אני מחפש משחק עם כדור...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
New Blood
אני מחפש משחק עם כדור...
במשחק יש כדור, נראה לי בצבע כתום, ויש קירות לאורך המסך כשבקירות יש פתחים, המטרה היא להזיז את הכדור כך שיגיע לנקודה מסוימת בסוף המסלול... לאורך המסלול יש דברים שאסור שהכדור ייגע בהם... זה כל מה שאני זוכר, אני מקווה שמישהו יודע על מה אני מדבר...
תודה
תודה
-
New Blood
הסיכוי אמנם קלוש, אבל מה לגבי Marble Madness?
http://www.mobygames.com/game/pc-booter ... creenshots
http://www.mobygames.com/game/pc-booter ... creenshots
אני חושב שמדובר על משחק שאני מכיר, חבל שאין לי מושג מה שמו. יש אותו אצל בני-דודי ובפעם הבאה שאבקר אותם אבדוק.
בכל אופן, אני אתן תיאור ואולי זה יעזור לכם להבין. במשחק שאני חושב עליו אתה כדור שנמצא על עמוד (עמו מעין מסילה). אתה זז הלוך-חזור על המסילה, ובעת שבה אתה רוצה אתה לוחץ על מקש (אולי רווח?) ואז הכדור יוצא מן המסילה. עכשיו הכדור לא בשליטתך עד שהוא מגיע למסילה אחרת על המסך. בדרך הוא יכול להיתקל בקירות (טקסטורה של לבנים, אם זה עוזר.) אבל בסופו של דבר הוא בטוח יגיע למסילה כל שהיא. לפני שאתה מגיע לבור השחוק המעביר אותך לשלב הבא עליך לאסוף מספר חפצים שמפוזרים על המסך. יש גם כדור שני פעמים שדוחף אותך ומפריע לך להגיע למקום אליו אתה רוצה להגיע.
האם מצלצל לכם מוכר?
[עריכה]
כשקראתי שוב את התיאור שלו הבנתי שהסיכוי שמודבר על המשחק עליו חשבתי הוא קלוש למדי, אך עדיין אתם יכולים להתענג על התיאור הארוך והמפורט שלי
בכל אופן, אני אתן תיאור ואולי זה יעזור לכם להבין. במשחק שאני חושב עליו אתה כדור שנמצא על עמוד (עמו מעין מסילה). אתה זז הלוך-חזור על המסילה, ובעת שבה אתה רוצה אתה לוחץ על מקש (אולי רווח?) ואז הכדור יוצא מן המסילה. עכשיו הכדור לא בשליטתך עד שהוא מגיע למסילה אחרת על המסך. בדרך הוא יכול להיתקל בקירות (טקסטורה של לבנים, אם זה עוזר.) אבל בסופו של דבר הוא בטוח יגיע למסילה כל שהיא. לפני שאתה מגיע לבור השחוק המעביר אותך לשלב הבא עליך לאסוף מספר חפצים שמפוזרים על המסך. יש גם כדור שני פעמים שדוחף אותך ומפריע לך להגיע למקום אליו אתה רוצה להגיע.
האם מצלצל לכם מוכר?
[עריכה]
כשקראתי שוב את התיאור שלו הבנתי שהסיכוי שמודבר על המשחק עליו חשבתי הוא קלוש למדי, אך עדיין אתם יכולים להתענג על התיאור הארוך והמפורט שלי