בעייה בסופר מרגל 1

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

BISLY
משתמש רשום
משתמש רשום

בעייה בסופר מרגל 1

שליחה על ידי BISLY »

הורדתי את גרסת סופר מרגל 1 מהפורום.
הפעלתי והכל פעל כראוי חוץ מהעובדה שסרטים לא פעלו (התקנתי quicktime חדש, וגם ניסיתי את הישן שבדיסק וכלום לא עבד)
המשכתי לשחק כי הסרטים לא ממש גורמים לך להפסיק לשחק :lol:
אבל כאשר הגעתי לשלב שאחרי המבוך (המעצבן!!!!) שבו אתה חוזר למפקדה וצריך ליצור זיהוי בקלטת ווידיאו- ושם אני לא רואה כלום!!!
שתי המסכים שחורים- אני יכול ללחוץ על הגדלה וחדד וכל האפשרויות אבל אני לא רואה מה אני עושה!!

בבקשה תעזרו לי- אני צריך או לסדר את זה כך שאני אראה (אם מישהו יודע)
או קובץ של שמירה מתקדם יותר כדי שאני יוכל לקפוץ שלב...

תודה
BISLY

נ.ב- בקרוב אני יעלה לפורום את "תככי הרייטינג" ואת "Full Thruttle" רק תגידו אם יש ביקוש...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני לא מכיר את המשחק, אז אין לי מושג על מה אתה מדבר, שלוש האפשרויות היחידות שאני יכול להציע לך הן:
1. לנסות את כל האפשרויות בכרטיסיית התאימות, אתה יכול לראות איך לעשות את זה במדור הHELP2.
2. לנסות לבטל האצת חומרה בDIRECTDRAW.
3. לנסות להפעיל את המשחק מ Virtual PC, גם מדריך של התכנה הזו ניתן למצוא במדור הHELP2.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

Re: בעייה בסופר מרגל 1

שליחה על ידי C-man »

BISLY כתב:נ.ב- בקרוב אני יעלה לפורום את "תככי הרייטינג" ואת "Full Thruttle" רק תגידו אם יש ביקוש...
שניהם נמכרים מדי מכדי להעלות אותם לפה בנתיים.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

כן, רציתי לכתוב בדיוק את זה ושכחתי...
BISLY
משתמש רשום
משתמש רשום

תודה

שליחה על ידי BISLY »

תודה אבל העצות לא עזרו....
אולי מישהו שכן משחק או שיחק בעבר במשחק יוכל לעזור לי ( קצת מוזר שאתם לא שיחקתם בו- אחד המשחקים הנוסטלגים).
גורם ששכחתי לציין- מידי פעם המשחק אומר לי שחסר לו קובץ DCIMAN.DLL ולאחר שאני לוחץ על אישור הוא עדיין ממשיכ לעבוד. אני לא זוכר אם הודעה זו מתרחשת לפני הפעלה של קטע ווידאו. יכול להיות שזה הבעיה? מישהו יודע מה מטרתו של קובץ זה?
גם את זה ניסיתי לפתור והורדתי קובץ מאותו שם מכל אתרי free dll למיניהם- חילצתי ל
windows/system
אך ללא הצלחה...

בבקשה עזרה- תקוע על השלב הזה לחינם...
Og
מנהל
מנהל

Re: תודה

שליחה על ידי Og »

BISLY כתב:תודה אבל העצות לא עזרו....
זה בגלל שלא ניסית אותן. הפתרון של Virtual PC הוא אמנם מסובך וצריך להשתמש בו רק בלית ברירה, אבל ב99% הוא אמור לעבוד (אלא אם הבעיה באה מהמשחק עצמו).
BISLY כתב:חילצתי ל
windows/system
למה? אתה עובד עם חלונות 9X או ME ?
כי אם אתה בXP, אתה אמור לשים את הקובץ ב:
windows\system32
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אפשר גם בד"כ (אם לא תמיד) לשים בתיקייה של המשחק.
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ET »

אתה צריך להתקין את qtime ולא את qtime32. הסיבה היא שהסרטים הם בגרסת 16 ביט והם לא רצים על ה32 ביט. (כנראה ששמו את ה32 ביט בלי לבדוק).

חוץ מזה שיכול להיות שבטעות הורדת את גרסה 1, למרות שאני בספק... (לא רשום על הדיסק בסריקה כלום, ולי אין את הדיסק המקורי של גרסה 2).

אם רוצים לבדוק את זה צריך להריץ על מק או אמולטור למק, במק יש סרטים גם בגרסה 1.... :?
BISLY
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי BISLY »

תגובתי הראשנה היא ל Og - ניסיתי עם virtual PC אך ללא הצלחה (למרות שתכנה ממש מגניבה...)- כנראה שהיא לא עובדת תמיד.
לET -
qtime ו qtime32
בתיקיית המשחק זה אותו קובץ... רק האחד מריץ ובודק אם קים כבר qtime במחשב שלך והשני הוא קובץ ההתקנה (לפי מה שראיתי והבנתי) גירסה 2.1.1.50
מעבר לכך, לא הבנתי כ"כ מה אתה אומר על הגרסאות... מקווה שלא התכוונת לגרסאות של המשחק...
מבחינת קוויק- כמו שהסברתי קודם- התקנתי גם את הכי חדש, וגם את הישן אשר מובא עם הדיסק ובשני המקרים הסרטים והשלב שנתקעתי בו לא עבדו.
בכל מקרה- חיפשתי קוויקטיים שמריץ סרטי 16 ביט (גוגל..) אך ללא הצלחה.
יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון- אבל בכל מקרה- עם עברת את השלב או יש לך את הקוויק טיים המתאים כדי להריץ את המשחק- אנא שלח לי לינק.
תודה...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני אשמח לנסות את זה אצלי, אבל אני צריך שמירה לפני הבעיה ותיאור של איך להגיע אליה (לבעיה).

אתה יכול לספק את אלה?
BISLY
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי BISLY »

הבעיה תעלה ברגע שתתען את קובץ השמירה שלי,
תראה שיש שתי מסכים ובהם לא רואים כלום... הנה קובץ השמירה-
http://www.israfiles.com/show/63007/shell_wd.geo
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אצלי כשאני טוען את השמירה ששלחת, מופיע סרטון במסך השמאלי:
תמונה
אבל אצלי גם הסרטים עובדים, אז כנראה שזו באמת הבעיה.
זה מה שעשיתי מהתחלה:
התקנתי את המשחק בVPC (לא ניסיתי ישירות על XP), ואז הפעלתי את הקובץ QTINSTAL.EXE שבתיקייה HEBREW בדיסק (כמובן שהכל על VPC) והתקנתי לפי ההוראות. לאחר מכן הפעלתי את המחשב, ז"א, לא את המחשב, את המכונה הוירטואלית. הפעלתי את המשחק, יצרתי שם משתמש, ראיתי סרט הפתיחה, שיחקתי דקה (עד שנכנסתי לבר בניו אורלינס) ואז יצאתי, החלפתי את השמירה שלי בשלך וטענתי.

אני מציע לך שתתחיל מחדש. מה שכ"כ יפה בVPC, זה שאם דפקת את החלונות עם התקנה לא נכונה של משהו (קוויק טיים, לדוגמה) אתה פשוט מוחק את קובץ הVHD (ההרד דיסק הוירטואלי) ומוריד אותו מחדש ו... פרסטו, הכל חוזר למוטב.

(אגב, איתי, לא צחקת בסיקור שלך... הדיבוב ממש מגעיל, פשוט להקיא...)
BISLY
משתמש רשום
משתמש רשום

לא מבין את זה...

שליחה על ידי BISLY »

אני עשיתי בדיוק אותו הדבר וזה לא הלך....
ה Vhd שלך נקי או שהוא משהו שהשתמשת בו מקודם? (אולי מותקן directx או משהו כזה מפעמים קודמות שלך...)
בכל מקרה, אני אנסה עכשיו עוד הפעם לעשות את זה נקי- כמו שאמרת צעד אחר צעד,
מקווה שזה יצליח (אני משתמש ב vhd שנמצא בעזרה)\
איך התקנת את המשחק? עשית capture ל ISO אחרי שהמרת את ה Bin ? (המשחק כפי שהוא מוצג בלינק בפורם זה, הוא במקור כ BIN )

אחרי הכל אם אם אנחנו משתמשים באותה תוכנה ובאותו הרדיסק- באמת אין סיבה שזה לא יעבוד...

נ.ב- לא עשה מיד פעם הודעת שגיאה של DCIMAN.DLL
או שהכל רץ חלק? (אולי זה גם חלק מהבעיה..)
Og
מנהל
מנהל

Re: לא מבין את זה...

שליחה על ידי Og »

BISLY כתב:ה Vhd שלך נקי או שהוא משהו שהשתמשת בו מקודם? (אולי מותקן directx או משהו כזה מפעמים קודמות שלך...)
שום דבר, רק VMA, זה בדיוק הVHD שכתוב להוריד במדריך+VMA.
BISLY כתב:איך התקנת את המשחק? עשית capture ל ISO אחרי שהמרת את ה Bin ? (המשחק כפי שהוא מוצג בלינק בפורם זה, הוא במקור כ BIN )
לא, טענתי את ה-CUE עם דימון טולז ואז עשיתי Cature Physical Drive של הכונן של דימון טולז.
BISLY כתב:אחרי הכל אם אם אנחנו משתמשים באותה תוכנה ובאותו הרדיסק- באמת אין סיבה שזה לא יעבוד...
אני מסכים. אמנם טכנית, זה לא 100% מדוייק והאפשרות שבשני מחשבים שונים עם אותם התוכנות והמשחקים תהאנה תוצאות שונות היא בהחלט קיימת, הרי שהיא מאוד קלושה.
BISLY כתב:נ.ב- לא עשה מיד פעם הודעת שגיאה של DCIMAN.DLL
או שהכל רץ חלק? (אולי זה גם חלק מהבעיה..)
בדקתי בסה"כ פעם אחת... ולא קיבלתי שגיאה.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

רק לי לא זכורה הודעה על המדריך הזה?
עשיתם לי חשק לנסות את VPC, בהזדמנות אני אתקין WIN98, אקרא את המדריך ואנסה כל מיני דברים, אולי אפילו אתנסה בלינוקס.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא