משחק נוסטלגי ביותר: קוסמו

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

ShayHacohen

משחק נוסטלגי ביותר: קוסמו

שליחה על ידי ShayHacohen »

היי!
אני מחפש משחק שלמיטב זכרוני הופץ בעבר ע"י הד-ארצי, ונוצר או משהו כזה ע"י חברת Cryo.
יש לי את הדיסק אך הוא לא עובד - רק פותח מין תמונה של קוסמו תמונה וטוען לנצח (ואני לא מתכוון להרבה זמן, אני מתכוון שזה פשוט אף-פעם לא מפסיק לטעון, אף פעם לא עולה ההתקנה).
רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ופתרון לה או אם למישהו יש הורדה למשחק (העדפה עצומה לגרסא דוברת-העברית של הד-ארצי, כדי שאוכל לקבל הכי הרבה נוסטלגיה שאפשר).
תודה רבה!!!

נ.ב - המשחק באנגלית נקרא Gift אם זה עוזר.
בבקשה תעזרו לי, אני כל-כך רוצה לשחק במשחק הזה..
Og
מנהל
מנהל

Re: משחק נוסטלגי ביותר: קוסמו

שליחה על ידי Og »

אני אבדוק אם אני מוצא את העותק שלי (אם אני זוכר נכון הוא בא בעטיפת DVD וכל עטיפות הDVD שלי לא נגישות כרגע), ואם אני אמצא אותו אני אנסה להפעיל אותו אצלי. אני לא מתכוון להעלות אותו, רק לבדוק איך אפשר להפעיל אותו.

אבל לפני שאני מחפש, תן לי מידע מלא על מערכת ההפעלה שלך (גרסה, מהדורה ומספר סיביות).
ShayHacohen

שליחה על ידי ShayHacohen »

Og כתב:אני אבדוק אם אני מוצא את העותק שלי (אם אני זוכר נכון הוא בא בעטיפת DVD וכל עטיפות הDVD שלי לא נגישות כרגע), ואם אני אמצא אותו אני אנסה להפעיל אותו אצלי. אני לא מתכוון להעלות אותו, רק לבדוק איך אפשר להפעיל אותו.

אבל לפני שאני מחפש, תן לי מידע מלא על מערכת ההפעלה שלך (גרסה, מהדורה ומספר סיביות).
היי =]
יש לי Windows XP Home Edition.
בקשר למספר סיביות - איך אני בודק אותו?
תודה רבה!!
נ.ב - הגרסה שיש לי עובדת על win 97, 98 ו2000 - יכול להיות שזה מה שגורם לזה? כי ממה שהבנתי זה אמור להתקין את המשחק, רק שאז הוא לא יעבוד (יש לי תוכנה שמפעילה משחקים שפועלים על 2000, ככה שאם זה היה קורה זה היה בסדר).
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

למען האמת, בXP אני לא יודע איך בודקים כמה ביט זה. גוגל בטח יתן תשובה מיידית אבל אם זה HOME, סביר להניח שזה 32 סיביות.

אין לי XP HOME מותקן ואין לי רצון להתקין, אבל יש לי XP PRO SP3 ובדקתי שם. אצלי המשחק עובד ללא בעיה:
תמונה תמונה

בעיקרון קובץ הautorun קורא לקובץ setup.exe אבל אם אתה רואה את התמונה שצירפת, אני מאמין שהבעיה מתרחשת אחרי שהקובץ setup.exe הורץ. אצלי לאחר כמה שניות מהצגת התמונה יש מד התקדמות של ההתקנה.

אולי התקליטור שלך לא תקין ולכן הוא לא יכול להגיע לשלב הבא? נסה להעתיק את כל הקבצים מהתקליטור לתיקייה בכונן הקשיח (אל תנסה ליצור קובץ תמונה (ISO)). תגיד לי אם הצלחת.
אורח

שליחה על ידי אורח »

Og כתב:למען האמת, בXP אני לא יודע איך בודקים כמה ביט זה. גוגל בטח יתן תשובה מיידית אבל אם זה HOME, סביר להניח שזה 32 סיביות.

אין לי XP HOME מותקן ואין לי רצון להתקין, אבל יש לי XP PRO SP3 ובדקתי שם. אצלי המשחק עובד ללא בעיה:
תמונה תמונה

בעיקרון קובץ הautorun קורא לקובץ setup.exe אבל אם אתה רואה את התמונה שצירפת, אני מאמין שהבעיה מתרחשת אחרי שהקובץ setup.exe הורץ. אצלי לאחר כמה שניות מהצגת התמונה יש מד התקדמות של ההתקנה.

אולי התקליטור שלך לא תקין ולכן הוא לא יכול להגיע לשלב הבא? נסה להעתיק את כל הקבצים מהתקליטור לתיקייה בכונן הקשיח (אל תנסה ליצור קובץ תמונה (ISO)). תגיד לי אם הצלחת.

היי =]
קודם כל, התבלבלתי - יש לי pro, לא home, טעות שלי :P
עכשיו, התחלתי להעתיק את הדיסק, והוא נתקע בקובץ הזה שבתוך תיקיית Data/Worldmenus:
תמונה
בינתיים זה מה שנתקע.. יש לך מושג מה לעשות עם זה?
תודה =]
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

שגיאת CRC אומרת שהמחשב לא מצליח לקרוא מהדיסק. אם הכונן שלך מצליח לקרוא תקליטורים אחרים ללא בעיה זו ב99% בעיה בדיסק עצמו. יכול להיות שהוא רק מלוכלך, נסה לנגב את הצד הרפלקטיבי (לא הצד עם התמונה) עם מטלית לחה וליבש. אם זה עדיין לא מצליח להעתיק, תסתכל אם אתה רואה שריטות. ראשית תחזיק את הדיסק מול אור חזק כשהתמונה (הצד העליון) פונה לאור ותסכל אם יש שריטות בחלק העליון. אם יש, אין דרך להציל את הדיסק. אם השריטות בחלק התחתון והן לא עמוקות מדי, אולי אפשר להציל אותו.

כל זאת, בהנחה שהדיסק מקורי - אם הוא צרוב זו כנראה בעיה אחרת, תאמר לי ואפרט.
אורח

שליחה על ידי אורח »

Og כתב:שגיאת CRC אומרת שהמחשב לא מצליח לקרוא מהדיסק. אם הכונן שלך מצליח לקרוא תקליטורים אחרים ללא בעיה זו ב99% בעיה בדיסק עצמו. יכול להיות שהוא רק מלוכלך, נסה לנגב את הצד הרפלקטיבי (לא הצד עם התמונה) עם מטלית לחה וליבש. אם זה עדיין לא מצליח להעתיק, תסתכל אם אתה רואה שריטות. ראשית תחזיק את הדיסק מול אור חזק כשהתמונה (הצד העליון) פונה לאור ותסכל אם יש שריטות בחלק העליון. אם יש, אין דרך להציל את הדיסק. אם השריטות בחלק התחתון והן לא עמוקות מדי, אולי אפשר להציל אותו.

היי =]
ניקיתי את הדיסק עם מטלית לחה כמו שאמרת, והכל עבר למחשב (ד"א, זה כבר לא משנה כנראה אבל הדיסק מקורי).
אבל קורה אותו דבר... עם התמונה לתמיד :P
יש לך עוד רעיון?
תודה!!
אורח

שליחה על ידי אורח »

אורח כתב:
Og כתב:שגיאת CRC אומרת שהמחשב לא מצליח לקרוא מהדיסק. אם הכונן שלך מצליח לקרוא תקליטורים אחרים ללא בעיה זו ב99% בעיה בדיסק עצמו. יכול להיות שהוא רק מלוכלך, נסה לנגב את הצד הרפלקטיבי (לא הצד עם התמונה) עם מטלית לחה וליבש. אם זה עדיין לא מצליח להעתיק, תסתכל אם אתה רואה שריטות. ראשית תחזיק את הדיסק מול אור חזק כשהתמונה (הצד העליון) פונה לאור ותסכל אם יש שריטות בחלק העליון. אם יש, אין דרך להציל את הדיסק. אם השריטות בחלק התחתון והן לא עמוקות מדי, אולי אפשר להציל אותו.

היי =]
ניקיתי את הדיסק עם מטלית לחה כמו שאמרת, והכל עבר למחשב (ד"א, זה כבר לא משנה כנראה אבל הדיסק מקורי).
אבל קורה אותו דבר... עם התמונה לתמיד :P
יש לך עוד רעיון?
תודה!!

התקדמות קטנה:
הופיע עכשיו גם חלון הSetup, רק שהוא נשאר ב0% להרבה יותר מדי זמן (רוב המשחקים מותקנים במהירות אצלי, כולל משחקים כבדים כמו Assassin's Creed). אני די בטוח שגם זה לא עומד להשתנות ושהשינוי היחיד שייתכן הוא חלון שגיאה בעוד כמה שעות...
בכל מקרה, אני אשאיר את ההתקנה פתוחה ללילה ואקווה שבבוקר יהיה שינוי :P אני אעדכן מחר מה קורה...
לילה טוב!!
אורח

שליחה על ידי אורח »

תודה רבה אחי =]
העצה שלך להעביר את זה למחשב כנראה הייתה ממש טובה, כי הצלחתי בסוף להתקין את זה לגמרי מההארד דרייב!!
שוב תודה, שימחת אותי מאוד =]
אורח

שליחה על ידי אורח »

אורח כתב:תודה רבה אחי =]
העצה שלך להעביר את זה למחשב כנראה הייתה ממש טובה, כי הצלחתי בסוף להתקין את זה לגמרי מההארד דרייב!!
שוב תודה, שימחת אותי מאוד =]

אחי יש בעיה - המשחק בהילוך ממש מהיר.. יש לך רעיון מה לעשות עם זה?
אורח

שליחה על ידי אורח »

נתקעתי עם זה מלא זמן, ניסיתי מלא תוכנות, ולא תאמין איזו פשוטה הייתה התשובה בסוף (וזה עוד לא היה כתוב בשום מקום, חשבתי על זה במקרה) - פשוט לשנות את המצב תאימות לWIN 95...

תודה רבה!!! עובד סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני שמח שהסתדרת בסוף. ראיתי את ההודעה שלך אתמול וכבר רציתי לכתוב לך שאין הרבה מה לעשות אם המשחק מהיר. זו פעם ראשונה שאני שומע שמצב תאימות מאט משחק.

אני חושב שגם אצלי הוא היה מהיר מדי אבל לא ידעתי את זה כי לא שיחקתי בו במהירות נורמלית מעולם.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא