את Demon's Crest (מאורת (אני חייב לבדוק מה הפירוש של "מאורה"... או שהם פשוט טעו?) השדים) תוכל למצוא כאן, את Castlevania - Dracula X כאן, ואת Super Ghouls'N Ghosts כאן.
הדיסקים של ר.א.ג מולטימדיה? אני מקווה שלא קנית אותם בכסף...
מאיזה סדרה הדיסק? אלה שבאו בעטיפת CD רגילה ( Jewel Case ) בתוך אריזת קרטון בגודל של העטיפה? או אלה שבאו באריזת DVD ונקראו "ג'אננה" ?
אם זה האחרון, איזה מספר דיסק זה?
אני חושב שאח שלי הביא אותו מאיפשהו, זה אצלי כבר הרבה זמן. אין לי שום עטיפה שלו או משהו כזה, ואני לא רואה שום זכר לחברה בשם ר.א.ג מולטימדיה. הוא סתם יושב בתוך אחת המגירות.
על כל פנים, יש קובץ בשם Info.DAT שמכיל את הדברים הבאים:
A.W.A.B.T.Y.B->R.Ybornin5780
This CD Contains Nintendo versions of Freeware Games emulated on ZSnes.
GameBar Menu, Auto-Emulator-Installation, Windows Registration, etc. -
Brought to you by YR(5780).
Gordi כתב:אני חטאתי בכך פעם עם "ספורט 98 - אוסף משחקי הספורט המובילים של שנת 98".
אכן ->
אני לא רוצה להשמע יהיר, אבל אני אף פעם לא קניתי אוסף משחקי שרוור בכסף... בזמנו, הכלל היה ברור: אם הכיתוב היה בעברית או אנגלית = לא לקנות. אם הוא היה ברוסית (בעיקר קלאסיק פונד אבל לא רק) ובמחיר 50 ש"ח או פחות = לקנות.
אני זוכר דיסק אחד (שעדיין צריך להיות לי אותו איפשהו) רוסי כדיסק טוב במיוחד, זה לא היה קלאסיק פונד אלא משהו אחר, היו רק משהו כמו 10 משחקים, אבל איזה משחקים... אני זוכר רק את HoMM2 ו- Bedlam, אבל רובם היו טובים. אחחח, איפה הימים של HoMM2 מבוקר עד ערב?
אגב, רק בשביל הארכיון, סרקתי את שני התקליטורים (אם יש שלישי אז אני לא מוצא אותו) של ר.א.ג מולטימדיה: