[הורדה] לונה פארק עולמי -- Theme Park World
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: [הורדה] לונה פארק עולמי -- Theme Park World
הצלחתי להוריד המשחק עובד אבל משום מה המשח לא נשמר.. אני משחק שומר יוצא מהמשחק ואז כאילו לא שמרתי כלום צריך להתחיל מהתחלה
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אתה בטוח שפרסת כמו שצריך ועקבת היטב אחרי הוראות ההפעלה בשרשור? וודא גם שאין בתיקייה קבצים שמסומנים "לקריאה בלבד".
רק עכשיו אני רואה שהיו זקוקים לעזרתי!Yoyole, C-Man ו-R.G (או האחים שלו), אתם נקראים לדגל!
מובך ומתוסכל מכך שלא נתתי מענה בשעת צרה, אני מציע את העסקה הבאה: תספקו עבורי מטלה ברמת הקושי שלי (כלומר - בלי ממבו ג'מבו עוגי כמו UMD ו-DRM ו-C&C) ואעזור בהקדם.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
מסך ההתחלה ירוק ולא רואים את שאר המשחק מה לעשות?
עקבת אחרי ההוראות בהודעה הראשית?
המשחק עובד לי אחרי שהעברתי לתמונת תוכנה.
אבל כשאני בא לבנות את הפארק עצמו, האנימצניות של המתקנים לא עובדת וגם הזמן לא זז. העוזר עובד חלק
יש לי win 7 64 bit אם זה משנה
אבל כשאני בא לבנות את הפארק עצמו, האנימצניות של המתקנים לא עובדת וגם הזמן לא זז. העוזר עובד חלק
יש לי win 7 64 bit אם זה משנה
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אתה יכול לנסות להפעיל את המשחק ב-VPC, אולי זה יעזור.
אתם ענקייםםםם!!!! הוא עובד מצויין וזה מדהים לראות כמה שנים עברו וכמה ילדה קטנה אני עדיין חחחח
כשאני מנסה להוריד את המשחק כל הלינקים מלבד הראשון עובדים מה לעשות? 

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אצלי זה עובד. מה קורה כשאתה מנסה להוריד? יכול להיות שהדפדפן שלך עושה איזושהי פעולה אוטומטית שאתה לא רואה כשאתה מנסה להוריד קובץ exe. נסה אולי מדפדפן אחר.
יש לי 404 error אני אנסה מדפדפן אחר.Radioactive Grandpa כתב:מה קורה כשאתה מנסה להוריד? יכול להיות שהדפדפן שלך עושה איזושהי פעולה אוטומטית שאתה לא רואה כשאתה מנסה להוריד קובץ exe. נסה אולי מדפדפן אחר.
You don't have permission to access /shareDirs/gagrwd/tpwheb/tpwheb.part1.exe on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. גם בchrome וגם בfire fox אני מקבל את ההודעה הזאת.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. גם בchrome וגם בfire fox אני מקבל את ההודעה הזאת.
מעניין. זה עדיין קורה?
אצלי זה עובד בלי בעיה.
אצלי זה עובד בלי בעיה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
הצלחתי אז לשחזר את זה אצלי: במקום ללחוץ על קישור ההורדה, אם אני פותח אותו בלשונית חדשה ומרפרש את הכתובת, זו ההודעה שאני מקבל (וזה לא קורה עם קבצי ה-RAR. שם זה גורם לחלונית שמירת הקובץ לקפוץ שוב). כשחיפשתי את השגיאה בגוגל ראיתי שם בעיקר הוראות ושאלות שהגיעו ממנהלי השרתים, אז חשבתי שתוכל להבין את העניין.