בעיות במלך האריות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
- משתמש רשום
Re: בעיות במלך האריות
כן זה נראה כאילו המחשב ממש מנסה להניא אותי מלשחק במשחק..
עד לא מזמן הבאג היה כמ שמצוין בשאילתא, אבל מלפני כמה זמן מידי פעם (אחרי שיש לי בעיה בתחילת שלב ואני עושה p ומחזיר את השאגה) אחרי שאגה בודדת בלי שקורה עוד משהו המד לא מתמלא מחדש..
חוץ מזה, אין לי מושג איך עושים את הדברים שאתה מציין(שינוי ה-cycles וה-core וכו')...
עד לא מזמן הבאג היה כמ שמצוין בשאילתא, אבל מלפני כמה זמן מידי פעם (אחרי שיש לי בעיה בתחילת שלב ואני עושה p ומחזיר את השאגה) אחרי שאגה בודדת בלי שקורה עוד משהו המד לא מתמלא מחדש..
חוץ מזה, אין לי מושג איך עושים את הדברים שאתה מציין(שינוי ה-cycles וה-core וכו')...
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אז תגיד...קישקוש בלבוש כתב:חוץ מזה, אין לי מושג איך עושים את הדברים שאתה מציין(שינוי ה-cycles וה-core וכו')...
איך אתה מפעיל את דוסבוקס?
-
- משתמש רשום
באיזה שיטה?
הגרירה.
הגרירה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
חששתי כך... אז בשביל לנסות את זה תצטרך שיטה אחרת (כי לעשות את זה בכ"ז בשיטת הגרירה יוצא הרבה יותר מסובך משיטה אחרת).
הכי לעניין יהיה דרך הפקודות הישירות בדוסבוקס. ואז, בחלון הדוס תקליד את שתי הפקודות הבאות:
core=normal
cycles=7000
או, שאם זה מסובך לך מדי, אתה יכול לנסות ב-D-Fend / D-Fend Reloaded, ומשם תוכל לקבוע את זה בקלות דרך הסימניות של הפרופיל.
[עריכה]
סליחה, בעצם יש דרך פשוטה יותר. במקום לגרור את הקובץ, גרור את התיקייה שלו. אח"כ תקליד את שתי הפקודות שכתבתי. ואח"כ תקליד go.
הכי לעניין יהיה דרך הפקודות הישירות בדוסבוקס. ואז, בחלון הדוס תקליד את שתי הפקודות הבאות:
core=normal
cycles=7000
או, שאם זה מסובך לך מדי, אתה יכול לנסות ב-D-Fend / D-Fend Reloaded, ומשם תוכל לקבוע את זה בקלות דרך הסימניות של הפרופיל.
[עריכה]
סליחה, בעצם יש דרך פשוטה יותר. במקום לגרור את הקובץ, גרור את התיקייה שלו. אח"כ תקליד את שתי הפקודות שכתבתי. ואח"כ תקליד go.
-
- משתמש רשום
כן, אני יודע שאני בור...
מה זה D-fend?
מה זה D-fend?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אכן מושג יסוד... אבל זה נחסך ממך, ראה עריכה.
(ולשאלות-בור נוספות בעתיד: מדור העזרה)
(ולשאלות-בור נוספות בעתיד: מדור העזרה)
-
- משתמש רשום
עובד!
מדהים!
אחרי כל כך הרבה תסבוכת לא האמנתי שזה באמת יצליח מתישהו
תודה.
[עריכה:]
לא הכל טוב בחיים...
איך מחזירים את ההגדרות המקוריות?(לאחר הפעלת הצ'יטים)
מדהים!
אחרי כל כך הרבה תסבוכת לא האמנתי שזה באמת יצליח מתישהו

תודה.
[עריכה:]
לא הכל טוב בחיים...
איך מחזירים את ההגדרות המקוריות?(לאחר הפעלת הצ'יטים)
לעניות דעתי, לערוך את קובץ האצווה בשיטת הגרירה זה יותר קל להדיוט מלכתוב פקודות. שוב, זו רק דעתי.
-
- משתמש רשום
נעלבתי...Og כתב:...להדיוט...

בור אינו הדיוט
אין שום צורך להעלב, איש יקר, הדיוט הוא לא אידיוט.קישקוש בלבוש כתב:נעלבתי...Og כתב:...להדיוט...![]()
בור אינו הדיוט
אמת. בור הוא אדם שאיננו משכיל (באופן כללי) ואילו הדיוט "הוא אדם שאינו בקיא בנבכי נושא מסוים" (כלומר, באופן פרטני).קישקוש בלבוש כתב:בור אינו הדיוט
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
... כך למעשה "בור" הוא תואר מבייש ואילו "הדיוט" איננו.
הממ, איך מחזירים את ההגדרות למצב הרגיל... שאלה טובה. זה הקאטצ'. אי אפשר, עד כמה שידוע לי... אפשר לשנות את ה-cycles (באמצעות Ctrl+F12/Ctrl+F11), אבל לא לקבוע אותם על max שזה לניסיוני משפר משמעותית את חוויית המשחק. לפחות אנחנו יודעים שזה עקרונית עובד. אז במקומך הייתי מתחיל לשחק עם ההגדרות כדי לנסות למצוא את האופטימום, באילו ערכים המשחק עובד בצורה הטובה ביותר ועדיין הצ'יט עובד לך.
עוד אופציה שלא לקחתי בחשבון וחושפת כמה הנושא הזה חלוד אצלי... (אבל בכל זאת כשמדובר בהפעלה חד פעמית לשם הניסיון, אני דווקא כן חושב שפשוט יותר לכתוב שלוש פקודות מפורשות בזו אחר זו, בלי להתחיל לערוך קובץ אצווה שגם ככה צריך להכניס בו את אותן פקודות, ולעשות את זה במקום הנכון בקובץ.)Og כתב:לעניות דעתי, לערוך את קובץ האצווה בשיטת הגרירה זה יותר קל להדיוט מלכתוב פקודות. שוב, זו רק דעתי.
הממ, איך מחזירים את ההגדרות למצב הרגיל... שאלה טובה. זה הקאטצ'. אי אפשר, עד כמה שידוע לי... אפשר לשנות את ה-cycles (באמצעות Ctrl+F12/Ctrl+F11), אבל לא לקבוע אותם על max שזה לניסיוני משפר משמעותית את חוויית המשחק. לפחות אנחנו יודעים שזה עקרונית עובד. אז במקומך הייתי מתחיל לשחק עם ההגדרות כדי לנסות למצוא את האופטימום, באילו ערכים המשחק עובד בצורה הטובה ביותר ועדיין הצ'יט עובד לך.
-
- משתמש רשום
בשעה טובה הצלחתי להפעיל את הצ'יט גם במקסימום, כנראה מרוב פעמים שניסיתי להפעיל אותו...
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
יופי 
(תארתי לעצמי שזה מה שיקרה בסוף, ברגע שאתה תשתכנע שהכל בסדר אצלך...)

(תארתי לעצמי שזה מה שיקרה בסוף, ברגע שאתה תשתכנע שהכל בסדר אצלך...)
עבדה גם עבדה, לפחות ביום שבו היא התווספה לאתר. אני מנחש שאם ננסה להפעיל אותה ב-Virtual PC היא תעבוד כשורה, וזאת כבר סיבה מספיק טובה בשבילי להמשיך להחזיק אותה. ועדייןן, כשמישהו בא ומבקש עזרה מהסוג שקישקוש ביקש, כנראה שנמשיך להפנות אותו לגרסת ה-SNES.R.G. כתב:א. לא רק לשם הארכיון... נדמה לי שגם לי מעולם לא עבדה גרסת ה-windows. גם כשנסיתי עכשיו, למרות שקיבלתי שגיאה אחרת ממה שציין קשקוש. יש מישהו שכן התנסה בה ובכלל יודע משהו עליה? האם היא דומה ל-DOS או ל-SNES? אם כל מה שאנחנו יודעים עליה הוא שהיא לא עובדת ושב-vogons מציעים גרסה אחרת, אני לא מבין מה יש להחזיק בה בכלל.
תודה, עדכנתי.R.G. כתב:אבל אם כבר, אני מציע ניסוח ברור יותר לצ'יט באתר
לדעתי חלק מהסרבול והטעויות נובעים מכך שלעיתים הערכים נכתבים על ידי אנשים שפחות מכירים את המשחק ויותר מנסים לנסח את המידע מהשרשור הרלוונטי. R.G, תוכל בבקשה לטפל בערכי השאילתא של מלך האריות? גם אם לא בצורה מקיפה, לפחות להקיף את המידע שהצטבר בשרשור הזה? אני משוכנע שתעשה זאת הרבה יותר טוב ממניRadioactive Grandpa כתב:אכן. וקודם כל, התנאי שהאורחת ציינה לא נכון. לא צריך לחכות 5 שניות או בכלל. אפשר גם לחיצה כפולה. וזה רנדומלי - או שזה עובד (תוקע/משחרר) או שזה לא עושה כלום; בין אם אתה מחכה ובין אם לא.קישקוש בלבוש כתב:בלי קשר כדאי לשנות את הערך בשאילתא .....
ואם כבר הזכרת את עניין שינוי הערכים בשאילתא, זה לא הערך היחיד שצריך לשנות שם. למשל, הערך על הקופים בשלב השני בכלל מנוסח קטסטרופה (ולא מבחינה לשונית). אבל זה עניין אחד מבין רבים שדורשים תיקון בשאילתא, ולפני כמה שנים התחלתי לעבוד על פרוייקט כזה שיקיף את הכל בצורה מסודרת. אבל (חוסר) הזמן עשה את שלו.
אבל טוב שאפשר לנצל הזדמנויות... גורדי, אני מניח שהערך על המקשים הוא חדש בעקבות גרסת האון ליין. כתוב שם שמקש ה-Shift מאפשר הטלה. זה לא נכון. הטלה אפשר רק עם צירוף המקשים.