[הורדה] טריטופיה - TerraTopia
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: [הורדה] טריטופיה - TerraTopia
עשיתי את הכל בדיוק כפי ההוראות
רק כשאני מפעיל את המשחק זה מביא לי הודעת שגיאה שאומרת terra.dir not found משו כזה
הלפ פליייזזזז
רק כשאני מפעיל את המשחק זה מביא לי הודעת שגיאה שאומרת terra.dir not found משו כזה
הלפ פליייזזזז
נסה להוריד את הקובץ הזה:
http://sites.google.com/site/masa0000/tdac.zip" target="_blank
ולפרוס אותו לתיקיית המשחק.
לאחר מכן תפעיל את קובץ האצווה "terratt.bat" שנוצר ואז תנסה להפעיל את המשחק ולראות אם משהו השתנה.
http://sites.google.com/site/masa0000/tdac.zip" target="_blank
ולפרוס אותו לתיקיית המשחק.
לאחר מכן תפעיל את קובץ האצווה "terratt.bat" שנוצר ואז תנסה להפעיל את המשחק ולראות אם משהו השתנה.
תודה רבה על ההעלאה! משחק ישן מאוד ולא מוצאים אותו באינטרנט.
מצאתי אותו אחרי חשחיפשתי במשך שנתיים מדי פעם ואני מתרגש מאוד לשחק במשחק ולהשלים אותו(אפילו אם הוא קצת ילדותי)
היו לי שתי בעיות:
1. וידאו נתקע ותקע את המשחק
2. לא מוצא את הקובץ terra.dir
כדי לפתור את בעיה מספר 1 צריך להפעיל את המשחק דרך windows 3.11 (מאמין שנתנו פה לינק)
את בעיה 2 פתרתי בכך שלא נתתי לזה להתקין לבד אלא סימנתי את שלושת חלקי קובץ ה rar וחילצתי בעצמי. (לא אמור להיות הבדל אבל עובדה שזה הדבר היחידי שעבד).
עכשיו המשחק עובד והוא נהדר.
מצאתי אותו אחרי חשחיפשתי במשך שנתיים מדי פעם ואני מתרגש מאוד לשחק במשחק ולהשלים אותו(אפילו אם הוא קצת ילדותי)
היו לי שתי בעיות:
1. וידאו נתקע ותקע את המשחק
2. לא מוצא את הקובץ terra.dir
כדי לפתור את בעיה מספר 1 צריך להפעיל את המשחק דרך windows 3.11 (מאמין שנתנו פה לינק)
את בעיה 2 פתרתי בכך שלא נתתי לזה להתקין לבד אלא סימנתי את שלושת חלקי קובץ ה rar וחילצתי בעצמי. (לא אמור להיות הבדל אבל עובדה שזה הדבר היחידי שעבד).
עכשיו המשחק עובד והוא נהדר.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
תודה רבה על ההערות!
אני שמח שנהנית מהמשחק ותודה על הפידבק, רק הערה קטנה:
לא רק שלא אמור להיות הבדל אלא בלתי אפשרי שיהיה הבדל. הפתרון לבעיה שלך כנראה נבע ממשהו אחר שלא שמת לב שעשית.אורח כתב:לא אמור להיות הבדל
כשאני מנסה לפרוס את הקובץ הוא מסיק באמצע ואומר שיש קבצי התקנה פגומים, ושצריך להוריד 'עותק טרי'.
מה זה אומר?
מה זה אומר?
שמרתי את המשחק, אבל כשאני נכנסת אליו, הוא רושם לי שהוא לא מוצא משהו Hotspotobj.. וגם לא מוצא את GetAt משהו כזה.. עזרה מישהו בבקשה?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
לפני שאני מוריד ומנסה להבין מה שאת מתארת, את בטוחה שקראת את כל ההוראות?
Og כתב: 2. שימו לב שאם תבחרו שם בעברית (בתחילת המשחק אתם מתבקשים להכניס שם למשחק) לא תוכלו לשמור את המשחק! בכדי לעבור לאנגלית יש ללחוץ על צירוף המקשים Alt+Shift.
אני מנסה להפעיל את המשחק על windows 7 ולמרות ההוראות המשחק לא פועל בהודעת שגיאה שהמשחק לא תואם את מערכת הסיביות
"גרסת מסמך זה אינה תואמת למערכת windows שאתה מפעיל. בדוק את מידע המערכת של המחשב כדי לבדוק אם אתה צריך גרסת 86x (62 סיביות) או 32x (32 סיביות) של התכנית ולאחר מכן פנה אל מפסרם התכנה".
אותו דבר לגבי ג'וני קווסט. איך פותרים את זה?
"גרסת מסמך זה אינה תואמת למערכת windows שאתה מפעיל. בדוק את מידע המערכת של המחשב כדי לבדוק אם אתה צריך גרסת 86x (62 סיביות) או 32x (32 סיביות) של התכנית ולאחר מכן פנה אל מפסרם התכנה".
אותו דבר לגבי ג'וני קווסט. איך פותרים את זה?
ההצעה של Ingsoc תקפה גם פה: