זיהוי שני משחקים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
גברת פאף
זיהוי שני משחקים
אוקי, אני מחפשת 2 משחקים.
אחד הוא שאתה מרכיב בהתחלה כל מיני יצורים קטנים עגולים כחולים כאלו, ואז עובר דרך כל מיני משימות כדי להביא אותם לכפר שלהם. למשל יש משימה אחת שצריך להרכיב ל3 מפלצות פיצה. או שהם צריכים לעבור דרך איזהשהוא גשר.
המשחק השני הוא משחק שהיה בדיסק אוסף של 500 משחקים. בהתחלה טתה בוחר איש מכל מיני תמונות שיש ואז אתה צריך להתחיל עם החורה אחת. שכל פעם יש לך כמה משפטים לבחור ואתה בוחר אחד מהם. אם אני זוכרת נכון בצד שמאל היה תמונה של האיש שלך למטה ולמעלה היה תמונה שלה כאשר במרכז היה מוזג החלון שיחה בינכם.
תודה רבה לעוזרים.
אחד הוא שאתה מרכיב בהתחלה כל מיני יצורים קטנים עגולים כחולים כאלו, ואז עובר דרך כל מיני משימות כדי להביא אותם לכפר שלהם. למשל יש משימה אחת שצריך להרכיב ל3 מפלצות פיצה. או שהם צריכים לעבור דרך איזהשהוא גשר.
המשחק השני הוא משחק שהיה בדיסק אוסף של 500 משחקים. בהתחלה טתה בוחר איש מכל מיני תמונות שיש ואז אתה צריך להתחיל עם החורה אחת. שכל פעם יש לך כמה משפטים לבחור ואתה בוחר אחד מהם. אם אני זוכרת נכון בצד שמאל היה תמונה של האיש שלך למטה ולמעלה היה תמונה שלה כאשר במרכז היה מוזג החלון שיחה בינכם.
תודה רבה לעוזרים.
-
אורח
הממ.. הסתכלתי על הדיסקים ואני לא חושבת שהוא אחד מהם.
זה היה מין דיסק שנראה כמו חיקוי של "חלונות" כאשר השורה התחתונה הייתה סרגל אפשור שבמקום "התחל" היה רשום "משחקים". אז נפתח תפריט עם כל הקטגוריות.
משום מה זזכורה לי תמונה של אביר (בדיסק, לא במשחק).
משחקים נוספים שאני זוכרת בברור מהדיסק הם דמואים של ביווס ובאטהד (יריקות ומעיכת ג'וקים) משחק כזה שצריך להדביר את העכברים על כל מיני פצצות, משחק שצריכים לזרוק מהגג חזירים על הרעה הזאת מ101 דלמטים.
זה בערך המשחקים שאני זוכר שהיו שם.
תודה רבה!
-
אורח
בפנטסיה 200 יש 200 משחקים. לא 500. אפשר לראות תמונה פה:
viewtopic.php?p=81452#81452
viewtopic.php?p=81452#81452
-
אורח
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gordi כתב:http://www.staregry.pl/?c=_gv&i=1684
תודה!!