הפעלת המשחק Doobie 2
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
הפעלת המשחק Doobie 2
ניסיתי להפעיל את זה דרך DosBox, אבל זה לא פועל :(
וזה ממש ממש חשוב לי. חיפשתי בפורום, אבל לא מצאתי כלום -
מישהו יודע מה עושים?
וזה ממש ממש חשוב לי. חיפשתי בפורום, אבל לא מצאתי כלום -
מישהו יודע מה עושים?
ה-Go.bat בספרייה הראשית מנסה להיכנס לתיקייה hide7 במקום ל-hide5.
אם משנים את שמה ל-hide7 או לחילופין מריצים ישירות את hide5\go.bat, אחחרי שמגיע תורו של dubihide לרוץ, מקבלים את ההודעה הפנימית של אותו go.bat:
rem if errorlevel 1 goto NoProt
ואז מה שקיבלתי זה
אם משנים את שמה ל-hide7 או לחילופין מריצים ישירות את hide5\go.bat, אחחרי שמגיע תורו של dubihide לרוץ, מקבלים את ההודעה הפנימית של אותו go.bat:
כתבתיYou didn't put some disk on drive A: and cuz of that it won't work
rem if errorlevel 1 goto NoProt
ואז מה שקיבלתי זה
This Program is protected !
Use original disk !
ביותר פירוט התכוונתי למה קורה בדיוק/הודעת שגיאה וכו', אבל כבר לא משנה, ניסיתי בעצמי בדוסבוקס, וזה מתחיל(רואים את מסך הפתיחה של המשחק) ואח"כ נותן הודעת שגיאה שקשורה, ללא ספק, לדוסבוקס עצמו. אני אנסה לשאול בפורום שלהם אבל לא נראה לי שזה יעזור.
לצערי אני לא יכול להפעיל באופן רגיל כי כונן הדיסקטים אצלי לא תקין, אבל אפילו אם אני מפעיל בלעדיו אני מקבל שגיאה שחסר לי זכרון קונבנציונלי.
הדבר הבא שהייתי מנסה זה להפעיל את הקובץ GO.BAT שממוקם בתיקייה HIDE5 (ולא בתיקיה הראשית) עם התוכנה VDMS (שמשום מה טובה יותר באיתור זכרון) אבל אני לא יכול לעשות זאת בגלל המחסור בכונן A.
לצערי אני לא יכול להפעיל באופן רגיל כי כונן הדיסקטים אצלי לא תקין, אבל אפילו אם אני מפעיל בלעדיו אני מקבל שגיאה שחסר לי זכרון קונבנציונלי.
הדבר הבא שהייתי מנסה זה להפעיל את הקובץ GO.BAT שממוקם בתיקייה HIDE5 (ולא בתיקיה הראשית) עם התוכנה VDMS (שמשום מה טובה יותר באיתור זכרון) אבל אני לא יכול לעשות זאת בגלל המחסור בכונן A.
עדכון:
דווקא ענו לי ועזרו לי בפורום של דוסבוקס, ובקיצור רב, מה שנסגר זה שזה כבר עובד בגרסת הCVS החדשה ביותר.
מי שלא רוצה לחכות לגרסה הבאה של דוסבוקס יכול להפעיל את המשחק בעזרת ההוראות מהשרשור הזה:
viewtopic.php?t=12000
(רק חשוב להפעיל את הקובץ go.bat שבתיקייה hide5 ולא בתיקייה הראשית)
אם מישהו מתקשה, אני יכול ליצור חבילה של דוסבוקס ביחד עם המשחק שרק צריך להפעיל את דוסבוקס והמשחק עולה(כמו שעשיתי עם Archon Ultra)

דווקא ענו לי ועזרו לי בפורום של דוסבוקס, ובקיצור רב, מה שנסגר זה שזה כבר עובד בגרסת הCVS החדשה ביותר.
מי שלא רוצה לחכות לגרסה הבאה של דוסבוקס יכול להפעיל את המשחק בעזרת ההוראות מהשרשור הזה:
viewtopic.php?t=12000
(רק חשוב להפעיל את הקובץ go.bat שבתיקייה hide5 ולא בתיקייה הראשית)
אם מישהו מתקשה, אני יכול ליצור חבילה של דוסבוקס ביחד עם המשחק שרק צריך להפעיל את דוסבוקס והמשחק עולה(כמו שעשיתי עם Archon Ultra)

לא נתתי לינק לתוכנות. נתתי לינק לאתרים. באתרים הללו ה"תוכנה" (שנקראת CVS) כל הזמן מתחדשת(עניין של ימים או מקסימום שבועות(no pun intended)).
אני אישית בדקתי עם הגרסה האחרונה של ykhwong (מתאריך 28/5/06) ואני גם ממליץ על הגרסה הזו.
[עריכה]
והקובץ Dummy הוא בסך הכל IMAGE של דיסקט ריק, ולכל המשחקים עם הגנת הדיסקט זה לא משנה איזה דיסקט מוכנס.
אני אישית בדקתי עם הגרסה האחרונה של ykhwong (מתאריך 28/5/06) ואני גם ממליץ על הגרסה הזו.
[עריכה]
והקובץ Dummy הוא בסך הכל IMAGE של דיסקט ריק, ולכל המשחקים עם הגנת הדיסקט זה לא משנה איזה דיסקט מוכנס.