כחול לבן- זה שם המשחק
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
כחול לבן- זה שם המשחק
שלום רב לכולם. למרות שהמשחקים שאני מבקש לא תואמים את מדיניות האתר, עדיין אנסה לשאול כאן: האם יש לכם משחקים שדובבו לעברית (ע"י הד ארצי לדוגמא)? בסוף שנות התשעים ותחילת שנות האלפיים משחקים רבים מאוד דובבו או תורגמו לעברית. כל משחק בשפת הקודש יתקבל בברכה, אבל המשחק שאני הכי רוצה נקרא "קוסמו" (או "gift" באנגלית. דובב ע"י הד ארצי ואפילו הוזכר פעם אחת בפורום). משחקים נוספים שאני מחפש הם "הוגו מסתורי מראת הרשע" ו"הוגו טירוף היהלומים השחורים", אבל כמו שכתבתי קודם, כל משחק יתקבל בברכה. תודה!
Re: כחול לבן- זה שם המשחק
את אחד ממשחקי הוגו יש לי על גבי דיסק.
יש לי כונן חיצוני שאני צריך לחבור בהזדמנות, אני מתעצל והכונן שלי לא קורא דיסקים.
אתה מכיר תוכנה טובה שיכולה להפוך תוכן דיסקים לקובץ ISO? אוכל לעזור לך בזה (וגם לשלוח לך את יוצר המשחקים 3D שחיפשת, מצאתי את הידסק).
יש לי כונן חיצוני שאני צריך לחבור בהזדמנות, אני מתעצל והכונן שלי לא קורא דיסקים.
אתה מכיר תוכנה טובה שיכולה להפוך תוכן דיסקים לקובץ ISO? אוכל לעזור לך בזה (וגם לשלוח לך את יוצר המשחקים 3D שחיפשת, מצאתי את הידסק).
אני אוהב את ImgBurn, פשוטה וחינמית.
מריו, אני ממליץ על poweriso אם יש איזו בעיה עם של אוקטרין. תבורך!
אם אתה רוצה, יש לי את "הוגו: מירוץ הבקאזום" (על הקופסה כתוב דובר עברית, לא במפורש אם מדובב או רק מתורגם)
תודה מתן אבל את המשחק הזה כבר יש לי
. משחק מאוד מומלץ.
אנסה בהזדמנות 
מתן אני אשמח אם תעלה אותו, הודעה פרטית גם תהיה טובה במידה ואי אפשר לפרסם פה...matan2001 כתב:אם אתה רוצה, יש לי את "הוגו: מירוץ הבקאזום" (על הקופסה כתוב דובר עברית, לא במפורש אם מדובב או רק מתורגם)
יש לך הוגו שלא נמצא באתר? אתה יכול אולי לתאר מה רואים על הדיסק עצמו?mario כתב:את אחד ממשחקי הוגו יש לי על גבי דיסק.
Dj אני חושב שהוא התכוון לאחד ממשחקי ההוגו שציינתי. אלה משחקי פלטפורמה תלת מימדיים דוברי עברית משנות האלפיים המוקדמות.
אני אשמח שיעלו 
נערך לאחרונה על ידי mario ב ש' דצמבר 17, 2016 1:56 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה!!!!