הוא Battle Beast:
http://www.mobygames.com/game/windows/b ... /cover-art" target="_blank
http://www.mobygames.com/game/windows/b ... /cover-art" target="_blank
-
Van Halen
אחי, נראה לי אתה מדבר על המשחק
tongue of the fatman
tongue of the fatman