משחק מכירות ישראלי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אסף ר.
משחק מכירות ישראלי
שלום
אני מחפש משחק שהיה בלומדות של מטח (שנת 2000 או לפני)
במשחק היה צריך לייצר ולמכור עגלות ששמים בהם את הילקוט...
היה צריך לבחור את העיצוב ואת המכונות שייצרו ואז גם להחליט איך לפרסם את זה ועוד כל מיני דברים
תודה מראש
אני מחפש משחק שהיה בלומדות של מטח (שנת 2000 או לפני)
במשחק היה צריך לייצר ולמכור עגלות ששמים בהם את הילקוט...
היה צריך לבחור את העיצוב ואת המכונות שייצרו ואז גם להחליט איך לפרסם את זה ועוד כל מיני דברים
תודה מראש
2000 או בסביבה זה חדש מדי, במיוחד בשביל מט"ח שעוד חיים ונושמים, הייתי אומר 96 גג זה הגיל אם אתה מצפה שמישהו יעלה לך את זה, למרות שלא נראה לי שמישהו יזהה, כמו שפה לא זיהו:
viewtopic.php?t=12189
אגב, אם היה לך שם זה היה יכול מאוד לעזור, ובכלל עוד פרטים לא יזיקו.
viewtopic.php?t=12189
אגב, אם היה לך שם זה היה יכול מאוד לעזור, ובכלל עוד פרטים לא יזיקו.
-
אסף ר.
אני לא מצליח להזכר בשם של המשחק...
אבל הנה עוד פרטים עליו:
המשחק היה מחולק לשלבים, המעבר בין השלבים היה במין סרגל בחלק העליון של המסך.
בשלב הראשון היה צריך למצוא רעיון למוצר- היה צריך לשאול אנשים ברחוב על הרעיונות שלהם, ואז הייתה ילדה שאמרה שהילקוט שלה כבד וצריך מתקן שיעזור לה לסחוב אותו, והמחשב היה אומר שזה רעיון טוב.
בשלב השני היה צריך לבחור איזה מכשיר רוצים לבנות-היה אפשר לבחור עגלה או רובוט ואם אני לא טועה גם מגלשי סקי ועוד משהו שהיה או מצנח או כדור פורח או בלוני הליום או משהו כזה.
המחשב היה מסביר למה כל אחד מהפתרונות לא טובים (יקרים וכו'..) חוץ מהעגלה.
בשלב הבא היה צריך לבחור עיצוב לעגלה: גודל הידית, צבע, גודל גלגלים ועוד דברים בסגנון.
בשלב הבא היה צריך לבנות את פס הייצור: לבחור מכונה להרכבה (חדישה או אמינה), מכונה לצביעה (יקרה או זולה) ומכשיר לבקרת איכות ...
בשלב הבא היה צריך לבחור איך לפרסם את המוצר: כמה להשקיע בכל אחד מסוגי הפרסום: רדיו עיתונים טלוויזיה ועוד משהו.
אחרי זה היו אומרים לך המפעל מכר כך וכך עגלות, ברווח כזה וכזה - אם היית בהפסד אז היית צריך לחזור ולשפר. אם היית ברווח היה גם אפשר לחזור ולשפר.
מקווה שמישהו יכול לזהות...
אבל הנה עוד פרטים עליו:
המשחק היה מחולק לשלבים, המעבר בין השלבים היה במין סרגל בחלק העליון של המסך.
בשלב הראשון היה צריך למצוא רעיון למוצר- היה צריך לשאול אנשים ברחוב על הרעיונות שלהם, ואז הייתה ילדה שאמרה שהילקוט שלה כבד וצריך מתקן שיעזור לה לסחוב אותו, והמחשב היה אומר שזה רעיון טוב.
בשלב השני היה צריך לבחור איזה מכשיר רוצים לבנות-היה אפשר לבחור עגלה או רובוט ואם אני לא טועה גם מגלשי סקי ועוד משהו שהיה או מצנח או כדור פורח או בלוני הליום או משהו כזה.
המחשב היה מסביר למה כל אחד מהפתרונות לא טובים (יקרים וכו'..) חוץ מהעגלה.
בשלב הבא היה צריך לבחור עיצוב לעגלה: גודל הידית, צבע, גודל גלגלים ועוד דברים בסגנון.
בשלב הבא היה צריך לבנות את פס הייצור: לבחור מכונה להרכבה (חדישה או אמינה), מכונה לצביעה (יקרה או זולה) ומכשיר לבקרת איכות ...
בשלב הבא היה צריך לבחור איך לפרסם את המוצר: כמה להשקיע בכל אחד מסוגי הפרסום: רדיו עיתונים טלוויזיה ועוד משהו.
אחרי זה היו אומרים לך המפעל מכר כך וכך עגלות, ברווח כזה וכזה - אם היית בהפסד אז היית צריך לחזור ולשפר. אם היית ברווח היה גם אפשר לחזור ולשפר.
מקווה שמישהו יכול לזהות...
מזכיר לי מאוד
זה נשמע לי שתי טיפות מים כמו המשחק של מפעל התעשיה בתפן, אבל שם זה היה עם סוודרים.
יכול להיות שאותה חברה פיתחה את המשחקים.
יכול להיות שאותה חברה פיתחה את המשחקים.