משחק של פעם
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
ליבי26
משחק של פעם
שלום
היה פעם משחק עם גולות כזה .. היה שטח חול וכל פעם זה היה משתנה כזה שהמטרה היתה להוריד כמה שיותר גולות ע"מ לא להיפסל ...
היה פעם משחק עם גולות כזה .. היה שטח חול וכל פעם זה היה משתנה כזה שהמטרה היתה להוריד כמה שיותר גולות ע"מ לא להיפסל ...
אני לא בטוח למה את מתכוונת ב"להוריד", אבל הנה רשימה של כמה משחקי גולות, כאשר המפורסמים ביניהם הם Marble Maddness ו-Marble Drop.
-
אורח
Re: משחק של פעם
לא זה לא זה ...
התכוונתי לזה שצריך איכשהו לאסוף כמה שיותר שורות עם אותם הצבעים ואז זה יורד באופן אוטומטי וזה היה נראה לי נגד מחשב . השטח כל עליו היו הגולות כל הזמן השתנה (אם אני לא טועה ) אבל אני זוכרת בוודאות שהוא היה מצטייר כל פעם מחדש (המסגרת שלו עם גיר ) ....
התכוונתי לזה שצריך איכשהו לאסוף כמה שיותר שורות עם אותם הצבעים ואז זה יורד באופן אוטומטי וזה היה נראה לי נגד מחשב . השטח כל עליו היו הגולות כל הזמן השתנה (אם אני לא טועה ) אבל אני זוכרת בוודאות שהוא היה מצטייר כל פעם מחדש (המסגרת שלו עם גיר ) ....
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
-
ליבי26
בקשת שם מחשק
יש מחשק שבו יש צייד ( נראה לי קראו לו דייב) המטרה שלו היתה לאסוף מפתחות ע"מ לעבור מדלת לדלת - הוא היה באיזשהו בית והיו שם מפלצות כאלה שזרקו סכינים כוי"ב .הוא היה מסתובב עם רובה . משחק מתחיל מזה שהוא נמצא בחצר ... (היה שם כמו ג'לי כמטפס על קירות גם - בצבע אדום כנדומני - אם הוא היה קופץ עליו אז היה חונק אותו )
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר: