הדיסקים הישנים שלי..

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Chesh
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

הדיסקים הישנים שלי..

שליחה על ידי Chesh »

הנה כל מה שיש לי... היו לי מלא וזרקתי את רובם אבל זה מה שנשאר

אני אשמח להעלות לאתר מה שחוקי להעלות, אז אם אחד המנהלים רוצה, בבקשה שידבר איתי

תמונה
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אשמח לעיין בדיסק של מודן...
אגב, אני לא מצליח לקרוא את מה שכתוב על הדיסקטים, איזה משחק זה?

תודה :-)
Chesh
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Chesh »

אלה הדיסקטים של צבר, שניהם אותו דבר.. הגרסה השניה של המשחק, היה לי את הראשונה ואני לא יודע איפה הוא :/

הראשון היה סוגר שטחים וזה אני חושב משחק זיכרון
Chesh
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Chesh »

אלו כל המשחקים בדיסק של מודאן:

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

את שני המשחקים של צבר יש כבר באתר, הדיסק של מודן נראה כמו עוד אוסף סטנדרטי של Sharewares (לצערי :( , קיוויתי שזה יהיה המשחק עם הילקוטים...), כל משחקי גליוטין חדשים מדי ונמכרים באתר הבית של פיפוש (ויש לי את כולם למקרה שהם יפסיקו להמכר :wink: ).

אם פאטפאט על הירח הוא כמו הפאטפאט מצטרף למצעד שיש לי על תקליטור אז אין לו שום הגנה ואפשר פשוט להעתיק את הקבצים לכונן הקשיח ולשחק, זה צריך להיות בערך 30MiB ו 20MiB מכווץ. העניין הוא שאם התיאוריה שלי נכונה, אז אפשר לקחת את קובץ ההפעלה מהדיסק ולהפעיל איתו את המשחק שבאתר וזה יעבוד בלי הגנה... אתה תוכל להעלות לי את קובץ ההפעלה מהדיסק? אני חושב שהוא נקרא puttputt.exe (קובץ קטן מאוד, ממש שניות להעלות אותו).

ספר הג'ונגל הוא מעניין... אתה אומר שהוא כמו המשחק שבאתר אבל בעברית?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

בעצם אני רואה עכשיו שפאטפאט על הירח עובד גם בלי בעיות בהגנה בדוסבוקס, אז אין צורך שתעלה את הקובץ...
תודה על הכוונה :)
Chesh
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Chesh »

Og כתב:את שני המשחקים של צבר יש כבר באתר, הדיסק של מודן נראה כמו עוד אוסף סטנדרטי של Sharewares (לצערי :( , קיוויתי שזה יהיה המשחק עם הילקוטים...), כל משחקי גליוטין חדשים מדי ונמכרים באתר הבית של פיפוש (ויש לי את כולם למקרה שהם יפסיקו להמכר :wink: ).

אם פאטפאט על הירח הוא כמו הפאטפאט מצטרף למצעד שיש לי על תקליטור אז אין לו שום הגנה ואפשר פשוט להעתיק את הקבצים לכונן הקשיח ולשחק, זה צריך להיות בערך 30MiB ו 20MiB מכווץ. העניין הוא שאם התיאוריה שלי נכונה, אז אפשר לקחת את קובץ ההפעלה מהדיסק ולהפעיל איתו את המשחק שבאתר וזה יעבוד בלי הגנה... אתה תוכל להעלות לי את קובץ ההפעלה מהדיסק? אני חושב שהוא נקרא puttputt.exe (קובץ קטן מאוד, ממש שניות להעלות אותו).

ספר הג'ונגל הוא מעניין... אתה אומר שהוא כמו המשחק שבאתר אבל בעברית?
אין כזה קובץ, יש כל מיני ויש PUTTMOON.EXE ויש גם PUTTMOON.COM

וספר הגונג'ל, יש כתוביות בעברית ועד כמה שאני זוכר גם הדיבוב היה בעברית
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

ספר הג'ונגל זה מה שיש בנוסטלגיה ולתמיד, ואפשר להוריד את זה בילדודיסק (הדיסק של LH). הדיסק של מודן זהה לדיסק "משחקים לחלונות 95" של CVR (שדווקה הוציאה את האוספים היותר טובים).

תיקון טעות: כמעט זהה, יש כמה משחקים שונים, אבל התפריט אותו דבר. בכל מקרה, אין שם משחקים נדירים במיוחד. (חוץ מכמה שעדיין קשה למצוא את הגירסה המלאה שלהם)

ובקשר לפאטפאט, אפשר להעתיק מהדיסק, אבל יש עליו קובץ גדול שהוא סתם כדי לתפוס מקום :o
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא, לפי בדיקה קצרה(מאוד) שעשיתי בזמנו, גרסת הCD שונה במעט מגרסת הדיסקטים (אני מדבר על המצעד).
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

יכול להיות. למעשה היה לי את הדיסק רק אחרי שהיתה לי כבר את הגירסת דיסקטים... יש גם לWindows.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא