חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
סתם ככה, באופן ספונטני לחלוטין בא לי רעיון מוזר: אני מכריז על "שבוע ללא הגבלת זמן".
בשבוע וקצת הקרוב (מעתה ועד צאת שבת הבאה) אין הגבלת שנה על החידות, כלומר, ניתן לחוד על משחקים מכל שנה (גם 2008). כמובן שאתם לא חייבים לנצל את החופש הזה אם אתם לא רוצים.
בשבוע וקצת הקרוב (מעתה ועד צאת שבת הבאה) אין הגבלת שנה על החידות, כלומר, ניתן לחוד על משחקים מכל שנה (גם 2008). כמובן שאתם לא חייבים לנצל את החופש הזה אם אתם לא רוצים.
יש לי הרגשה שאני יודע על איזה משחק אתה רוצה לחוד 
סליחה על העיכוב עם הרמזים, פשוט חזרתי היום הרוג ונרדמתי. עכשיו צצות לי בעיות טכניות מכל עבר שמונעות ממני להקליט רמז מהמשחק עצמו..
סליחה על העיכוב עם הרמזים, פשוט חזרתי היום הרוג ונרדמתי. עכשיו צצות לי בעיות טכניות מכל עבר שמונעות ממני להקליט רמז מהמשחק עצמו..
טוב התיאשתי מלנסות להקליט סאונד..
אם לא תפתרו אחרי הרמזים הבאים אני אתחיל להביא תמונות.
עוד אמרות מהמשחק עצמו:
אם לא תפתרו אחרי הרמזים הבאים אני אתחיל להביא תמונות.
עוד אמרות מהמשחק עצמו:
"My message tube is full of nothing, as usual."
"Some knowledge is better left unclaimed."
צריך רק לזהות את המשחק (כמובן שזה יהיה נחמד אם תרחיבו טיפה).Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
באמת? מעניין, מכיוון שלא הייתה לי שום כוונה לחוד על איזשהו משחק, יהיה נחמד לשמוע על מה חשבת...C-man כתב:יש לי הרגשה שאני יודע על איזה משחק אתה רוצה לחוד
טוב, עכשיו אני משוכנע שאני לא מכיר.
C-man כתב:הודעה מס' 3500![]()
אוף, זה כל כך מוכר לי.
אני אזרוק לאוויר שזה אולי Grim Fandigo.
אני אזרוק לאוויר שזה אולי Grim Fandigo.
Grim Fandango, אבל נחשיב את זה.
כבר התכוונתי להכין רמז קולי או גרפי שיסגיר את המשחק לגמרי..
את האמרה הראשונה אומר Glottis ל Manuel (Many) Calavera, כשהוא נופל מהמכונה המסתובבת ההיא ביער (גרמתי לו ליפול די הרבה, אז זכרתי את זה טוב
).
הרמז השני בה מהמשחק The Dig (גם את זה שמעתי הרבה פעמים, אז זכרתי אותו בעל פה). את המשפט אומר Brink כשהוא אובססיבי לגבי בניית המכונה ליצור אבני החיים, ואין לו זמן לדבר.
האמירה השלישית נלקחה מתחילת המשחק:

הרביעית, מסופו (אני כבר לא זוכר איפה בדיוק, אבל אני עכשיו משחק במשחק שוב).
לרמז האחרון רציתי לשים את האמירה "My scythe--I like to keep it next to where my heart used to be." (בהנחה שמי ששיחק במשחק יזהה מיד), אבל אז קלטתי שזה יותר מדי googleable, והחלפתי לקטע מהפתיחה של המשחק, המוזיקה בחדר של מני, ומשפט וחצי.
כבר התכוונתי להכין רמז קולי או גרפי שיסגיר את המשחק לגמרי..
את האמרה הראשונה אומר Glottis ל Manuel (Many) Calavera, כשהוא נופל מהמכונה המסתובבת ההיא ביער (גרמתי לו ליפול די הרבה, אז זכרתי את זה טוב
הרמז השני בה מהמשחק The Dig (גם את זה שמעתי הרבה פעמים, אז זכרתי אותו בעל פה). את המשפט אומר Brink כשהוא אובססיבי לגבי בניית המכונה ליצור אבני החיים, ואין לו זמן לדבר.
האמירה השלישית נלקחה מתחילת המשחק:

הרביעית, מסופו (אני כבר לא זוכר איפה בדיוק, אבל אני עכשיו משחק במשחק שוב).
לרמז האחרון רציתי לשים את האמירה "My scythe--I like to keep it next to where my heart used to be." (בהנחה שמי ששיחק במשחק יזהה מיד), אבל אז קלטתי שזה יותר מדי googleable, והחלפתי לקטע מהפתיחה של המשחק, המוזיקה בחדר של מני, ומשפט וחצי.
על Diablo 2, כי גם אני רציתי לחוד עליו, רק שהוא יצא חודש מחוץ לתחום של החידון..Og כתב:באמת? מעניין, מכיוון שלא הייתה לי שום כוונה לחוד על איזשהו משחק, יהיה נחמד לשמוע על מה חשבת...
זה הרמז או התשובה?אופיר כתב:רמז 1 : 42
צחוק, צחוק, אבל זה באמת יכול להיות מדריך הטרמפיט לגלקסיה. יש משחק טקסט כזה, גם שיחקתי בו קצת, די מזמן, עד שהבנתי שהוא מאוד נאמן למקור, כלומר, זה בדיוק כמו לקרוא את הספר שוב ואם אני רוצה לעשות את זה, אני יכול פשוט להוריד אותו מהמדף ולקרוא.astralc כתב:זה הרמז או התשובה?
מצד שני, זה יכול להיות גם Round 42.
מצד שלישי, זה יכול להיות עוד הרבה דברים אחרים... זו הסיבה שאני כ"כ שונא את החידות האלה.
באיזה משחק מדובר.
המתואר כרגע זה תמונת פתיחת המשחק.
1 : המספר 42.
2 : קבוצה צהובה וקבוצה ירוקה.
המתואר כרגע זה תמונת פתיחת המשחק.
1 : המספר 42.
2 : קבוצה צהובה וקבוצה ירוקה.
3 : בקבוצה הצהובה יש קסם. בקבוצה הירוקה - ציפור.
טוב, עכשיו זה כבר ברור.
למעשה, הייתי מנחש גם לפי ההודעה הקודמת אם הייתי רואה את העריכה שעשית לה.
למעשה, הייתי מנחש גם לפי ההודעה הקודמת אם הייתי רואה את העריכה שעשית לה.
טוב, אני רואה שאף אחד לא מעוניין לפתור וכפי הנראה, התבטלו לי תכניות שהיו אמורות להפוך אותי ללא זמין לפורום לכמה ימים. אז אני אנסה לפתור:
Lakers Vs. Celtics and the NBA Playoffs
Lakers Vs. Celtics and the NBA Playoffs
Yey and hurray :>