מחפש את מפתח הקסמים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
הזה שרוצה את מפתח הקסמים
מחפש את מפתח הקסמים
אני מחפש מישחק בשם מפתח הקסמים.
במישחק יש כמה מדפים עם בובות מעץ. אפשר ליבחור בובה ולהקים אותה לחיים בעזרת "מפתח הקסמים" ואז לשחק את הסיפור שלה. זה מישחק עם העכבר
במישחק יש כמה מדפים עם בובות מעץ. אפשר ליבחור בובה ולהקים אותה לחיים בעזרת "מפתח הקסמים" ואז לשחק את הסיפור שלה. זה מישחק עם העכבר
- שחטמאי המטורף!!!
- משתמש רשום

- שחטמאי המטורף!!!
- משתמש רשום

- שחטמאי המטורף!!!
- משתמש רשום

תזכח מהתגובה הקודם זה טעות http://www.old-games.org/game.php?game=dizzyheb זה? אם כן ואז תהנה
-
הזה שרוצה את מפתח הקסמים
אני שמח לראות שאתה חי. אמנם איכשהו הצלחת להחליף ספק אינטרנט תוך פחות מחודש(כותב ההודעה המקורית היה בבזק בינלאומי.נט ואתה ב012), אבל אני בטוח שזה אתה ולא מישהו אחר
.
בכל מקרה התכוונתי להעלות את המשחק(בהנחה שהדיסק תקין, עוד לא בדקתי אותו) לאחר שאני אעשה סדר בהורדות שלי, אני מעריך שזה יהיה תוך שבועיים-שלושה. אם תשאיר פה כתובת דוא"ל, אני מבטיח לשלוח לך קישור לכשאעלה את המשחק.
בכל מקרה התכוונתי להעלות את המשחק(בהנחה שהדיסק תקין, עוד לא בדקתי אותו) לאחר שאני אעשה סדר בהורדות שלי, אני מעריך שזה יהיה תוך שבועיים-שלושה. אם תשאיר פה כתובת דוא"ל, אני מבטיח לשלוח לך קישור לכשאעלה את המשחק.
-
הזה שמחפש אצ מפתח הקסמים
וואי og אצה תותח זה אני בשתי המיקרים כי אני מישתמש ממחשבים שונים, אצל אמא שלי ואבא שלי. האימייל שלי זה crazytrip123@hotmail.com ואתה תותח og שולט
חח
@ויקיפדיה כתב:מאושר בצורה אידיוטית <:
WTF??? אופיר, תגובתך לאלתר!!C-man כתב:חח@ויקיפדיה כתב:מאושר בצורה אידיוטית <:
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר: