המשחק pizza worm 2 לא עובד לי...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
המשחק pizza worm 2 לא עובד לי...
1) כשאני נכנס למשחק דרך הקובץ go.bat אז המסך נהיה שחור וכלום לא קורה
וניסיתי גם להפעיל את המשחק דרך הdosbox וזה כן פועל אבל באיטיות מחרידה וגם לא יודע למה זה לא נותן לי לשחק זה ישר מביא אותי למסך שכתוב בו שאסור לשנות את הקובץ של הטבלת שיאים...משהו כזה...
2) המשחק heros גם כן לא פועל אצלי. רק שהוא גם לא עלה לי עם הדוסבוקס...
תודה מראש.
וניסיתי גם להפעיל את המשחק דרך הdosbox וזה כן פועל אבל באיטיות מחרידה וגם לא יודע למה זה לא נותן לי לשחק זה ישר מביא אותי למסך שכתוב בו שאסור לשנות את הקובץ של הטבלת שיאים...משהו כזה...
2) המשחק heros גם כן לא פועל אצלי. רק שהוא גם לא עלה לי עם הדוסבוקס...
תודה מראש.
הממ...
עכשיו שאני בודק, זה באמת מוציא את ההודעה הזאת.
זה מאוד מוזר, כי כשהעלתי את המשחק לאתר הוא פעל בלי בעיה ב-DosBox...
ניסיתי להריץ את הגירסה מהאתר של Zorlim, אבל זה עדיין לא עובד.
יש למישהו רעיון מה קרה?
עכשיו שאני בודק, זה באמת מוציא את ההודעה הזאת.
זה מאוד מוזר, כי כשהעלתי את המשחק לאתר הוא פעל בלי בעיה ב-DosBox...
ניסיתי להריץ את הגירסה מהאתר של Zorlim, אבל זה עדיין לא עובד.
יש למישהו רעיון מה קרה?
אוקיי, לאחר כמה ניסויים הגעתי למסקנה שהקובץ PWORM.000 הוא זה שגורם לבעיה.
שיחקתי במשחק קצת עם דוס נקי ומילאתי את טבלת השיאים, ולאחר מכן העתקתי את הקובץ PWORM.000 שנוצר וניסיתי להפעיל את המשחק עם DOSBOX. הוא עובד מעולה עד שאני מצליח להיכנס לטבלה מחדש - אם אני מכניס את השם שלי שוב ומשחק עוד משחק - אני שוב מקבל את הודעת השגיאה והמשחק מסרב להכנס.
בינתיים הוספתי לגירסה שבאתר Fix קטן שאמורה לעזור להתגבר על הבעיה, אבל הפתרון הזה הוא רחוק מלהיות מושלם.
האם יש דרך קלה לגרום לשיאים להיות כ"כ גבוהים שאף אחד לא יצליח לעבור אותם וכך המשחק לא "ידפק" שוב?
שיחקתי במשחק קצת עם דוס נקי ומילאתי את טבלת השיאים, ולאחר מכן העתקתי את הקובץ PWORM.000 שנוצר וניסיתי להפעיל את המשחק עם DOSBOX. הוא עובד מעולה עד שאני מצליח להיכנס לטבלה מחדש - אם אני מכניס את השם שלי שוב ומשחק עוד משחק - אני שוב מקבל את הודעת השגיאה והמשחק מסרב להכנס.
בינתיים הוספתי לגירסה שבאתר Fix קטן שאמורה לעזור להתגבר על הבעיה, אבל הפתרון הזה הוא רחוק מלהיות מושלם.
האם יש דרך קלה לגרום לשיאים להיות כ"כ גבוהים שאף אחד לא יצליח לעבור אותם וכך המשחק לא "ידפק" שוב?
Gordi כתב:אוקיי, לאחר כמה ניסויים הגעתי למסקנה שהקובץ PWORM.000 הוא זה שגורם לבעיה.
אבל כל הקטע במשחקי סנייק זה שאחרי שהגעת לסכום בלתי יאומן של נקודות ונפסלת, זה שתוכל לשמור את השם שלך ליד הסכום הזה במקום הראשון בטבלה...
ניסיתם אולי לשלוח אימייל ליוצר המשחק? (אם הוא עדיין מוכן להתעסק בו...)
אני אנסה, אבל אני מניח שאם המשחק עובד ב-XP אז זה פחות חמור.C-man כתב:אבל כל הקטע במשחקי סנייק זה שאחרי שהגעת לסכום בלתי יאומן של נקודות ונפסלת, זה שתוכל לשמור את השם שלך ליד הסכום הזה במקום הראשון בטבלה...
ניסיתם אולי לשלוח אימייל ליוצר המשחק? (אם הוא עדיין מוכן להתעסק בו...)
בכל מקרה, אני משוכנע שלפני שבועיים שיחקתי במשחק ב-DOSBOX ואני מניח שנכנסתי לטבלת השיאים (כי היא הייתה ריקה קודם) ולא הייתה בעיה. אני באמת לא מבין איך זה קרה...
אבל למה? בסה"כ אין לי כח להסביר....יעלוש2 כתב:בלי להעליב. אבל נעלבתי קשותOg כתב:כן, את בהחלט לא מומחית. תסלחי לי אם אני פשוט אתעלם מן השאלה (בלי להעליב, כמובןיעלוש2 כתב:אהמ לא שאני מומחית או משהו... אבל ניסית להפעיל עם ScummVM?).
ואגב, VDMSOUND לא עובד.
טוב נו, אבל ממש ממש בקצרה: DOSBox הוא אמולטור, ScummVM לא.
אני נאלץ לטחון את העניין, אבל מה בדיוק ההבדל בין דוס בוקס לבין סקאם?Og כתב:אבל למה? בסה"כ אין לי כח להסביר....יעלוש2 כתב:בלי להעליב. אבל נעלבתי קשותOg כתב: כן, את בהחלט לא מומחית. תסלחי לי אם אני פשוט אתעלם מן השאלה (בלי להעליב, כמובן).
ואגב, VDMSOUND לא עובד.
טוב נו, אבל ממש ממש בקצרה: DOSBox הוא אמולטור, ScummVM לא.