לא מצליח להפעיל את איתמר מציל את הים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
לא מצליח להפעיל את איתמר מציל את הים
נכנסתי לרייב מטורף של נוסטלגיה ואני לא מצליח להפעיל את זה.
HELP!!!
HELP!!!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: לא מצליח להפעיל את איתמר מציל את הים
"נוסטלגיה"? נו טוב. אנחנו הולכים ומזדקנים.
אני מניח שהמשחק הזה מיועד לחלונות. פנה למדור העזרה של האתר והיעזר במה שנכתב על הרצת משחקים לחלונות. אם זה לא עוזר לך, תפרט מה הבעיה.
אני מניח שהמשחק הזה מיועד לחלונות. פנה למדור העזרה של האתר והיעזר במה שנכתב על הרצת משחקים לחלונות. אם זה לא עוזר לך, תפרט מה הבעיה.
איזו מערכת הפעלה יש לך?
ניסית תאימות ל-Windows 98?
[עריכה] דאמן, R.G, אני מסובב את הראש לשניה ואתה עונה. מתי הספקת? [/עריכה]
ניסית תאימות ל-Windows 98?
[עריכה] דאמן, R.G, אני מסובב את הראש לשניה ואתה עונה. מתי הספקת? [/עריכה]
נערך לאחרונה על ידי Octarine ב ב' ינואר 25, 2010 10:08 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני חושב שהמשחק הזה ישן יותר מכפי שאתה חושב, RG. אם אני זוכר נכון, בדומה לרוב המשחקים של קומפדיה, יצאו לו הרבה גרסאות (הראשונות אולי אפילו לדוס, אם כי קשה לי להאמין, שוב, אם אני זוכר נכון, המשחק יצא באזור 95-96), אז איתמר, אם אתה חוזר כדי לספר לנו מה בדיוק לא עובד, תאמר לנו גם באיזו גרסה מדובר (בעיקר איזו שנה).
המממ....
viewtopic.php?f=2&t=18783" target="_blank
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
רק לך מותר? עשית לי אותו דבר כאן.Octarine כתב:דאמן, R.G, אני מסובב את הראש לשניה ואתה עונה. מתי הספקת?
כן מאז ויתרתי ופירמטתי אבל עכשיו אני חייב להפעיל את זה...Og כתב:המממ....
אה ואני בכלל לא בטוח איזו גרסה זו
סבבה, 1-1.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אז חזור והתייחס להודעתי הראשונה (ואם זה משחק ל-DOS, נסה להפעיל ב-DOSBox).Timmy כתב:כן מאז ויתרתי ופירמטתי אבל עכשיו אני חייב להפעיל את זה...
אה ואני בכלל לא בטוח איזו גרסה זו
התקדמתי קצת מאז והגעתי למצב שזה כבר מריץ את הסרטון של קומפדיה אבל אחרי זה כשזה אמור להפעיל את ה-intro של המשחק הוא כותב לי: "You have requested a screen out of bounds"... למישהו יש מושג מה זה אומר?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כן, אבל אנחנו לא נתקדם הרבה אם תמשיך להתעלם מכל מה שנאמר לך.
חוץ מזה שזה פוגע ביכולת שלנו לעזור לך בכלל, אתה בודאי מבין שזה מרגיז.
שמחים שאתה "מתקדם", אבל אם לא תסביר מה עשית ואיך הגעת לאותו שלב נהיה מאד מוגבלים.
אני יכול רק להניח שזה אכן משחק לחלונות שמנסה לרוץ ברזולוציה או הגדרות צבעים שכרטיס-המסך/מערכת-ההפעלה שלך לא מכיר/ה. מה שאתה יכול לעשות הוא להיכנס למאפיינים של הקובץ (קליק ימני ובחירה במאפיינים), ובאותה לשונית של תאימות לאלץ את המשחק לרוץ ב-256 צבעים ו/או רזולוציה של 480X640. או, אם יש למשחק איזו תכנית הגדרות חיצונית (setup, או שם אחר), לשחק שם בהגדרות כרטיס המסך.
בהצלחה,
ואם תחזור עם בעיה ולא תתייחס למה שנאמר כאן / משהו טוב יותר שמישהו אחר ישיב אחרי - לא תזכה יותר לתשובה.
שמחים שאתה "מתקדם", אבל אם לא תסביר מה עשית ואיך הגעת לאותו שלב נהיה מאד מוגבלים.
אני יכול רק להניח שזה אכן משחק לחלונות שמנסה לרוץ ברזולוציה או הגדרות צבעים שכרטיס-המסך/מערכת-ההפעלה שלך לא מכיר/ה. מה שאתה יכול לעשות הוא להיכנס למאפיינים של הקובץ (קליק ימני ובחירה במאפיינים), ובאותה לשונית של תאימות לאלץ את המשחק לרוץ ב-256 צבעים ו/או רזולוציה של 480X640. או, אם יש למשחק איזו תכנית הגדרות חיצונית (setup, או שם אחר), לשחק שם בהגדרות כרטיס המסך.
בהצלחה,
ואם תחזור עם בעיה ולא תתייחס למה שנאמר כאן / משהו טוב יותר שמישהו אחר ישיב אחרי - לא תזכה יותר לתשובה.
אני מצטער, כן התייחסתי למה שנאמר אך שכחתי לציין זאת.Radioactive Grandpa כתב:כן, אבל אנחנו לא נתקדם הרבה אם תמשיך להתעלם מכל מה שנאמר לך.
בהצלחה,
המשחק לא רץ בדוסבוקס, הוא רושם לי שם הודעה ש-"This program must be run under Win32" שאני מניח שמשמעות הדבר היא שהמשחק אינו משחק דוס.
מה עשיתי כדי להגיע למצב שאני נמצא בו: " התייחסתי למה שכתבת באשכול הראשון על פיה כנראה יש בעיה בקבצים, והורדתי את המשחק בשנית ממקור אחר אך גם אז זה לא עבד, ואז התחלתי לערבב קבצי ini בין תיקיות ההתקנה של שתי ה"גרסאות" שהורדתי וככה הגעתי למצב שאני נמצא בו עכשיו. כבר שיניתי את התאימות ל-256 צבעים ו-רזולוציה 480X640 אך זה לא עזר.
בקשר לתכנית הגדרות חיצוניות, אני בספק אם זה קיים למשחק הזה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Timmy כתב:בקשר לתכנית הגדרות חיצוניות, אני בספק אם זה קיים למשחק הזה.

כן. מכוון שהמשחק נמצא אצלך ולא אצלי, אני אתייחס לזה כאילו אמרת שבדקת והתשובה שלילית.
אני לא כתבתי שום דבר באשכול הראשון. אם ערבבת בין קבצי ה-ini כנראה שאתה מבין יותר ממה שנוכל להגיד לך על סמך מה שאתה בוחר לספר לנו. וכרגיל אני יכול רק לנחש ניחושים שעושה רושם שאתה יכול לעשות לא פחות טוב בעצמך. אולי באחד ה-ini האלו היו הגדרות המסך שמתואמות לגרסה השניה. מי יודע... רק אתה.Timmy כתב:התייחסתי למה שכתבת באשכול הראשון על פיה כנראה יש בעיה בקבצים
אם התכוונת למה שכתבתי בהודעה הראשונה, לא יודע איך אפשר להסיק ממנה שיש לדעתי בעיה בקבצים. הפניתי אותך למדור העזרה של האתר, שם מוצעים לך פתרונות למשחקי חלונות שעושים בעיות תחת Windows XP. אחד מהם הוא מה שניסית כרגע עם אפשרויות התאימות, שלא עבד, שני הוא להפעיל את המשחק באמצעות Virtual PC.