דף 1 מתוך 2

סיקור לגובלינים

נשלח: ד' אוגוסט 23, 2006 7:45 am
על ידי Radioactive Grandpa
אל תשאלו אותי מאיפה לעזאזל, אבל איכשהו נתקלתי בזה:
viewtopic.php?t=9272
ושמתי לב שעדיין יש צורך בסיקור לגובלינים.

לא ידעתי אם לזרוק את זה פשוט פה או לשלוח כהודעה פרטית ל-Gordi. נתקלתי בהודעה הזו: viewtopic.php?t=12953
שבאופן תמוה נסתמה בנעילה. למרות שניתן לראות את זה כסוג של רמז, אני מעדיף בכל-זאת לפרסם את זה כאן קודם, פתוח להיערות ותיקון הגולשים.


המממ, אנצל את הבמה הזו בינתיים כדי להתייחס לתופעה הזו לאחרונה בפורומים במקום לפתוח דיון שלם על כך, שמא לא ימחק או ינעל גם הוא.
לאחרונה נראה כי ישנם מנהלים הנוטים לקלות האצבע על ההדק. הודעות ננעלות בקלות דעת, שעה שתגובות אחרות פשוט נמחקות להן מעצמן ללא עקבות. לא חושב שיש צורך לציין שמלבד כמה הודעות SPAM מובהקות, כמעט ולא היתה הודעה או תגובה אחת שחרגה באופן בוטה מחוקי הפורום. ואם היתה כזו, אז אני מדבר על מספיק מקרים שבהם אלה אינם התנאים.
אמנם חופש הביטוי אינו מערכי הדגל של מערכת הפורומים הזו, וגם לא צריך להיות, אבל ככל הנראה יש כאן פיספוס מציק של כמה מבעלי הכח כאן את רמת הפגיעה של השימוש המופרז והמיותר הזה.
אתם מונעים מגולשים את היכולת להגיב בנושא, ומעטות מאד הפעמים בהן הדיון באמת לא מאפשר המשך לתגובה עניינית. חוסר הסובלנות הזה עלול לגרום לגולשים שאולי לא הובנו נכון או שזקוקים להבהרות נוספות בנושא תסכול. כמו-כן המשחק הזה בתכני הפורום (פנטום ההודעות הזה) רק מוזיל את הניהול כשזה נעשה ללא חותמות.
חבר'ה, אתם עושים עבודת קודש. ובמקרה שלא שמתם לב, בסך הכל רמת איכות ונקיון הפורומים פה גבוהה מאד (כנסו לקהילות גיימר ותראו לאיזו תחתית אפשר להגיע). כך שבאמת לא צריך לגהור כרוטווילרים (ובטח שלא כצ'יוואוות) מעל ההודעות עם מנעולים ומחקים (על עריכה אני בכלל לא רוצה לדבר. מקווה שלא סתם טרם נתקלתי בזה).
וגם במקרה שאתם מתעקשים לשמור על הרצועה מהודקת כל-כך (שזה חבל, כי הודעה פתוחה על רצון לתרומה למשל יכולה רק להביא לאנשים נוספים שירצו לעזור), לדעתי האישית, זה מחייב אתכם לכל הפחות להשאיר הסבר מינימלי אחרי כל הפגנת כח שכזו.

זהו. אקווה שתקחו את זה ברוח טובה שממנה זה הגיע (כלומר, לא צריך כאן הודעות "זה לא אני").
עכשיו כשהוצאתי את זה, לעניין:

סיקור Gobliins 2

נשלח: ד' אוגוסט 23, 2006 7:46 am
על ידי Radioactive Grandpa
המלך המסכן אנגולאפר לא זוכה לנחת...
לאחר שסופסוף ניצל מההתעללות במשחק הקודם בה היה קורבן לוודו, בנו, הנסיך בופון, נעלם. אויבו משכבר הימים, השד אמוניאק, חטף אותו כשהשתלט על ממלכה שמורה, ועשהו לליצן החצר. למשימה נירתמים שני גובלינים, ווינקל ופינגוס, שמתגלים כשני הפכים גמורים. פינגוס הוא ברנש מנומס ועדין, ו-ווינקל הוא יצור גס וחסר מעצורים. מטרתם היא להחזיר את הנסיך בופון הביתה בשלום.

Gobliins 2 - The Prince Buffoon, הוא משחק Quest הרפתקני (בו יש לצבור ולהפעיל חפצים שונים על-מנת להתגבר על בעיות במהלך ההתקדמות במשחק), המציג שינויים משמעותיים ביותר מקודמו בסדרה, שהשפיעו לא רק על המשחקים הבאים מבית Coktel Vision, אלא ניתן אף לומר על כלל משחקי הז'אנר. כקודמו הוא מאופיין באותו סגנון קריקטוריסטי והומור ייחודיים, אך הגישה הכללית השתנתה. בעוד שהמשחק הקודם הציג שלבים קצרים ורבים כשעל פני כמה שלבים נפרסה משימה אחת, הפעם על פני שלב אחד נפרסות כמה משימות. המשחק החדש מציב אתגרים שכמותם טרם נראו בקודמו. השלבים מעטים יותר, אך ארוכים יותר, סבוכים יותר, ומלאים יותר. כך גם החידות הפכו מאתגרות יותר, חכמות יותר, וגם... לפעמים תלושות יותר. למעשה, תלונה רווחת בקרב המשחק Gobliins 2 היא שהמשחק קשה מדי. לכן, עוד שינוי תפיסתי ומשמעותי ביותר לעומת המשחק Gobliiins, הקודם, הוא ביטול מד הכח הייחודי (והכושל...) שהיה דועך עם ניסיונות כושלים לפיתרון החידות השזורות במשחק. Gobliins 2 מעמיד את אתגר ה-Quest עצמו - בתור הרעיון והמטרה של המשחק. אף על פי, שייתכן שעל פי רב הגזימו טיפה עם רמת האתגר במשחק הזה... רבים מכתירים אותו בתור המשחק הקשה ביותר בסדרה.

שינוי בולט נוסף הוא הדמויות העיקריות במשחק. בעוד שבמשחק הקודם כיכבו שלש דמויות שלכל אחת היכולות המוגבלות שלה - הפעם אנו משחקים בשתי דמויות עיקריות בלבד, בעלות יכולות כמעט זהות. למרות טענה מסויימת שהשינוי מאכזב ופוגם בייחודיות הדמויות, ההפך הוא הנכון. אופיים המהופך של ווינקל ופינגוס, הגיבורים שלנו, הוא העושה את ההבדל ביניהם משמעותי יותר, מכוון שלא רק ששונה הגישה שלהם לצורת הפעולה שלהם בסביבות השונות, אלא גם הדמויות המשניות יגיבו אליהם בהתאם לצורה בה יתנהגו כלפיהן.
יישום לשינוי המשמעותי בתפיסת האתגר של המשחק, הוא הוספת אלמנט חדש של שיתוף פעולה ותזמון בין שתי הדמויות. בניגוד לגובלינים 1 בו כל דמות ביצעה את חלקה על מנת להשלים את הפאזל, ווינקל ופינגוס ממש יאלצו לבצע פעולות ביחד על-מנת להתקדם במשחק בשיתוף פעולה, ובאופן בו פעולה של אחד משפיעה על פעולה של השני. עניין התזמון בין שתי הדמויות באתגרים רבים המוצבים במשחק מאד בולט לאורך כל המשחק (דווקא במיוחד בגובלינים 2), שזה בא לידי ביטוי בדברים פשוטים כמו הרמת מכסה עם אחד ודיבור עם היצור מתחתיו עם שני, ועד לדברים מורכבים ביותר שדורשים תזמון מבצעי מדויק וקריטי, מה שמוסיף אפשרויות רבות של אתגר (ותסכול).

כמובן, יש לציין את השיפורים הטכנולוגיים המתבקשים במשחק השני. השלבים כבר לא מאופיינים בצבעי חרדל וארגמן גרידא, אלא בהרבה יותר ססגוניות... למרות הסגנון הקריקטוריסטי הזהה, השיפור בגרפיקה ניכר מאד; הסביבות מגוונות יותר וצבעוניות יותר, האנימציות וההבעות מורכבות יותר.
גם בעניין הקול, ניכר שיפור רב. לעומת עשרה קולות וצלילים שונים בכל המשחק, הפעם הצלילים הרבה יותר מאפיינים וייחודיים, מה גם שלכל דמות יש את הדיבוב הג'יברישי שלה. כמו-כן, נוספו מנגינות רקע שונות עבור השלבים. בקיצור, קפיצה גדולה בתחום הקולי, וגם הויזואלי.
אמנם לא טכנולוגי, אך עם התקדמות המשחק באה גם ההתקדמות בהומור, וגם בעלילה, שהיא מורכבת, מפותלת ומעניינת יותר.

אי אפשר שלא להתייחס לביקורת הרבה שהוטחה בגובלינים 2 ובגובלינים 3, הבא בסדרה, בעקבות ה"הרס" של Gobliiins הראשון, שהופנתה בעיקר לעבר המגמה האתגרית החדשה של המשחק.
המשחקים מואשמים בחידות שפתרונן חורג ממה שמכונה "היגיון סביר", ובצורך רב מדי בניסויים כושלים בדרך לפתרון. אני, מהגדה השנייה, טוען שהפתרונות של Gobliiins 1 הרבה פחות הגיוניים (איך אמורים לדעת שאם נכשף את המקל הזה על הרצפה הוא יהפוך לאת כרייה?!), מהרבה כשלונות אין שום דרך הגיונית להימנע אלא מהיכרות מוקדמת איתם (מה שלא הוגן לאור העובדה שכל כישלון בגובלינים 1 עולה בכח), ושהסיבה היחידה שהמשחק קל יותר מאֶחיו לסדרה, היא הדלות המוחלטת של האפשרויות הקיימות בו. בגובלינים 2 והלאה לעומת זאת, המצב הוא הפוך (כמות אפשרויות מוגזמת).
האשמה נוספת היא שימוש מרובה בפרטים קטנים ו"חבויים" במסך, להם תפקיד קריטי בפתרון השלב. השימוש אמנם לא מועט, אך גם גובלינים 1 לא חף ממנו לגמרי, בהבדל חשוב אחד: בגובלינים 2 יש בתחתית המסך שורת טקסט מלשינה בתיאור על אובייקטים בשלב כשהסמן עליהם, כך שנחסך המצב בו אין שום דרך לדעת מה רלוונטי ומה לא מלבד קליקים טיפשיים ומייגעים על כל נקודה חשודה במסך.
בשורה התחתונה, אמנם יתכן ו-Gobliins 2 מתסכל ומייגע יותר מקודמו, וזאת בשל המורכבות הרבה יותר במשחקיות שלו, אולם לטעמי, חרף התסכול והקושי, הוא עולה על קודמו בעניין וההנאה שבלשחק בו.

לסיכום, באופן לא הכי פופולרי, בעזות מצח נוכח המגמה המסורתית המקטרגת משחקים חדשים בשם ההתרפקות הנוסטלגית, אומַר כי לא לשווא מהווה Gobliins 2 גורם בעיצוב הז'אנר מחדש תוך שמירה על אופייה הייחודי של הסדרה. מלבד העובדה שמדובר במשחק שנראה ונשמע טוב יותר בקפיצה אדירה וגורפת, מדובר גם במשחק טוב יותר, מבחינת עצמו. אבל זה כבר ויכוח אלמותי.

סיקור Goblins 3

נשלח: ד' אוגוסט 23, 2006 7:47 am
על ידי Radioactive Grandpa
בארץ הרחוקה פוליאנדר הממלכות של המלכה זינה והמלך בוד שרויות במלחמה ארוכת שנים. האגדה מספרת ששניהם מעוניינים לכבוש את המבוך של פוליאנדר, והגובלין שיצליח לעבור את מבחני המבוך ישכין שלום והרמוניה בין אנשיו.
בלונט הוא כתב בעיתון "חדשות הגובלינים". כרגע הוא בשליחות לארץ הרחוקה פוליאנדר כדי להביא את הסיפור המלא מאחורי הויכוח הנושן בין המלכה זינה והמלך בוד. אך בדרך אל פוליאנדר, שומרו הקשוח של המלך מיירט בהוראתו כל ספינה מעופפת המתקרבת לאדמתו, ובלונט מוצא עצמו תועה ברחבי הארץ, מחפש חזרה את דרכו למלך. העניינים ממשיכים להתפתל כשבדרכו פוגש בלונט בעלמת-חן מסתורית בשם ווינונה, שכמובן משכיחה ממנו את הסיבה שלשמה הוא נמצא בפוליאנדר. ווינונה מתגלה כשומרת המפתח למבוך של פוליאנדר, וכאן העניינים מתחילים להסתבך באמת, ובלונט החביב מוצא בדרכו משימות רבות נוספות להירתם עבורן.

Goblin's Quest 3 הוא משחק הרפתקאות Quest הומוריסטי וייחודי, הממשיך את קודמיו בסדרה, בו יש לאסוף ולהשתמש בחפצים על-מנת לפתור חידות ולהתקדם בדרך. עיקרון המשחקיות שלו ממשיך את הקו הרעיוני שהציב קודמו בסדרה, Gobliins 2, בו האתגר העומד במשחק הוא האתגר עצמו. כשזה בא לידי ביטוי בחידות השזורות בכל רגע בו, ולא בפרמטרים מגבילים שגרתיים כמו זמן או כח (כח, כמו שהיה ב-Gobliiins, המשחק הראשון בסדרה), ובכך הדגיש שוב את ההבדל בין משחק "Quest" (מסע חיפוש) ובין משחק הרפתקאות רגיל.
הסדרה מתאפיינת מאד בסגנון הקרקטוריסטי שלה, ההומור המוטרף והשחרחר שלה, ודיבוב הג'יבריש של הדמויות. Goblins 3, כיאה לכל כותר חדש בסדרה, מציג גרפיקה משופרת וקולות טובים מקודמיו. כמו-כן, ישנו שינוי תפיסתי חדש: דמות ראשית אחת. הפעם, לעומת גובלינים 2 ו-1, בלונט הוא דמות עיקרית בודדה. אמנם, במרבית הזמן תהיה לו דמות נוספת לעזר, אך היכולות שלה תהיינה מוגבלת משלו, והיא לא תוכל לשאת חפצים (מה שמסדר אבסורד קטנוני שהיה בגובלינים 2: כיצד הדמויות חלקו את אותם חפצים גם כשאין להם גישה זה לזה?..)
לצד כל התלונות לגבי המאפיין החדש הזה של דמות עיקרית בודדת, ישנו יתרון הגיוון בדמויות המשוחקות עצמן לאורך המשחק, מה שלא היה קיים במשחקים הקודמים (מה שלדעתי מעקר את תלונות הסרק האלו).

מן הראוי לציין את המחלוקות הרבות שעורר הקו החדש שהוביל גובלינים 2 לסדרה, בהשפעתו על גובלינים 3.
גובלינים 1 התאפיין בשלבים קצרים מאד וחוסר רציפות חד ברמת הקושי (שלבים קליליים לעומת שלבים תמוהים שקשה להבין מנין נחתו פתאום), ולעומתו גובלינים 2 הציב סטנדרטים חדשים של קושי, אולי מוגזם, והתעמקות בשלבים (תשעה שלבים לעומת מעל עשרים בראשון).
גם גובלינים 3 מתאפיין בשלבים עמוקים ועניין בחידות, דבר שלא הכי נכון לומר על הראשון בסדרה, אבל בניגוד לגובלינים 2, הקושי אינו מוגזם כל-כך, ורב החידות מלווה ברמזים רבים שניתן לקלוט במשחק. אף על פי שהמשחק אינו חף מפתרונות שחורגים ממה שאפשר לקרוא לו "הגיון סביר", לא נכון יהיה לקרוא לו "לא-הוגן". אף כי יתכנו הרבה ניסויים מיותרים שורפי-זמן. גם הנקודה הכי מצערת ולא רצויה במשחקים מסוג זה, בה המשימה הופכת להיות "השתמש בכל חפץ על כל אובייקט קיים", אינה מתבלטת במשחק הזה יותר מכל משחק אחר מסוגו. (אלו הנגיעות ל-Goblins 3. עוד בנושא סוגיית השינוי שהנחיל Gobliins 2 מקודמו בסיקור שלו).

העלילה במשחק לא נחה לרגע, וגם ללא הקדמה, סרטוני מעבר, storyline רציף, או כל האכלה בכפית כזו או אחרת - עם המסע של בלונט מתגלגלים עוד ועוד פרטים המרכיבים את התמונה הכוללת של "מה קורה פה בעצם". כמובן, שהעלילה בשלמותה תלושה לחלוטין... דמויות משניות המשורבטות להן בסצינות הנקרות בדרכינו אולתרו ברגע, אך הדבר אינו אלא רק גורם לעלילה להיות שוצפת יותר.
כמו-כן, שוב בשיבוחה של הגרפיקה במשחק, סביבות השלבים מאד מגוונות ויוצרות אופי שונה ומלא לכל שלב ושלב. ומוסיקה חמודה שקשה לא לזמזם בתקופת השקיעה במשחק. סדרת Goblins מעולם לא נראתה ונשמעה טוב יותר. לגבי המשחקיות - כאן הנושא חלוק.

לסיכום, יתכן ולא מעטים יחלקו עלי, אבל לדעתי? Goblin's Quest 3 הוא משחק טוב מאד, שמביא פאר וכבוד לסדרה שלו.
לדעתי היותר אישית? הטוב שבהם.

נשלח: ד' אוגוסט 23, 2006 8:17 am
על ידי C-man
אם אתה רוצה שאני (או עוג או אופיר) אוכל/נוכל להתיחס לקטע עם הניהול אתה חייב להביא דוגמה, כי קרו כל מיני דברים בימים האחרונים (קללות/בקשות למשחקים שנמכרים בודאות ולא זוכר מה עוד), ואני רוצה להבין לאיזה מקרים אתה מתכוון שהיה בהם יחס נוקשה מידי..

וחוץ מזה, כל הכבוד על הסיקורים (לא קראתי עדיין, אין לי כח עכשיו..).

נשלח: ד' אוגוסט 23, 2006 8:43 am
על ידי Radioactive Grandpa
אני לא מבקש התייחסות בנושא. רק לקיחה לתשומת הלב. את ההתייחסות אני מבקש לסיקורים.

ועל קללות לא דיברתי. מספיק להבין על פי הנכתב ורפרוף קל בארבעת העמודים האחרונים במבט על ההודעות הנעולות.

נשלח: ד' אוגוסט 23, 2006 9:35 am
על ידי C-man
בארבעת העמודים האחרונים יש רק שתי הודעות נעולות והן בעמוד הזה (וההודעה עם הבקשה למשחק שבודאות לא מתאים לפורום פה בהחלט הייתה ראויה להנעל, בדרך כלל אם הן לו ננעלות האורח ממשיך לבקש עד שהן כן ננעלות).
יותר מ4 עמודים אחורה זה כבר הודעות ישנות יחסית (יחסית לי, אני נכנס לפורום כל יום).

נשלח: ד' אוגוסט 23, 2006 9:47 am
על ידי Og
ואוו, ממש כל הכבוד על הסיקורים! אני מסיר את הכובע הווירטואלי שלי בפניך :)
(כן ירבו?)

נשלח: ו' ספטמבר 01, 2006 3:30 pm
על ידי Gordi
סחטיין על הסיקורים :!: הם יפהפיים, ואני אשמח אם יהיה לך זמן להמשיך ביוזמה המבורכת (יש המון סיקורים באתר שזקוקים לשפצור)...

ובכל זאת, אני לא יכול להמנע מלהגיב גם להערה השנייה שלך. איני זוכר כמה שנים אתה כבר מלווה את קהילתנו (וכולי תקווה שתמשיך ללוות אותה עוד שנים רבות) אז איני יודע אם שמת לב להבדל העצום בין התנהלות הקהילה בזמן הלימודים לבין התנהלות הקהילה בזמן החופש הגדול. מצד אחד, החופש הגדול מביא אותו מבול גולשים צעירים שגודשים את דפי האתר, אך מצד שני יש בו פונטציאל לדרדר את הפורום בצורה דרסטית. לכן, לעיתים יש צורך ביד מעט קלה על ההדק. אתה ציינת את גיימר, אבל לא צריך ללכת כל כך רחוק... זכור לי לרעה במיוחד החופש הגדול של לפני שנתיים או שלוש, שגרם למספר חברי-פורום איכותיים ביותר למאוס ברמת הקהילה ולעזוב אותה. זה מצב שאסור שיקרה... הגאווה הגדולה שלי היא הקהילה שנבנתה פה. לא המשחקים, לא הצ'יטים, לא הפתרונות ולא הסיקורים - הקהילה. ועל חברי הקהילה הזאת, חובה לשמור. אני מסתכל על חברי-הפורום הקבועים ורואה אוסף של מומחים שעל רמת הידע שלהם ועל מוכנותם לעזור לזולת אפשר רק להעריץ אותם, לא פחות. לצערי, קיימים משתמשים גם מהצד השני של הסקאלה, כאלה שמטרתם להכעיס/להציק/להטריד, מכל סיבה שלא תהיה. במקרה כזה, שיוויון מוחלט יכול רק לפגוע בפורום. אני לא שש לקרוא למדיניות של "איפה ואיפה", אך יש מקרים בהם משתמש מוכיח שהוא שייך לזן השני של המשתמשים, ולכן הדרישה ממנו בעתיד תהיה גבוהה יותר והאצבע תהיה קלה יותר על ההדק. העקרון הזה עובד גם לצד השני - כאשר משתמש מוכיח את עצמו, ההתייחסות אליו תהיה גמישה יותר והוא יזכה למרחב פעולה רחב יותר. שלא יהיה ספק, אני מדגיש שחשוב מאוד להפעיל שיקול דעת לפני כל מחיקה/נעילה של הודעות בפורום. אני סומך על מנהלי הפורום שהם עושים זאת, ובכל זאת מבקש מכל אחד שיבחן גם את עצמו שוב, לאור ההערה שלך. המטרה בניהול הפורום אינה לגרום לאף אחד תסכול או להרתיע משתמשים אלא לשמור על הפורום ועל רמתו, במיוחד כאשר מדובר בפורום אשר פתוח לאורחים מזדמנים. אולי באמת יש מקום ליותר הסברים לאחר כל פעולה כזאת, אך אני משאיר את האופציה הזאת פתוחה למנהלים האחרים, בהתאם לסגנון האישי ולמקרה הספציפי.

כאשר מדובר בשיפור וייעול, אין מבחינתי פרות קדושות. מותר להעלות הכל לדיון, ביקורת בונה היא דבר מבורך. ההחלטה הסופית נמצאת, בסופו של דבר, בידי ההנהלה, אך אין ספק ש"דעת הקהל" ראויה להתחשבות ושלא צריך להיות חשש להביע אותה. אני שב ומדגיש שחשוב להפעיל שיקול דעת לפני כל מחיקה/נעילה, אך יש מקרים בהם הדבר בלתי נמנע והתועלת עולה על העלות. ובכל מקרה, תודה על ההערה, אני בטוח שכולם יקחו אותה לתשומת ליבם.

נשלח: ש' ספטמבר 02, 2006 12:34 am
על ידי R.G
האמת היא שחשבתי כבר על כמה. מדהים כמה השראה נותנת לך שמירה מייגעת בעזה...
אבל כל מה שעלה בראשי - לא מצאתי באתר. או שראיתי שכבר ניתן סיקור מושקע.
לא רציתי באותה נשימה לעשות גם סיקור לגובלינים 1 מכוון שחששתי לחוסר מקוריות וכפילות רבה מדי, אבל אני מאמין שהוא עוד יבוא...


בכל מקרה, אילו סיקורים למשל (זקוקים לשפצוץ)?

נשלח: ש' ספטמבר 02, 2006 8:34 pm
על ידי Gordi
הממ...
מעיון קצרצר ולא מעמיק במיוחד:
גובלינים 1, TIM, Wolfenstein 3D 2, The Blues Brothers 2, tyrian2k, Scorched Earth, Monkey Island 2, simcity, liero, lsl 1-6, jones, doofus, Indiana Jones And The Fate Of Atlantis, tim2 ועוד ועוד...

נשלח: ש' ספטמבר 02, 2006 9:22 pm
על ידי Og
באמת זה רעיון טוב, אולי תתחיל (בהזדמנות) לעבוד על רשימה של משחקים שלפי דעתך זקוקים לסיקור יותר טוב?

ככה כולנו נוכל לתרום...

אם לR.G אין זמן, אני יכול לתרום ל: TIM, TIM2,Tyrian2K ואולי גם Scorched Earth. (במיוחד לTyrian) אבל שוב, זה רק אם מישהו אחר לא ירצה.

נשלח: ש' ספטמבר 02, 2006 11:55 pm
על ידי Gordi
אין בעיה, אני אצור רשימה ונראה לאן אנחנו מתגלגלים משם...

נשלח: א' ספטמבר 03, 2006 12:50 am
על ידי Radioactive Grandpa
סבבה. בינתיים התחלתי כאן...

מתוך אלה יכול את גובלינים, Liero, ה-TIMים עם הזמן. יש גם כמה משחקים עם סיקורים מושקעים מאד, אבל שאפשר לשפר.
אגב, אם יוספו לאתר Woodruff (בעצם אין סיכוי מבחינת הגודל), Heartlight, Vinyl Goddess from Mars אני כמעט מבטיח לסקר אותם.

אגב, Og, למה אתה בעדיפות שניה? :?

נשלח: א' ספטמבר 03, 2006 2:27 am
על ידי Og
Radioactive Grandpa כתב:אגב, Og, למה אתה בעדיפות שניה? :?
כי ללא ספק, אתה הרבה יותר שנון.

נשלח: א' ספטמבר 03, 2006 10:27 am
על ידי Radioactive Grandpa
:oops:


זו ללא ספק, היתה דרך מגניבה לומר "תאכלס אין לי זין להתחיל לסקר ועניינים, אבל מה לא עושים בשביל האתר..."





סתם, סתם, זו היתה דרך פחות מגניבה להתמודד עם מבוכה... P: