הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
Gordi כתב:
בנוסף, נזכרתי שעל מנת להוסיף משחקים לפינת שיתוף הקבצים, קבענו בזמנו שכל הודעה תכיל משחק בודד (לא הצלחתי למצוא את ההודעה בפורום שמכריזה על כך, אבל המנגנון החדש בנוי כך באתר עצמו - לא ניתן להוסיף שלושה משחקים שונים שכולם מקשרים לאותה הודעה).
מסתבר שיהיה צורך לחזור לפורמט המפוצל...
יש כמה דרכים, הכי פשוטה היא לעקוב אחר המדריך הזה: http://www.old-games.org/win311.php" target="_blank
עם כמה שינויים קטנים:
את הקובץ RED.ISO אתה מעתיק לתיקייה DB74W311 ובאותה תיקייה אתה פותח את הקובץ dosbox.conf עם NOTEPAD. שם תגלול לתחתית המסמך ומתחת לשורה:
סליחה על ההקפצה, אבל ראיתי שב 3 המשחקים של ורדית (אליפות במפעל השוקולד, אליפות בחלל ואליפות בכפר) בהודעה הראשית אין תמונות של עטיפות המשחקים, וממש כאן emh העלה סריקות של עטיפות המשחקים , ולדעתי צריך לשים את העטיפות בהודעות הראשיות של 3 המשחקים (כמובן לכל משחק בהתאם לעטיפות שלו). ובנוסף שמתי לב שהעטיפה האחורית של המשחק אליפות במפעל השוקולד שהעלה emh לא עובדת (כנראה התמונה נמחקה), ולי יש את המשחקים המקוריים של אליפות במפעל השוקולד ואליפות בחלל, ואני יכול להעלות את התמונה של העטיפה האחורית של המשחק אליפות במפעל השוקולד, שנמחקה מהעלאה של emh , ובנוסף גם לעלות תמונה של התקליטורים של אליפות במפעל השוקולד ואליפות בחלל, כדי להוסיף גם אותם להודעה הראשית. (כמובן צריך להוסיף כל עטיפה/תקליטור למשחק בשרשור המתאים לו, ולקוות שגורדי יסכים להוספה)
תודה רבה על ההערה!
יש לי גיבוי של העטיפות, אבל אני לא רואה אצלי סריקות של התקליטורים.
אשמח אם תוכל לתרום סריקות כאלו, ולאחר מכן אערוך פנימה את כל הסריקות כפי שהצעת.